רעיונות לשדרוג דברים סטנדרטים ?

רעיונות לשדרוג דברים סטנדרטים ?

היי, החדר שלי מאוד קטן והייתי רוצה לשנות אותו קצת. כפי שאמרתי הוא קטן ולכן אי אפשר להוסיף רהיטים או להוציא רהיטים (הם בגודל של החדר אז זה קצת בעיה..) , לפחות לא בשלב הזה. יש לכם רעיונות איך לדרג את הדברים הסטנדרטים ? -ארון,ספריה..שניהם לבנים. ראיתי באיזה תוכנית שהם קנו שעם והדביקו אותו על כל הארון ואח"כ הם תלו על השעם תמונות וכאלה. אני מדברת על רעיונות כאלה ,לא לצבוע את הארון ודברים כאלה. תודה מראש.

B o o b a

New member
הדבקה מפיות

אנחנו עושים את זה על כמעט כ דבר.. יש טכניקה להדבקת מפיות שבדרך כלל זה על דברים מזכוכית אבל אפשר על כל דבר.. אנחנו עכשיו מצפים שולחן שלם במפיות שאמור לצאת מהמם. אני לא כל כך יודעת להסביר את זה אבל אפשר לשאול בחנויות יצירה .. זה די פשוט ועושים את זה מכל מפית. ואפשר גם לקחת גזרי עיתונים,תמונות ,קומיקס ולהדביק על כל דבר.. אפשר להדביק לוחות שעם ועל זה לשים תמונות..ועכשיו ראיתי שרשמת את זה למעלה חח אז למה לא לעשות את זה? לי היה פעם רעיון שאני לא בטוחה שמישו יסתכן לנסות אותו חח לשים על כל הארון ברגים בשורות שיצאו באופן שווה כל משבצת.. כמו הלוחות שלומדים עליהם צורות הנדסיות עם הגומיות.. אז ככה כמו מחברת חשבון לסדר את הברגים ולקנות גומיות צבעוניות וכל פעם למלות את המשטח במלא צורות הנדסיות צבעוניות .. אפשר לשנות כל הזמן את הצורות..אפשר לשחק בזה סתם משעמום..ואפשר לרשום על הגומיות דברים חח.. אפשר גם לחסות את כל הארוף בכמו וילון אמבטיה.. להתקין מוט למעלה ולשים וילון יפה שנראה כמו של אמבטיות .. הרעיונות האמת זה רק לחדרי ילדים נראה לי מתאים..

B o o b a

New member
יש לי עוד כמה..

טפטים.. יש טפטים של מראות גם שזה יפה על כל הארון או כל פריט אחר.. לוח מגנט ועליו להדביק מלא מגנטים..

למעלה