רעיונות לשיווק וקידום האתר שלי,

Helen15

New member
רעיונות לשיווק וקידום האתר שלי,

יש לי אתר המיועד לנוער, [בגיל 10-16 פחות או יותר..] אני בונה אותו לבד, את העיצוב והכל אני עשיתי לבד, [אני יודעת HTML, האתר רובו מורכב מHTML אבל יש גם כמה קודים יותר משוכללים של ג'אווה ודברים כאלה, אני גם מעצבת דיי הרבה שנים, אז לא היה לי בעיה לעשות עיצוב דיי מקצועי ונחמד לעין.] האתר הוא כללי, כל הנושאים בעולם, כל דבר שמושי או נחמד שאני רואה באינטרנט אני מנסה לשלב באתר בדרך כלשהיא.. אני רוצה להירשם לגוגל AdSense , ולשים פירסום בדף הראשי ובכל דף באתר, ולשלב אותו, שיהיה באותו צבע של האתר והכל.. שיישתלב.. האתר עדיין בבניה, אז אני לא אשים פה קישור, רק מאוחר יותר אחרי שאני אעלה קצת דפים חדשים, האתר מאוחסן בשרת ללא פירסומות, אבל אין לי דומיין, אם האתר יצליח קצת אני אקנה מהכסף של הפירסומות דומיין. ידוע לי שאתר כמו שלי לא יצליח כ"כ, אולי הוא דיי יצליח, אבל בכ"ז אני לא אראה ממנו הרבה כסף, אשמח לקבל טיפים ועזרה בקידום ושיווק האתר שלי... בעוד כשעה אני אולי אעלה קישור לאתר שלי פה. תודה

tmax1

New member
קודם כל תקני דומיין טוב

קשה לשווק אתר עם דומיין גרוע. אחרי שהאתר יצבור PR, יהיה קשה מאוד לבחור דומיין אחר. עדיף לפרסם את האתר עם דומיין טוב בהתחלה. את לא חייבת לרכוש דומיין CO.IL יקר, אפשר לקנות .COM או NET בפחות מ10 דולר לשנה. כדאי שתדעי, עד שהאתר יתחיל להרוויח, יעבור מינימום חצי שנה אז עדיף לקנות דומיין כבר בהתחלה.

Helen15

New member
גם אני חושבת ככה,

הבעיה היא שאני לא יודעת אם האתר יצליח או לא, ואין לי כסף לדומיין, [בכ"ז, אני בס"כ בת 15..] בכ"א, זה האתר, http://205.209.146.132/~adi10109 אני יודעת שתחשבו שהוא צעצועי וזה, אבל האתר הזה מיודע לנוער מגיל 10-16 בערך, ככה שזאת המטרה שלו. אשמח לקבל רעיונות לשיפור האתר, שיהיו יותר כניסות ויותר רווח. [ד"א, לא התחלתי לפרסם אותו עדיין, רק אחרי שאני אשים את הפירסומות אני אפרסם.אני מחכה לתשובה מגוגל עכשיו..]

Helen15

New member
ובקשר לכתובת,

עוד מעט היא תיהיה coo.co.il כמו שמצויין בעיצוב. [זאת מערכת קיצור חינמית, שד"א מי שעובר כמות מסויימת של כניסות בחודש מקבל דומיין במתנה..]

amir7931a

New member
שטויות, קניתי לעצמי דומיין לפני שנה

שהייתי בן 15... משתלם...

lerontal

New member
האתר

היי, הוא דוקא לא רע בכלל עיצובית, אל תמעיטי בערכך :) היו לי מספר בעיות, בדקתי את האתר גם בFIREFOX וגם באקפלורר 7 ואני מצרף תמונות מסך. סה"כ האתר נראה יפה מאד ואפשר יהיה לשווק אותו כשיהיה מוכן. בהצלחה

Helen15

New member
מוזר לחלוטין.

אצלי הוא בסדר, וגם אצל כל האנשים שהראתי להם אותו. זה ממש מוזר, ואין לי מושג מה לעשות בנוגע לזה. אני אנסה לפנות לפורום 'בוני אתרים' או משהו כזה, כאן בתפוז. תודה על המידע

bouzouki1

New member
אצל כל אלה שמשתמשים בדפדפן פיירפוקס

אצל כל אלה שמשתמשים בדפדפן פיירפוקס האתר נראה כך. בגלל שהאתר לא לפי התקן , והוא לא תומך בכל הדפדפנים.

Helen15

New member
ואם אני אעשה אותו 'לפי התקן'

אז הוא יתאים גגם לפיירפוקס, וגם לאקספלורר? או שבכניסה לאתר תיהיה אפרות לבחור את סוג הדפדפן..?

tmax1

New member
תשני את הENCODING

<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; CHARSET=windows-1255"> תוסיפי את זה בתחילת כל דף, ותוודי שבשרת הENCODING בעברית הוא DEFAULT. באופן כללי, אתר לבני נוער זה מצויין, אבל אם את רוצה להתקדם אם האתר, שאנשים יכנסו אליו באופן קבוע, את חייבת להכניס רכיבים דינמיים כגון פורום וצ'ט. באיחוד לאתר שמיועד לילדים.

Helen15

New member
פורום וצ'ט זה אחלה רעיון,

על פורום חשבתי כבר, ובקרוב אני אוסיף, למרות זאת, צ'אט, לא נראה לי שאני אעשה, כי זה כבר לא כמו שזה היה פעם, צ'אטים כבר לא מעניינים נוער, ואם כן אז זה רק באתרים גדולים כמו תפוז או נענע, גם אין לי שליטה על מה שהולך שם, כי אני לא יכולה להיות שם כל הזמן, אין לי תיעוד של מה שרשום שם, וגם אם כן אין לי מה לעשות עם זה, זה לא כמו פורום שאני יכולה לחסום את המשתמש ולמחוק את ההודעה... בקשר לקוד, תודה רבה
לשים את הקוד גם בדפים שנמצאים בתוך התיבות?

bouzouki1

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

bouzouki1

New member
כאן נמחקה הודעה

AdminWeb

New member
סתם עברתי במיקרה על האתר שלך

בגדול מבנה האתר כתוב בצורה ברורה וטבלית ושומר על המבנה האתר, הייתי ממליץ לך לתת יותר חיים לאתר, קהל היעד שלך הוא נוער הוא אוהב צבעים צורות יפות נעימות לעיין ויותר תמונות, והכי חשוב לתת ללקוחות האתר שלך יותר עניין, משהו מגרה שירצו להיות האתר וגם לחזור לאתר.

bouzouki1

New member
כאן נמחקה הודעה

AdminWeb

New member
לא מחייב שמדובר באתר מסחרי

זה יותר אתר קהילה "ולקוחות האתר זה בני נוער", אוקי, בכל מיקרה עבודה יפה ובהצלחה שיהיה לך.

menigimmix

New member
מחשבות יוצרות מציאות..

שני את הגישה שלך בדחיפות!! מה שאת אומרת :"ידוע לי שאתר כמו שלי לא יצליח כ"כ, אולי הוא דיי יצליח, אבל בכ"ז אני לא אראה ממנו הרבה כסף" בעצם חרצת את גורל האתר וגורל ההצלחה שלו.. לכל דבר יש קונה.. פשוט צריך למצוא אותו.!!

למעלה