רעיונות לשיווק תערוכת תמונות

orenva

New member
רעיונות לשיווק תערוכת תמונות

סוף סוף גם בהשפעת פורום היזמות המעולה החלטתי לקחת את הצד האומנותי/ עסקי קצת קדימה ולארגן תערוכת תמונות עבור מכרים וחברים. האוסף מורכב מתמונות שאספתי מכל מיני מקומות בעולם וכולל גם תמונות לחדרי ילדים. ארגנתי מקום במועדון הדיירים בשכונה חדשה יחסית וקבעתי רמות מחיר נמוכות במיוחד (מ-60 ש"ח) רק כדי להתחיל.. התערוכה נקבעה לסוף השבוע הזה, מה שכן, אני עדיין לא ממש יודע איך לשווק את זה (הדפסתי מודעות לחלוקה אבל זה לא נראה לי מספיק אפקטיבי) וכמובן שאני לא מעוניין לשפוך סכומים לפני שברור שיש פוטנציאל. אם למישהו יש רעיונות טובים (לתערוכה הזו או בתקווה לבאות אחריה) אנא ספרו ושתפו ואשמח להיעזר. בכל מקרה, אשמח גם אם תחליטו לכבד אותי בנוכחותכם, המכירה תתקיים ברח´ מעגל השלום 15 ראשל"צ (ליד המכללה למנהל) במועדון הדיירים (בקומת הקרקע) בימים שישי ושבת 26-27/9/2002 שישי 10:00-17:00 שבת 10:00-18:00 ואם לא אז רק תחזיקו לי אצבעות.

orenva

New member
חבר´ה קצת תגובות בבקשה,,

אין לכם קצת רעיונות יצירתיים

tevashop

New member
קצת באיחור...אבל עדיף מאוחר...

אז ככה...בהנחה שלתערוכה שלך יש תוחלת כלשהיא...אז יש מספר דברים שאת רוצה לעשות כדי להצליח בשלב הראשון... לפעם הראשונה את חייבת להזמין כמה שיותר אנשים שאת מכירה...כי רוב הסיכויים שהם היחידים שיגיעו לתערוכה... בנוסף...אמרת ראשון לציון אם אני לא טועה...אז כדאי לחשוב על מקומונים באיזור שניתן לפרסם בהם...למרות שזה כמובן עולה כסף... בנוסף את יכולה לעניין כתבים של מקומונים באיזור לפקוד את האירוע כדי שאח"כ יעשו כתבה על זה במקומון ואז זה ימשוך קהל בעתיד...בהנחה כמובן שזו תערוכה מתמשכת ולא משהו חד פעמי...וגם אם לא באים, אז ביום ראשון תעשי את עבודת היח"צ שלך ותשלחי להם קומוניקט שמספר מה היה, כמה היו, מתי יהיה שוב וכל דבר שעשוי לעניין אותם... פרסום בלוחות מודעות זה ברור...ואת יכולה לנסות גם לפנות ולשים בלוחות מודעות במקומות בעיר שמתקיימים חוגים או לימודים בתחום הרלוונטי...כמו קורס צילום במכללה כזו או אחרת... בנוסף פרסום באינטרנט יכול לעזור...את יכולה לפנות בפורומים הרלוונטיים של הפורטלים הגדולים ו/או המקצועיים לתחום הצילום ולהודיע על התערוכה... כמובן שכדאי גם להעלות לאינטרנט כמה מהתמונות הטובות... (גם פה בפורום לא יזיקו כמה תמונות) בשביל יותר מזה...אני צריך להפעיל כבר את המוח...אז במידה וזה לא מספיק...יש לי מייל... ביי ובהצלחה...

למעלה