רעיונות לשירים עם/על "אמא"

Rצינית

New member
רעיונות לשירים עם/על "אמא" ../images/Emo66.gif

ותגידו אתם.נכון שהבקשה הזו לא מצחיקה ואפילו כשרה גלאט-<יש לאמא כאן בנדנה למי שאחז> אחת שהתבישה להכניס ת'הודעה כי יראה לה מצחיק.. אז קדימה.תנו שירים-הענין דחוף לה.

MENIMEN M

New member
הסברי מה בדיוק את מתכוונת...

האם לשירים שמופיע בהם המילה אמא או למשהו אחר

Rצינית

New member
נראה לי שלא משנה לה....

תנו שירים ספציפים ושם אלבום שמפיע בו השיר.וניתן לה את עבודת הצינזורה-מה טוב או פחות טוב עבורה.

MENIMEN M

New member
משהו קצת שונה

השיר אבא נהיתי דוס יש גם שורה אמא נהיתי דוס השיר הוא של עדי רן ומופיע בדיסק אל תכה בסלע ויש כמובן את מה שרפוש כתב

יש המון...

אני יתן לך רשימה חלקית של אומנים שמבצעים את השיר אמא. אוף שימחעס, דדי, אבי בן ישראל, אבי שרון. יש גם דיסק שלם של רק שירי אמא שיצא בהפקתו הבלתי נלאת של הרב אברהם בן ישראל.

Rצינית

New member
הרגע עלה לי-גד אלבז..

בשיר אמא מדליקה נרות שבת-קצת תסבוכי .אבל העיקר ה"אמא" המוזכר בשיר.

כמעט לכל זמר מזרחי...

יש שיר על אמא אבל הבאתי את אבי בן ישראל מכיוון שהשיר שלו הוא להיט (במקור אתניקס).

p n i n i t

New member
אז על מה כבר עברתי..

קלטת שלמה של שירי "אמא" של אבי בן ישראל...-לאאאא אבי שרון-לאאאאאאאא אוף שימחעס-אמממ...מה דעת מביני הדבר על השיר? ואיזה שיר יש לדדי???

כנראה שלא הובנתי...

הדיסק של אבי בן ישראל הוא לא רק שירים שלו אלא יש שם כל מיני שירים של אמא ולאו דוקא מזרחיים. לגבי אוף שימחעס את לא מכירה? עם המילים "אביא לך פרחים אמא שלי" ולגבי דדי אני מאוד מאוד ממליץ המילים הם "אמא אמא דונט יו נו (באנגלית כמובן).

p n i n i t

New member
כן..שמעתי את כל השירים

אין לי שום דבר נגד שירים מזרחיים, ויש כמה שאני מאוד אוהבת. אבל לא מצאתי כאלה בדיסק הזה... "אמא, ברגעים קשים את הכאב הפנימה..."(אני כבר זוכרת משפטים שלמים בסגנון הזה:) ) ובקשר לשיר של אוף שימחעס,אני מכירה.אלא מה? שאלתי מה דעת המבינים על השיר? דדי- יורד בגלל האנגלית,(אלו שאמורות לשיר עדיין אוחזות בשלב הABC- בערך...) ובכל אופן...תודה על הרצון לעזור.

p n i n i t

New member
מוקדש לRצינית ../images/Emo23.gif...

נו...כבר הסברתי את השירים שאני מחפשת לא יכירו כאן :( אני לא מתביישת, אלא מחפשת "שיר בנות" מהסוג ששרים עם פרח ביד... (עם בנדנה אדומה או בלעדיה.) עדכון אחרון בחפושים שלי: "אמא יקרה לי, יקרה..." :) מה דעתך???

Rצינית

New member
את יודעת,אחינית שלי שרה יומם

וליל שירים של סוף שנה.בינהם "מלך"אבל בגירסה לילדים-שונה ממקור.של שרה זלברבר...משו מדהים... את יכולה לנסות להשיג ת'קלטות שלה יש לה על כל הנושאים שרק תרצי..

למעלה