ותגידו אתם.נכון שהבקשה הזו לא מצחיקה ואפילו כשרה גלאט-<יש לאמא כאן בנדנה למי שאחז> אחת שהתבישה להכניס ת'הודעה כי יראה לה מצחיק.. אז קדימה.תנו שירים-הענין דחוף לה.
אני יתן לך רשימה חלקית של אומנים שמבצעים את השיר אמא. אוף שימחעס, דדי, אבי בן ישראל, אבי שרון. יש גם דיסק שלם של רק שירי אמא שיצא בהפקתו הבלתי נלאת של הרב אברהם בן ישראל.
הדיסק של אבי בן ישראל הוא לא רק שירים שלו אלא יש שם כל מיני שירים של אמא ולאו דוקא מזרחיים. לגבי אוף שימחעס את לא מכירה? עם המילים "אביא לך פרחים אמא שלי" ולגבי דדי אני מאוד מאוד ממליץ המילים הם "אמא אמא דונט יו נו (באנגלית כמובן).
אין לי שום דבר נגד שירים מזרחיים, ויש כמה שאני מאוד אוהבת. אבל לא מצאתי כאלה בדיסק הזה... "אמא, ברגעים קשים את הכאב הפנימה..."(אני כבר זוכרת משפטים שלמים בסגנון הזה ) ובקשר לשיר של אוף שימחעס,אני מכירה.אלא מה? שאלתי מה דעת המבינים על השיר? דדי- יורד בגלל האנגלית,(אלו שאמורות לשיר עדיין אוחזות בשלב הABC- בערך...) ובכל אופן...תודה על הרצון לעזור.
נו...כבר הסברתי את השירים שאני מחפשת לא יכירו כאן אני לא מתביישת, אלא מחפשת "שיר בנות" מהסוג ששרים עם פרח ביד... (עם בנדנה אדומה או בלעדיה.) עדכון אחרון בחפושים שלי: "אמא יקרה לי, יקרה..." מה דעתך???
וליל שירים של סוף שנה.בינהם "מלך"אבל בגירסה לילדים-שונה ממקור.של שרה זלברבר...משו מדהים... את יכולה לנסות להשיג ת'קלטות שלה יש לה על כל הנושאים שרק תרצי..