רעיונות לשם?

freak2100

New member
רעיונות לשם?

היי כולם
פעם ראשונה שאני כותב כאן, למען האמת.... טוב, אז ככה התחלתי פעם לבנות אתר בשם "פריק מחשבים" שזה היה אתר כזה על מחשבים ולא מזמן התאחדתי עם דור שבנה את "פי-שיא" שזה אתר על אותו עקרון.... הבעייה היא שלפני כמה ימים צרפנו את שניר (קלאמבינג) לצוות, ומאז לא הפסקנו לריב (מה לעשות שאני שואף לכמה שיותר מצויינות באתר
אז מה אם לא הסכמתי להשתמש בmarquee והתעקשתי לבנות מערכת ניהול גמישה במיוחד (לא זאת שאז הסברתי עליה בפורום, אחת יותר יעילה בהרבה)? זאת סיבה לריב איתי?
) אז התפצלנו עכשיו, השם "פריק מחשבים" שהיה לי פעם ממש, אבל ממש לא טוב ומקורי.... יש כבר אתרים בשם הזה, נדמה לי שיש pcfreak.net ויש pc-freak.co.il וכו', ויש חנות בשם "פריק" (שזאת רשת ארצית) בקיצור - לא טוב....... אני צריך שם מקורי לאתר על מחשבים למישהו יש?
משהו באמת קליט ויפה.... אני לא מוצא שום שם טוב חשבתי אולי לקחת איזה מושג מעולם המחשבים ולהתמש בו, אבל זה לא יוצא משהו
למישהו יש רעיון? תודה
אגב, באותה הזדמנות, למישהו יש שם חדש לbrusi productions? האמת, זה די סוד, אבל חייבים למצוא שם.... למישהו יש משהו מקורי? (פשוט Brusi זה חבר שלי, והוא כבר לא המנהל או משהו אז אין סיבה שזה יהיה דווקא על שמו....)

freak2100

New member
לא שאני רוצה להלחיץ

אבל אני מחכה ומחכה ולא הגיע הזמן לענות לי? סתם, סתם.... רעיונות
אני בטוח שיש פה אנשים יצירתיים.... תסתכלו גם בהודעה שפתחתי בפורום משחקים אם אתם רוצים, גם שם הציעו כמה שמות, חבל שאלה שמות לא מאוד.... מתאימים
..... חלקם נחמדים, אבל רובם לא משהו.... טוב, נו, כבר בטח יש פה 10 תווים

freak2100

New member
כמה הצעות נחמדות מפורום משחקים....

מה דעתכם? pcu - גם משחק אותיות עם cpu וגם PC-YOU.... HoPC - ראשי תיבות, home of personal computers pcc - די דומה, personal computers center computera - שזה שילוב של computer עם tera PrivCon - שזה גם PC (מגדישים את האותיות האלה) וגם Private Counsel... מה דעתכם? יש לכם אולי הצעות טובות יותר?

freak2100

New member
ובכל זאת

אני לא יודע מה לבחור
מה דעתכם? אני צריך משהו שיהיה גם מקורי וגם יצלצל טוב ויהיה קליט....

claimbing

New member
יש לי משהו...מה עם:

B פריק
מצלצל טוב...קליט...האמת שלא חשבתי על זה שזה עלה לי לראש, אבל יכולים לחשוב שלקחת את זה מ-B בזק...או B crazy...אבל - עדיין נחמד...

למעלה