רעיונות לתחפושות

רותי ב.

New member
רעיונות לתחפושות ../images/Emo140.gif

ו
לרותי שהסכימה שאביא את התמונות לפה.

למען האמת, לא אהבתי.

נראה לי פארש, לא נוח ומלאכותי. לא נראה לי שהילדים נהנים. סורי. שירלי

vered4

New member
מקסים,

אבל לא תוצרת עצמית, אני מניחה... לגבי הנוחות, זה נראה לי מתאים לילד שלא זז, ואז אין לו בעיה להיות עטוף. אז בעית הנוחות היא להחליף חיתול.

_גלית_

New member
דרך אגב... ../images/Emo119.gif

מה דעתכן על להלביש תחפושת לילד בן פחות משנה
מתי התחלתם
נראה לי שבגיל הזה זה יותר בשביל ההורים... לא

imale

New member
ברור לי שזה בשבילי... ../images/Emo3.gif

ולכן החלטתי לחפש את רומי בתחפושת "סימלית" ביותר ונוחה: היא תהיה חיפושית
בטרנינג אדום, כנפיים קטנות שאני עושה מבד אדום (את הנקודות נצייר בטוש) ומצמידה לה מאחור (כנראה בתפירה - אח"כ אפשר לפרום) ושתי קוקיות קטנקטות כמחושים (גם ככה אני עושה לה כל יום קוקו קטן, אז יהיו שניים...) בשביל הצילום, גם נעשה לה לחיים אדומות
זה בעיקר בשבילי, וגם כשתגדל, תוכל להסתכל בתמונות ולשמוע סיפורים על איזו חיפושית חמודה היא היתה בפורים הראשון שלה.

דיאנה1

New member
אנחנו התחלתי בגיל שנתיים.

מתחת לגיל הזה זה באמת יותר בשביל ההורים. אם התחפושת לא מציקה לילד זה לא נראה לי נורא, למה שההורים לא יהנו? לא תכננתי לחפש את בר, אבל גיסי הביא לו חליפת פו הדב מתוקה ביותר מחו"ל אז נראה לי שתהיה לו תחפושת! ושון רוצה להיות שלגיה "כמו דפנה דקל בהצגה שלגיה". מקווה שנמצא משהו דומה בחנויות.

Iris G

New member
"פורים" ראשון היה בגיל חודשיים וחצי

והוזמנו למסיבה (עם הגדולה - אז בת 4) אז יוגב חופש לסופרמן - פיגמה כחולה נוחה, גרביים אדומות, תחתונים אדומים של נופר (נלבשו מעל הפיגמה) וקשרנו בקלילות בד אדום בתור השכמיה. היה לו מאוד נוח, ובכלל כול המסיבה ישן "כמו תינוק"

נכון. בגיל שנה זה יותר להורים

יש לנו תחפושת של אפרוח מהשנה שעברה, כי בסופו של דבר הוא לא רצה ללבוש אותה בשנה שעברה. אני רק מקווה שעכשיו בגיל שנתיים הוא יסכים ללבוש אותה.

למעלה