רעיונות ל"מנחות" לשכנים?

רחלילי

New member
רעיונות ל"מנחות" לשכנים?

לא לצחוק עלי... כשעברנו הנה (מממש לפני שנה, לא להאמין, בראש השנה) שלושת השכנים שמקיפים אותנו הביאו לנו מתנות קטנות של ברוכים הבאים ושל ראש השנה. נכלמת, ברחתי את הארגזים והתנצלתי שלא הכנתי להם כלום... הכינו לנו: משפחה אחת: עציץ חמוד של סיגליות, עם שלט מקסים של ברוכים הבאים ושנה טובה ושמו לנו ליד הדלת, משפחה שניה: ריבת פירות עבודת בית בתוך כלי זכוכית מקסים, משפחה שלישית: בקבוק יין טוב ושלשת כוסות ליין. ובעלי הבית: הביאו קערה בסגנון מרוקאי (הענקיות המדהימות הללו סטייל וילה מרוק) מלאה בכל טוב... הייתי "אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה"... - לא יודעת אם אתן מכירות את התחושה הזו של "אני חייבת, עשו לי, נתנו לי" (משהו פולני משהו) שאיתה הסתובבתי איזה חודש ואז כשבאנו לתת להם הזמנות לחתונה ליוינו את זה בעוגה תוצרת בית. אח"כ בפסח נכנסנו לכל משפחה הבאנו משהו : קערה עם משהו, קערה עם לחמניות פסח שהכנתי וכאלה. חלקם נכנסו אלינו והקדימו גם בפסח. חלקם לא. שורה תחתונה: אנו נוסעים ורוצים לתת להם משהו חמוד של תשומת השבוע. למי יש רעיונות לדברים (4 במספר) שאינם מצריכים משכנתא נוספת, שהם יפים וסטייליסטים (אני לא סטייליסטית אבל הם כן!) ושלא מצריכים זמן הכנה שאין לי השבוע??? ???

אתי@

New member
איזה שכנים נחמדים יש לכם

כשאנחנו עברנו לכאן קנו לנו מטעם הועד עציץ נחמד, כדי שיהיה תרוץ להיכנס הביתה לעשות סיבוב ולראות את ה"רמונט" שעשינו...
הייתי מציעה לך לקנות צנצנת דבש יפה, לארוז בצלופן וסלמט-כל-טוב
יש צנצנות נחמדות בחנויות של אוכל גורמה ואולי אפילו בסופר.

יעלי2

New member
וגם

רק כלי לדבש עם 3 דבשים קטנים. נחמד וסימלי. אגב, איזו שכנות! כמו פעם.

יעלי2

New member
וגם

בהליכה מהירה ברחוב, נחו עיני על גיליון לאישה של השבוע. ב cover כתוב שבגיליון יש הרבה רעיונות למתנות לחג. אני בטוחה שאם תשימי יד על הגיליון תקבלי עוד מגוון רעיונות במבחר סכומים למתנות לשכנייך וגם לכל מי שעוד לא הספקת לקנות לה/לו.

למעלה