רעיונות ל- baby shower tea party

noaronen1

New member
רעיונות ל- baby shower tea party

חברה שלי ביקשה בייבי shower ראשונה לבת שלה -השלישית שתיוולד, אני לקחתי על עצמי את האתגר, ואז גיליתי שהמארחת גם מכינה את כל האוכל.
סבבה.
יש לי תפריט - ומסיבת התה תהיה ביום ראשון הבא בין 2 -4 - כך שזה בין ארוחות.
חשבתי על התפריט הבא:
סקונס שאני מכינה עם שוקולד צ'יפס ועוד סוג עם חמוציות ושקדים
פרי
pumpink bread וחשבתי גם להכין zuccini muffins או אם יש למישהי רעיון למתכון טוב למאפינס מלוחים וקלים להכנה
מגש גבינות וקרקרים (?)
קאפקייקס
עוגיות טחינה
סנדוויצ'ונים מלחם לבן עם גבינת שמנת שמיר ומלפפון
קניתי כל מיני סוכריות שאני אשים בכלי זכוכית לקישוט
יש לי גם עוגיות של trader's joe כוכבי מנטה שוקולד וג'ינג'ר ברד
כמובן תה וגם סיידר חם

הראיתי תפריט לחברה שלה שעוזרת לי והיא אמרה לי לא להשתגע - זכרו שהאמריקאים אוכלים ארוחת ערב ב- 6, מצד שני יש גם גרמניות בקהל כי האמא לעתיד היא גרמניה. היא ביקשה אוכל צמחוני כי חלק טבעוניות וצמחוניות.

האם הייתן משנות משהו מהתפריט? מחליפות/מורידות/מוסיפות - אשמח להצעות - יהיו 11 -15 נשים

alphadelta

New member
שאלה

האם האורחות טבעוניות (ואז לא אולי לא יאכלו כל מה שאפוי עם ביצים, כל מה שמכיל מוצרי חלב או דבש וכולי) או צמחוניות,( ואז לרב לא אוכלים גבינות שבהן רנט מחיות) זה יכול לתת יותר נתונים לגבי האוכל.חוץ מזה נראה טעים. יאם.

אולי מיני קישים?

נראה סה"כ תפריט ממש טוב

הייתי מחליפה את הסנדוצ'ים בפשטידה או שניים,

היתרון של פשטידות הוא שאפשר להכין מיום או יותר לפני כן ואם נשאר אין בעיה, אפשר להקפיא.

חוץ מזה נראה מעולה.

noaronen1

New member
דווקא את מהממלכה נגד סנדווצ׳ים???

חשבתי שזה יהיה נחמד לשלב פריט מ real British tea party
&nbsp

אם יש משהוא שאני ממש נזהרת ממנו זה סנדויצ'ים,

אני אוהבת את הסנדויץ שלי ככה, ואחר אוהב אחרת, ואיכשהו, הסנדויצים בארועים אף פעם לא עשו את זה
חוץ מזה, כמו שכתבתי, אני משתדלת להכין כמה שיותר מראש ולא להתקע עם המון אירגונים לפני האירוע ואח"כ עם שאריות שאין מה לעשות איתם.

האמת היא שאף פעם לא הייתי ב Tea party המסורתי או כמו שקוראים לזה פה, High Tea או Afternoon Tea
הצלחות בכמה קומות ממש מדליק בעיני ואנחנו מוכרים אותם בחנות יד שניה כל הזמן. אפילו עשינו כמה עשרות כאלה מסטים של צלחות לפני כמה שנים, אבל זה לא יוצא כדאי.

noaronen1

New member
חחח - הבנתי אותך

האמת שלמחרת בבוקר ה- speaking club שאני שייכת אליו בא אלי לארוחת בוקר כי זה השבוע של thanksgiving והזמנתי את כולם למפגש עם ארוחת בוקר לכבוד החג. כך שאם יהיו שאריות אני בהחלט יכולה להשתמש בהן ליום שלמחרת.
נראה לי שאני אכין משהו מלוח כי יותר מדי מתוק זה קצת יאקי...

Sinophile

New member
תפריט מעולה! שוקלת להכנס להריון נוסף

רק בשביל שתארגני לי בייבי-שאוור

&nbsp
(אל דאגה, ממש לא!)

למעלה