רעיונות ל- baby shower tea party
חברה שלי ביקשה בייבי shower ראשונה לבת שלה -השלישית שתיוולד, אני לקחתי על עצמי את האתגר, ואז גיליתי שהמארחת גם מכינה את כל האוכל.
סבבה.
יש לי תפריט - ומסיבת התה תהיה ביום ראשון הבא בין 2 -4 - כך שזה בין ארוחות.
חשבתי על התפריט הבא:
סקונס שאני מכינה עם שוקולד צ'יפס ועוד סוג עם חמוציות ושקדים
פרי
pumpink bread וחשבתי גם להכין zuccini muffins או אם יש למישהי רעיון למתכון טוב למאפינס מלוחים וקלים להכנה
מגש גבינות וקרקרים (?)
קאפקייקס
עוגיות טחינה
סנדוויצ'ונים מלחם לבן עם גבינת שמנת שמיר ומלפפון
קניתי כל מיני סוכריות שאני אשים בכלי זכוכית לקישוט
יש לי גם עוגיות של trader's joe כוכבי מנטה שוקולד וג'ינג'ר ברד
כמובן תה וגם סיידר חם
הראיתי תפריט לחברה שלה שעוזרת לי והיא אמרה לי לא להשתגע - זכרו שהאמריקאים אוכלים ארוחת ערב ב- 6, מצד שני יש גם גרמניות בקהל כי האמא לעתיד היא גרמניה. היא ביקשה אוכל צמחוני כי חלק טבעוניות וצמחוניות.
האם הייתן משנות משהו מהתפריט? מחליפות/מורידות/מוסיפות - אשמח להצעות - יהיו 11 -15 נשים
חברה שלי ביקשה בייבי shower ראשונה לבת שלה -השלישית שתיוולד, אני לקחתי על עצמי את האתגר, ואז גיליתי שהמארחת גם מכינה את כל האוכל.
סבבה.
יש לי תפריט - ומסיבת התה תהיה ביום ראשון הבא בין 2 -4 - כך שזה בין ארוחות.
חשבתי על התפריט הבא:
סקונס שאני מכינה עם שוקולד צ'יפס ועוד סוג עם חמוציות ושקדים
פרי
pumpink bread וחשבתי גם להכין zuccini muffins או אם יש למישהי רעיון למתכון טוב למאפינס מלוחים וקלים להכנה
מגש גבינות וקרקרים (?)
קאפקייקס
עוגיות טחינה
סנדוויצ'ונים מלחם לבן עם גבינת שמנת שמיר ומלפפון
קניתי כל מיני סוכריות שאני אשים בכלי זכוכית לקישוט
יש לי גם עוגיות של trader's joe כוכבי מנטה שוקולד וג'ינג'ר ברד
כמובן תה וגם סיידר חם
הראיתי תפריט לחברה שלה שעוזרת לי והיא אמרה לי לא להשתגע - זכרו שהאמריקאים אוכלים ארוחת ערב ב- 6, מצד שני יש גם גרמניות בקהל כי האמא לעתיד היא גרמניה. היא ביקשה אוכל צמחוני כי חלק טבעוניות וצמחוניות.
האם הייתן משנות משהו מהתפריט? מחליפות/מורידות/מוסיפות - אשמח להצעות - יהיו 11 -15 נשים