רעיונות מניסיון שלכן, לקראת החגים

פרלמנים

New member
רעיונות מניסיון שלכן, לקראת החגים ../images/Emo104.gif

הי כולן, הצטרפתי אתמול לוועדת התרבות של המושב. אנחנו מנסות לארגן פעילות משפחתית לחוה"מ סוכות. יש לנו תקציב סביר, חשבנו על הפעלה של "תחנות" המותאמות לילדים ולהורים (בישולים, בצק סוכר, יוגה צחוק וכו') אשמח לקבל רעיונות והמלצות למופעים/סדנאות/הפעלות וכו'-חשוב לי שיהיה ברמה גבוהה. תודה! ג'סיקה

11sarit

New member
גיסיקה כמה רעיונות

כידוע לך אני עוסקת בתחום אני מפעילה בימי הולדת ומופיעה בקניונים מושבים ועוד אז מנסיון של הרבה שנים כמה המלצות : .1 תמיד נחמד לעשות תחרות במושב של הסוכה היפה ביותר - זה מכניס עיניין בבניית הסוכה ושיתוף פעולה של כל המשפחה 2.התכנסות: עד שכל הילדים מגיעים ונאספים זה לוקח זמן ולכן מומלץ להתחיל עם משהו כללי כגון : מתקנים מתנפחים ומספר תחנות : איפור , יצירה כלשהו הקשורה לחנוכה , הכנת מצות ,צורות בלונים ועוד 3. הצגה או הפעלה טובה הקשורה לסוכות 4. תחנות של אוכל : סוכר, פופקורן , פנקייק , ארטיקים וכדומה חשוב מאוד לשים לב: 1) הגברה טובה ושיש נקודות חשמל מתאימות 2 בטיחות של הילדים - ולכן לגבי הכנת מצות ולהדליק אש הייתי חושבת פעמים אלא אם כן יש לך השגחה מצויינת 3) כאשר את מזמינה מתקנים מתנפחים - את צריכה לוודא שיש למפעיל ביטוח על המתקנים ושיש להם אישור של מכון התקנים ( תקחי מתקנים ממישהו שאת בוטחת בו גם אם זה יעלה לך עוד 500 ש"ח יותר , כי מתקנים צריך לתחזק ולבטח ) הכל תלוי בתקציב שעומד ברשותך אם לא יספיק לך הכסף אני אתן לך רעיונות להפעיל לבד כמובן בעזרת מתנדבים או נוער מהמושב

עכשיו זה מאוד הולך...

לעשות הפעלת בלונים, אני לא מדברת על בלונים רגילים שמכופפים אותם- הצבעוניים האלה, אלא אני מדברת על בועות סבון כאלה שקונים בשקל. את הסטיק הקטן שמתלווה לבועות הסבון, מחליפים בצורות שונות חלולות אפשר לדוגמא לעשות אותם מאלומיניום רך. את החומר של בועות הסבון ניתן להכין לבד בתוך קערה נדמה לי שעושים את זה מגליצרין ומיים, בטח כתוב באינטרנט לגבי הכמויות ו.... תהנו.!!!!!

היי גסיקה

קבלי עדכון קטן לגבנו אז ככה נעלמו לתקופה ארוכה חלק מדברים לא צפויים בחיים אבל כרגע הכול מסתדר אז ככה והינה אולי אני גם יוכל לעזור לך תיכנסי לאתר אוטו בלון אולי תוכלי לעזר בי בסדנת קיפולי בלונים לילדים. דרך אגב בר מופיע בחלק מהתמונות שם אורית הרעיון של הבועות סבון מגניב הכין ראיתי אותו ? www.otobalon.co.il

11sarit

New member
מקסים הבלונים

אורית נראה שאתם ממש מקצוענים בתחום אני עושה מופעי בידור לילדים ולעיתים אני מוסיפה סדנאות צורות בלונים יש לנו עוד חברים העוסקים בתחום כמו אורי ליבני מאוד נהניתי להסתכל באתר שלכם וטוב לדעת , אולי נצטרך את שירותכם בהמשך

לא לא את התבלבלת...

מי שעושה הופעות ובידור עם הבלונים, הם הסופרביטולים , לא אני, אני רק נתתי את הרעיון הזה שראיתי במקרה בשבוע הספר במדייטק בחולון כאשר עשו הפנינג מסוים.... שבת שלום אורית

11sarit

New member
לגבי בועות הסבון עם הגליצרין

כיום אפשר לקנות מוכן נדמה לי שבטויזרס מוכרים גלון כזה צריך לברר לעשות לבד זה לא פשוט , צריך ניסיון בזה אחרת זה פשוט יוצא לא טוב

כן זה אנחנו

נשמח , כמובן גם לתת לכם שרות בתחום הבלונים ברית/ בריתה קישוט מסיבות ימי הולדת ועוד....... גלבוע

למעלה