רעיונות מתנות/מזכרות מארה"ב למשפחה בארץ

CRAZYBUTTERFLY

New member
רעיונות מתנות/מזכרות מארה"ב למשפחה בארץ

שלום לכולם אנחנו גרים בארה"ב..
בקרוב נטוס לישראל לביקור משפחה וחברים...
מחפשת רעיונות למתנות/מזכרות סמליות לתת לכ-ל המשפחה והחברים..
(מבלי להוציא הון.. כמו שקרה בפעם שעברה
)
איפה מומלץ לקנות לחפש ולהזמין..

דוגמא.. לפני כמה שנים היינו באירופה והייתה שם חבילת שוקולדים טעימים ועל כל מלבן שוקולד היתה עטיפה ותמונה של אחד המקומות שביקרנו בהם...
אם יש פה משהו בסגנון זה יהיה מצויין..
תודה לעונים ושבוע טוב

alphadelta

New member
תלוי איפה

תלוי איפה בארצות הברית. יש מקומות שיש להם שוקולד של האיזור כמו Hershey בפנסלבניה או Ghirardelli באיזור סן פרנסיסקו.

לרב, בערים גדולות יש מתנות ׳תיירותיות׳ של האיזור בחנויות כמו CVS או Walgreens . כפפות לתנור עם שם העיר, חולצות, מגנטים, ומזכרות קטנות (ואפילו שוקולדים!!) עם שם העיר.

בפארקים של המדינה יש חולצות עם שם הפארק.

נקודה למחשבה: האתגר עם שוקולדים הוא שהם נמסים. ומגיעים עלובים ומועכים ליעד.

בכל מקרה, ביקור מהנה

CRAZYBUTTERFLY

New member
וואו

איזה יופי של רעיונות בכלל לא חשבתי על ללכת לCVS
אני גרה בLA וכפפות לתנור עם שם העיר נשמע רעיון מדליק
(קניתי כאלה בישראל והבאתי לכאן) לא ידעתי שיש בCVS כאלה..

תודה אלך לראות...

חנות לתיירים?

בווניס ביץ למשל יש מלא חנויות לתיירים, אני למשל אוהבת מגנטים למקרר בטח יש של השלט של הוליווד. במצפה הכוכבים של לוס אנג׳לס יש חנות מתנות מקסימה - במיוחד לבני נוער או ילדים, יש דברים חמודים מאוד. כובעים של קבוצות ספורט אמריקאיות תמיד הולך בארץ וגם חולצות (אבל זה יותר יקר). מחזיקי מפתחות, מגבות מבטח, מגבות חוף.
אם יש נשים שאוהבות מוצרים טבעיים את יכולה לעשות קניה מדהימה אפילו בטריידר ג׳ו׳ס של מוצרים טבעיים, בארץ זה עולה המון!

CRAZYBUTTERFLY

New member
תודה אפשר

לשאול איפה אפשר לרכוש מגבות מטבח או משהו בסגנון עם סמל ארה"ב..
לגבי מגנטים אני גרה בוואלי ולנסוע להוליווד בשבילי כשיש לי קטנה בבית זה קצת בעייתי.. אני יודעת שזה היה פותר לי את הבעיה יופי חח
את יודעת עם שווה לקפוץ לדאון טאון אולי יש משהו שם בסגנון צ'אינה טאון בניו יורק ושם אני זוכרת יש המן מזכרות בגרושים...
נשמע שאת מפה לכן אני שואלת

CRAZYBUTTERFLY

New member
שכחתי לציין שאני מחפשת דברים קטנים/קלים

כיוון שאני הולכת לקנות כ30 מתנות ויש גבול לכמה משקל אני יתן לזה..

לגבי קרמים זה רעיון מצויין אבל זה משקל ומאוד בעייתי

noaronen1

New member
בויקטוריה סיקרט יש ערכות קטנות

30!!! וואו! תהיי בריאה.
אני הפעם לא מביאה כלום.
החלטנו שמפסיקים עם המתנות, אני אפנק את הילדים שם - אם ניסע...

CRAZYBUTTERFLY

New member
חחחח כן לגמרי 30 לא

פחות ולא יותר..
אבדו בויקטוריה אם יש משהו קטנטן

בעלי בעד שנפסיק עם זה כי ככה בכל נסיעה יצפו למשהו כלומר לפחות פעם שנה..
העיניין שחלק מהם שולחים לנו גם באירועים... לכן קצת בעייתי..
ננסה למצוא פתרון

Et tu Brute

New member
אז למה שלא תשלחי גם את רק בארועים?

להביא מתנות לשלושים איש נשמע לי קצת קיצוני. גם יקר וגם כבד! ואני אומרת את זה בתור מישהי שדווקא כן מביאה מתנות כשאנחנו מגיעים לבקורים בארץ, אבל רק למשפחה ולחברים ממש קרובים.

בכל מקרה, את יכולה לנסות לבדוק באתר של אולד נייבי - לפעמים אחרי חגים הם מוכרים את שאריות המרצ'נדייז של החג במחירי רצפה (במקרה הספציפי, אולי יש חולצות טי של 4 ביולי בזול).

CRAZYBUTTERFLY

New member
כן רעיון...

העינין שהפעם אני טסה והולכת להיות בימי הולדת ל6 אנשים... אח דודים אבא אחיינים וכו...
ניסתי להתחמק מהחגים... כן בטח

אבדוק באולנד נייבי תודה

אני צריכה לחשוב קצת

אחי בלוס אנג׳לס אז אני מגיעה הרבה (פעם זו היתה נסיעה ברכב, היום זו כבר טיסה, אוי איזה כאב לב)
אני אשאל את גיסתי ואחזור אליך אבל בטח יש בדאון טאון. אין לך בסביבה חנויות סיניות זולות?
דבר נוסף שחשבתי עליו זה חותכני עוגיות למשל של ג׳ינג׳ר ברד מן. היה עכשיו 4 ביולי, אולי יש במדפים המוזלים של בד באת׳ אנד ביונד או טרגט וכדומה?

CRAZYBUTTERFLY

New member
האמת בדיוק חשבתי

על זה.. היה 4 ביולי ובאמת כל דבר היה עם הדגל אבל פיספסתי את זה..
הייתי במיקלס והם אמרו שהם כבר לא מציגים מוצרים של 4 ביולי..
כלומר רק מה שבעונה חח
אבדוק את באד באד אנד ביואנד תודה
ולא אין לידי חנויות זולות.. :(

Sinophile

New member
מתנות מוצלחות שקיבלנו מחברים שגרו בקליפורניה

יש לנו חברים איטלקים מאוד מאוד טובים שגרו במשך שנתיים ב״לה-הויה״.
הבעל הגיע לפה לטורונטו לפגישות עבודה ותמיד ביקר אותנו ובידיו מתנות.
פעם אחת הוא הביא מגבות חוף עם ציור של קליפורניה. פעם שניה הוא הביא לנו חולצות טיי-דיי לכל המשפחה (שכתוב עליהן סן-דייגו). הוא אפילו דייק במידות

הילדים מאוד מאוד אוהבים גם את המגבות וגם את החולצות כך שמבחינתי אלו היו מתנות מוצלחות מאוד!

noaronen1

New member
האתגר עם חלק מהשוקולדים זה המשקל

לפני כמה שנים גילינו ש- M&M יכולים להכביד מאוד על המשקל...

כמה רעיונות

אני לא מביאה מתנות לכל העולם ואישתו. אני מביאה כמה מאכלים מקומיים ומתנות כייפיות לכמה ילדים שאני מרגישה שצריך וזהו.

מתנות כייפיות שהבאתי השנה היו אקדחי מים, כדורים קופצים, יד גומי שעושה "קיף", עכברים על גלגלים שעושים קולות, הכל בפאונד. משהוא שכייף לילד לקבל.

CRAZYBUTTERFLY

New member
תודה העיניין

שאני רוצה לקנות משהו שמסמל את ארה"ב... נניח כפפות למטבח עם דגל ארה"ב או LA מגנטים וכו...
יש לנו כ 15 ילדים (אחיינים וילדים של חברים) התכנון לקנות לכל אחד חולצה
סה"כ יש לנו 30 מתנות לקנות 15 מהם מבוגרים לרובם אני רוצה לקנות מזכרות.. מחפשת רעיונות+סכומים שפויים של גג עד 5 דולר...

למעלה