רעיונות

רעיונות

זקוק למשו חדש קם בבוקר ומ..רגיש את זה חסר לי חדש משו שיפרפר לי בבטן שיזרים דם לעורקי המוח שילבה בי את ההתרגשות שיחזיר לי אדרנלין שירעיש בי עולמות עם אנדורו גמרתי הקייטבורד מיצה בייסג'אמפ מסתמן כאפשרות ריאלית אבל מתלבט מחפש עוד משו חדש אז נכון סנובורד יתכן שאנסה בעוד חודשיים אפריל אני באימולה למרוץ פורמולה 1 אבל זה פאסיבי חחחחח לא אני במרכז הריגוש לא אני בסיכון במתח בלחץ באופוריה בהיייי רעיונות בבקשה... (כן כן נשים אני יודע...) הלאה...

P u s s i c a t

New member
המממ...

בראש הנקרה כבר צללת? ומה עם צלילה חופשית? (בלי מיכלים...) עלית את החרמון באופניים? (או אולי את העליות של סדום...) מרתון רומא / פריס / האמבורג? או אולי "סתם" טבריה? ולגבי הסוף... אולי גברים

common Red Neck

New member
נסה להריח דבק מגע למשך מספר דקות

פעמיים ביום אפשר לגוון עם טיפקס אני מציע את זה רק כדי להרוויח קצת זמן עד שאני אחשוב על רעיון טוב באמת

Tami661

New member
חתיכת(Nick (Neck בחרת לך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל צר לי לאכזב אותך
לא נראה לי שתצליח לחשוב על רעיון טוב או בכלל רעיון או בכלל לחשוב... אלא עד שתתפוגג השפעת ההמלצה שניסית על עצמך
זה לוקח משהו כמו שנה/שנתיים... לא יותר

אז זהו חליל

בשביל בייסג'אמפ כמה שידוע לי, צריך רקורד צניחה חופשית ענף. אבל זה הכל משחק ילדים לעומת האקסטרים האמיתי כמו שרמזת
Dating... ואת זה כנראה שכבר לא תעשה בקרוב
אבל אם כבר בנושא נשים, אז מה עם צלילה? (תמיד אם מתחיל לשעמם אותך, אתה יכול לעבור לצלילה עם כרישים
)

Tami661

New member
../images/Emo62.gifרעיונות איטס מיי סקנד ניים../images/Emo3.gif

ספינינג באלכסון... לא התכוונתי להציע, אבל באלכסון... אפשר
מצטטת אותך ומוסיפה: (כן כן נשים אני יודע...) הלאה..." אז אולי גברים?
רק אל תשכח
עוד רעיונות או שהבנת את הרעיון?
אז אתה יכול להירשם לחוג מקרמה שמעביר התוכי בימי חמישי בבוקר בלי חולצה אתה יכול, בשביל ה"משו שיפרפר לך בבטן" לבלוע סביבון... עכשיו העונה טוב, די
לא יפה מצידי, נכון? רוצה רעיון אמיתי???? החל מה-1/1 נפתח אצלנו במכון חוג ריקודי בטן, מה שבטוח זה שיהיו לך ממנו מלא פרפרים ב... איך לא?
בטן! אה... ואיך שכחתי
אולי תנסה פשוט... ספינינג

למעלה