רעיונות???

רעיונות???

הייתי שמח לשמוע רעיונות: - הצעות להגדיל את התפוצה של האתר - דברים שהייתם רוצים לראות יותר באתר / דברים חדשים - איפה אפשר למצוא את בין לאדן (5 מיליון לא הולכים ברגל) וכל מה שבא לכם...

אז ככה...

כמנהל כמה פורומים ב"תפוז" אני אתשול הודעות על הקמת הפורום החדש אצלי וכחבר בעוד כמה פורומים אשתול הודעות גם שם בתקווה ששם לא ימחקו את ההודעות. חוץ מזה מכיוון שכולנו כאן "חולי מחשבים ותקשורת" אז כל אחד יוסיף בכל אימייל שהוא שולח את שמו ולמטה :"חבר בפורום חופש שכתובתו היא :http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=264 אני למשל סוגר כל הודעה בחתימה : הרבה בריאות אמנון מרגלית

בא לי עוד רעיון...

ובזה דרור אתה יכול לעזור : הכתובת : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=264 היא מסורבלת וארוכה... תוכל למצוא קיצור ??? יהיה קל לפרסם ! הרבה בריאות אמנון מרגלית

טל קר

New member
נתחיל מהסוף.

איפה בין לאדן - תשאל את אלישע, הבנתי שהוא בשליחות סודית באפגניסטן. הצעות להגדיל את התפוצה של האתר - הפורום זה כבר רעיון טוב. כדאי לעבוד בשיתוף פעולה גם עם פורומים בעלי נגיעה נוספים. בנוסף, הייתי ממליצה על רשימת תפוצה באימייל שמעדכנת אחת לשבוע את כל מה שהתחדש באתר בשבוע החולף. ושההצטרפות לרשימת התפוצה תהיה כמו באתרים הפרסומיים של "הכנס את האימייל שלך לכאן". עוד משהו בתחום האינטרנט - לעשות איזה שינוי באתר, נניח שירות חדש, ואז להודיע עליו לכל מוספי המחשבים והאינטרנט. בנוסף, אני בעד לאתר איש מקצוע בתחום יחסי הציבור שיהיה מוכן לעבוד בהתנדבות. על פי מה שהבנתי, עיתונאים לא ששים להכין חומרים בעצמם, ואם אתה מכין להם כתבונת מראש, שרלוונטית כמובן, הם ישמחו לפרסם. נושאים של כפיה דתית עולים מדי פעם בחדשות, אז אולי ניתן לנסות להשתחל, כך שבמקום שיראיינו רק את טומי לפיד או יוסי שריד, יראיינו גם את משה כהן נציג אתר חופש (עם קישור לאתר כמובן)? או שאתר חופש יקח על עצמו לארגן עצומות בנושאים קשורים וכמובן ידווח בעיתונות על הכנת העצומה, החתמת העצומה, ומסירת העצומה? מה בנוגע לכך שבכל עיר שבה יש ריכוז של שגרירי חופש, יהיה גם מישהו שאחראי להזרים ידיעות מוכנות על הפגנה/עצומה/פעילות בעיתונות המקומית? מה בנוגע לאירוח אישיים שימשכו קהל באתר (או בפורום של האתר?) למשל אם מזמינים את טומי לפיד לדיון בפורום חופש, תפוז אחראי על הפרסום על כך, כולל שחרור ידיעה לעיתונות, זה גם יפורסם בבאנר בכלל הפורומים, ואם הוא יגיד משהו ששווה לפרסם הלאה, אפשר להעביר את זה הלאה לעיתונים, וזה גם אחריות תפוז. כלומר גם להמשיך ולהגביר נוכחות באינטרנט, גם לשמור על קשר רציף עם מי שמגיע (באמצעות רשימת התפוצה) וגם להשתחל לעיתונות הארצית, המקומית ולמוספי המחשבים באמצעות מספר דרכים (כפי שהצעתי).

למעלה