רעיונות.....

דניאלוג

New member
רעיונות.....

מאמנים יקרים פנה אליי ארגון שמעסיק מנחים מתחומים שונים והתעניין לגביי אימוןבארגון,נקבעה פגישת הכרות ראשונה,,ונקבעה פגישת המשך שמטרתה הדגמת אימון לבחורה שמרכזת את הנושא ואחראית לגיוס מנחים.. האם חוויתם סוג פגישה שהייתם צריכם להדגים אימון?האם יש לכם רעיונות לסוג פגישה כזו?אולי כלים שאתם מכירים?חשוב לי לציין שאותה בחורה עברה תהליכים שונים ומגוונים,והיות והמטרה לבדוק אותי כמאמנת ואת התהליך..זה נראה לי מאוד שונה מפניה של אדם שהגיע להחלטה שרוצה אימון

רעיונות

היי דניאולוג אני מבינה שאת לקראת שעת השין שלך ונשמע/ת קצת לחוצה ראשית תני לעצמך קרדיט-כלומר אם עברת את המשוכה הראשונה ,יצרת שם איזשהו רושם ורצון וסקרנות להתנסות דווקא במשהו שלא מוכר למערכת שאליה פנית. הגברת שאיתה את עומדת להפגש,גם אם ניסיון חייה הוא עשיר בהתנסויות כאלו ואחרות תמיד,אבל תמיד יש מקום ללמידה. מעצם היותך מאמנת ,הרי את אף פעם לא יכולה לדעת מה יעלה במפגש הראשוני. וכשאת לא יודעת,קיימת סקרנות אמיתית וקלילות-בניגוד לאני צריכה להיות מוכנה,שהמשוואה שלו יוצרת לחץ. פשטות וסקרנות יוצרי קירבה אני מזמניה אותך לתת לה את האפשרות לבחור בין אימון אישי ברובד הפרטי לצורך התנסות , או לבחור נושאים שקשורים לארגון שאותו היא מייצגת והאם יש נושא ספציפי שעליו הייתה רוצה להתאמן שמבחינתה יעשה הבדל לו הכל היה אפשרי (שינוי פרספקטיבה
לא להתבייש ולשאל מה יהיה אימון טוב בעיניה ועם מה הייתה רוצה לצאת מהאימון? והדבר הכי משמעותי בעיני זה מי את רוצה להיות בפגישה הזו? אוטנטית,גמישה,יצירתית,נלהבת,ממוקדת מאחלת לך הצלחה אשמח לשמע -שצלחת גם המפגש השני בהצלחה "כישורי חיים"-פיתוח מיומנויות הדרכה לווי ואימון אישי

מהצהריים

אני חושבת איזו בקשה קשה בקשו ממך... הלואי והיו לי רעיונות. יש משהו שנשמע לי קצת מתעלל מידי בהדגמה כדי לבדוק את כישוריך באימון מכיוון שלא ברור באילו כלים ימדדו את הצלחתך או אי הצלחתך... במיוחד כשמדובר באנשים שלא יודעים מהו אימון ואולי זו הפעם הראשונה שהם נחשפים לתהליך. מהצהריים אני שוברת את הראש איך לכל הרוחות יבדקו אותך ואת התהליך אם לא יודעים במה מדובר? על פי מבחן התוצאה? כלומר שהמאומנת הדוגמנית אחרי התהליך שתעברו בפרהסיה תדע לגייס מנחים יותר טוב? יותר יעיל? יותר -- מה?

ליפט

New member
לא מבינה

איך מדגימים אימון בפגישה אישית למי שאינו בא להתאמן? על איזו סוגיה מתאמנים בכלל? בתחושה האישית שלי, אני בספק אם הייתי מסכימה לבדיקה שכזו, למען האמת , סביר להניח שלא. אני לא נמדדת בשעה. אם רוצים לעמוד על קנקני, אפשר להפגש איתי לפגישת הכרות (שהיא פגישת אימון לכל דבר וענין ואולי זו צריכה להיות מהות הפגישה שלך כמו עם כל מתאמן אחר. והיא שונה מפגישת האימון הראשונה שתארת), אפשר לשוחח עם מתאמנים שלי בהווה ובעבר ועל בסיס אלה לקחת את הסיכון ולהתנסות איתי. כיוון שאינני מאמנת בעולם העסקי את יכולה מראש לקחת את תגובתי בערבון מוגבל. ואם בכל זאת נעזוב את מה שאני מרגישה וחושבת ונתאמץ לחשוב....אז לדעתי עדיין חסרים לנו כמה פרטים: 1. למי בארגון נדרש האימון 2. ולמה? לאלו סוגיות אני מניחה שהם ימדדו את התאמתך ביחס לצרכים שלהם מן הסתם. וזו הרי הולכת להיות מעין סימולציה, יש לקבל פרטיו של תאור המקרה ולהכנס למשחק. 3. מה כבר חווה הארגון בתחום האימון או דומה לו. כרגע הדבר הנכון ביותר שעולה לי זה לקיים פגישת אימון כמו עם כל מתאמן חדש שמגיע אלייך וכך בדיוק להתייחס לאותה דוגמנית (אהבתי את ההקבלה של קודמתי). ולהביא את עצמך מהמקום הכי נקי שאפשר. 4. על מה חשבת? כיוון שביקשת כלים, יהיה קל יותר לספק אם נדע מה המסר של המפגש הזה מבחינתך. שהרי כלים אינם עומדים בפני עצמם? שנה טובה

Yin

New member
פשוט תאמני

תשאלי על מה היא רוצה להתאמן, באמת להתאמן, ותאמני. יכול להיות שתרצי להכין לה רשימת נושאים לבחירה מהם, כמו: יחסי מנהל עובד, יחסי עמיתים, ניהול זמן, תקשורת בין אישית, ניהול פרויקים, מנטורינג.... אפשר לאמן ולעשות שינוי בטיווחי זמן קצרים, זה לא מדע בדיוני. תהני, עדי

IrisPeleg

New member
אני מנחשת

שמה שהם רוצים ממך זה אימון מנהלים שכוונתו להבין מהמנהל על עבודתו ועל הקשיים העוברים עליו וכמובן שיפור עבודתו. לכן בזמן המועט שמציעים לך הייתי שואלת: 1. "נסה לתאר לי יום טיפוסי אם יש כזה. אם לא תאר לי סדר יום של יום לדוגמא החל מקומך ועד לכתך לישון". נסי להבין מה הוא עושה בכל שלב ולה דווקא אז. אם הוא מסביר זמני לחץ, שאלי האם אפשר לדחות דברים מסויימים ולמתי. 2. אייך היית רוצה שעובדיך יתארו אותך 3. מה חסר לך להגיע לשם 4. למה אתה רוצה להגיע בעזרת האימון שלנן 5. מה חסר לך להגיע לשם ועוד שאלות מהסוג הזה

למעלה