רעיתי היום קצת בשדות זרים, ומצאתי מתכון
נחמד לשניצל מטופו וקשיו, בבלילה של 'צילי מתוק ופירורי לחם, מטוגן במחבת.. מה שכן, מתכון דומה שעלה לקציצות בתנור (קשיו פלוס טופו טחונים, יחד עם גזר, קישוא ובטטה) סירבו להתקשות וסיימו את חייהם בתור פירה, זאת למרות שהוספתי קמח תפח"א, פירורי לחם ועוד קצת קמח.. יש רעיונות אחרים איך הופכים אותם לקציצות? תמיד זו הבעיה שלי. דבר נוסף שנוסה ויצא לא רע היה הכרובית בטופו ומיץ תפוזים מהבלוג של 'בצק אלים', שאינו טבעוני, אבל המתכון הזה כן.. הבחור הסכים ברוב טובו שאתן לו את השניצל לצבא, לגבי ה'פירה' והכרובית, הם נזנחו בצד ואצטרך למצוא תוספת אחרת לשניצל, כדי שהבחור יקבל את האוכל הדרוש לו. עכשיו מחפשת מתכון נחמד לעוגת תפוזים, משהו בסגנון של ליידיבאג עם התפוחים. יש רעיונות?
נחמד לשניצל מטופו וקשיו, בבלילה של 'צילי מתוק ופירורי לחם, מטוגן במחבת.. מה שכן, מתכון דומה שעלה לקציצות בתנור (קשיו פלוס טופו טחונים, יחד עם גזר, קישוא ובטטה) סירבו להתקשות וסיימו את חייהם בתור פירה, זאת למרות שהוספתי קמח תפח"א, פירורי לחם ועוד קצת קמח.. יש רעיונות אחרים איך הופכים אותם לקציצות? תמיד זו הבעיה שלי. דבר נוסף שנוסה ויצא לא רע היה הכרובית בטופו ומיץ תפוזים מהבלוג של 'בצק אלים', שאינו טבעוני, אבל המתכון הזה כן.. הבחור הסכים ברוב טובו שאתן לו את השניצל לצבא, לגבי ה'פירה' והכרובית, הם נזנחו בצד ואצטרך למצוא תוספת אחרת לשניצל, כדי שהבחור יקבל את האוכל הדרוש לו. עכשיו מחפשת מתכון נחמד לעוגת תפוזים, משהו בסגנון של ליידיבאג עם התפוחים. יש רעיונות?