רעלים בלקים

Camden

New member
רעלים בלקים

אני יודעת שהנושא נלעס פה כבר כל כך הרבה פעמים, ואני לא כותבת את זה בכוונה לפתוח את הדיונים בנושא מחדש, אלא בגלל האתר הזה. האתר בעצם מרכז כמות די יפה של מוצרים, ומדרג את רמת הסיכון בשימוש במוצר, וככה אפשר בקלות רבה לבחור את המוצרים הבטוחים ביותר לשימוש. אם לוחצים על המוצר דרך אגב, מגיעים לדף ובו רשום בפירוט איזה רעלים יש במוצר ולמה הרעלים האלו גורמים. לאתר הגעתי דרך האתר the story of stuff, שבו בדף הראשי יש סרטון מעט ארוך אבל יפה מאוד, בקשר לדברים שאנחנו קונים, לניצול המשאבים הטבעיים, לזיהום האוויר כתוצאה מכל זה ועוד כל מיני צרות... הסרטון באנגלית והבחורה שם מדברת קצת מהר לפעמים אבל הוא לא קשה מדי להבנה ואני חושבת שזה אחד הסרטונים היותר טובים שראיתי בנושא. תהנו

נחמד

אבל בכל הנוגע ללקים האתר לא מעודכן, ומציג את הפורמולות הישנות של מותגי הלקים...

Ultra marine

New member
התחלתי להסתכל על הרשימה,

ניסיתי להסתכל על לקים שהשמות שלהם מוכרים לי ואני יודעת שהם מהקולקציות החדשות יותר. ולא ממש ידעתי אם זה נכון או לא.. אולי אפשר לנסות להזין לק אחד של OPI עם התוית הירוקה ואז לראות מה הוא כותב.. אגב, אין זויה ופושה. ובכל מקרה, תודה קמדן על הקישור

Camden

New member
אני לא בטוחה

קראתי איפשהו באתר על השינוי שOPI עשו, שהם החליפו את הפורמולה שלהם , אז הנחתי שהאתר מעודכן לפי זה.. אבל אני באמת לא בטוחה בזה, ואין לי כל כך הרבה לקים שלהם כדי שאני אדע מה לבדוק. וכן, אין שם הרבה לקים שרלוונטיים לנו..
בכיף!

Ultra marine

New member
קל מאוד לבחון את השינוי בנוסחה של OPI

תסתכלי למטה על התווית. אם הכיתוב הוא ירוק זאת הנוסחה החדשה. כיתוב שחור - נוסחה ישנה. יש לי לק אחד עם הנוסחה הישנה והאמת שכשהזמנתי כתבתי שם אחר של לק והוא הגיע במקומו. זהה לא לחלוטין מבחינת הגוון. רק לאחרונה גיליתי שהוא לא מהנוסחה המועדפת.. oh well.. אגב, שווה לבדוק אם אפשר להכניס את רשימת המרכיבים של הלקים שלנו ולקבל תוצאה.. מה שבכל זאת מרגיז זה שאם מורידים את התווית ב OPI בלתי אפשרי להחזיר אותה חזרה..

Camden

New member
נחמד!

בדיוק אתמול עשיתי בדיקה על הלקים שיש לי וזה ממש עצבן אותי שאי אפשר להחזיר את התווית, ותהיתי איך אני אמורה לזכור איזה מהלקים הוא עם הנוסחה הישנה ואיזה עם הנוסחה החדשה... עכשיו אני יודעת!

למעלה