רעל.

koryz

New member
רעל.

מה אני ארשום אחד הימים הכי נוראיים שהיו לי פשוט ככה הבעיה שאני לא מאמינה לאף מילה שאני כותבת העמדתי לעצמי פנים שאני משהו אחר פשוט, זה לא שיש לי בעיה, עשיתי מה שעשיתי, ומצויין פשוט מה על החודש הזה שלושים ימים ואז היא מחליפה אותי לשבועיים אה, פ' תגיד שאני קטנונית והיא צודקת לכל הרוחות כן בטח והיה איזה מפתח הבחורה הזאת לא אחראית בגרוש יש לה פוזה, ובכלל כולם שם הרגיזו אותי כו-לם וזה לא שאני עצבנית, זה פשוט שכולם מעצבנים. מה הבחורה הזאת עושה בסך הכל גרה עם המשפחה שלה את התפקיד היא לא עשתה כמו שצריך לא שאכפת לי אבל אם בוחרים לתת וממש לא מעניין אותי הכסף שלהם והכל חוץ מזה שהצטיינתי, וכן חשבתי שזה לא מעניין דווקא צדקתי, זה באמת לא מעניין. אז היא אומרת שזה לא נמדד לפי ציונים רק זה גם לפי עזרה הדדית וכאלו אין כזה דבר ומה שאמרתי לא מחמם שום לב זה שאנשים הפסיקו להביא סכינים ולאיים אחד על השני זאת לא סיבה למסיבה לא יודעת ממה יש להתלהב בכלל בא לי לצאת מהדבר האידיוטי הזה זה מעצבן בשביל מה בכלל השקעתי אז מה, הא' הזאת לא הייתה יכולה להזכיר למה לכל הרוחות היא מעניינת אותי היא לא כל כך יפה וגם לא חכמה כמוני והיא גם לא ממלאת את התפקידים שלה כמו שצריך מה שכן היא לא פורשת באמצע אז על כל מה שאני השקעתי היא מקבלת את ה וזה לא שאני רוצה להצטיין אבל אם הם מציינים אותה לטובה על העבודה הטיפשית שהיא עשתה מה שווה יותר בעצם כשאני אמרתי שאי אפשר לסמוך עליה כולם הסכימו איתי בגדול כולם מסכימים אותי ומכבדים אותי ושואלים אותי וזה חתיכת נייר מכוערת שהייתה מגיעה גם לי.

koryz

New member
מובן

שהכל טופל מי שצריך היה לדעת נודע והנושא סגור.

למעלה