רעמים וברקים בליל חורף קר

willo1

New member
רעמים וברקים בליל חורף קר

לא נשמעים אותו הדבר.. אני עדיין תחת השפעת דודו זר, "פרפרים בכל מיני צבעים ירדו אליי ביום אביב בהיר הניחו לי על כף היד..." זה סגירת מעגל כשהייתי בת 6 אמא לקחה אותי להופעה של דודו במתנ"ס והיום כשאני בת 16 (בסדר 17 אבל לצורך העניין..) ראיתי אותו שוב. יאאאא דודו. איפה הוא מופיע? מישהו יודע? וואי אם זה היה יהודה הייתי מתעלפת היום . אין מצב שלא. ואני עוד הייתי מאחורי הקלעים במשך כל היום.. יאאא אם הייתי עם יהודה באותו חדר לכל היום.. אייי.. איזה חלום.. *סמיילי במבט נוגה*

פוליקר

New member
אם כבר דודו זר...

שלשוםפ בלילה הייתי עם חברים בנאפיס ושם כידוע יש כל מיני גלויות כאלה שמחלקים, אז מתוך שיעמום מילאתי גלויה אחת כך: לכבוד: דודו זר כתובת: פרפר נחמד וכו' וכו'... "רק רציתי לכתוב לך שאני מעריץ מספר 1 שלך ושאני אוהב אותך מאוד מאוד מאוד".. נשיקות ואהבה וד"ש לשבי, אריק." המלצרית ראתה את זה ולקחה את זה להראות לחברים שלה וכולם צחקו שם... למה העליתי את זה? כי מה הסיכוי ששמו של דודו זר יוזכר פעמיים בשבוע?! אגב, ראיתי אותו לפני כמה זמן מופיע בקניון ברמלה, הוא היה נראה קצת עצוב ומבוגר.. איזה חלטורות האמנים אצלנו עושים כדי לפרנס את עצמם... ראיתי גם את קאשי במוצאי שבת בת"א בכדור הגדול הזה של קוקה קולה מופיע שם... היו טראנסים ברקע (בעע) והוא דיקלם את אחד משיריו תוך כדי הליכה בין האנשים שם שנתנו לו צ'אפחות ומשכו לו בראסטות. זה גורם לי לחשוב על פוליקר ולחשוב על זה שאם הוא עושה חלטורות משפילות בשביל כסף....

willo1

New member
אה! הוא הביא את אוזה!

הוא נתן לילדה אחת להחזיק את הבובה יאאא איזה כיף לה.. וגם עלינו לבמה (ה-ו-א ביקש!) אבל זה בינינו כן? הכי כיף היה עם דודו ודקל

למעלה