רעמים וברקים...

handlessman

New member
רעמים וברקים...

בליל חורף לא ממש קר, אין ברקים וגם לא הרבה רעמים, אבל גשם, והרבה... לא יודע אם גם בשאר חלקי הארץ, אבל בשעות האחרונות במרכז ירד גשם חזק מאוד לסירוגין... זהו חברים החורף פה, שלפו את הפוכים והבקבוקים החמים, שבו לכם בסבבה עם איזה כוס קפה / שוקו / קקאו ותיתפנו לכם עם הרבה מוזיקה... אבל לא לשכוח לבקר פה "מדי פעם" כן???? לא יודע מה איתכם, אני פחות אוהב חורף... למרות שלעיתים פוגשים רעם נחמד...

glitter8

New member
מחר אני אשמיע את השיר הזה בכיתה../images/Emo13.gif

שידעו להם...

YulaShpil

New member
נו כבש, זוז כבר, תן פעם לספור את כולם...

אז שלשום לא נרדמתי לא בגלל הכבש ה-16, וגם לא איתו, אלא בגלל הרוח החזקה שנשבה בחוץ! רוח שקידמה אותי גם אתמול בבוקר, יחד עם עננים שהורידו עלי
... אבל חוץ מזה גשם ראשון אכן מעורר בי את השיר הנפלא הזה, אפילו כשאין רעמים וברקים באמת, ואני תמיד תוהה כמה זמן יעבור עד שאשמע אותו לראשונה החורף הזה ברדיו... וחוצמזה לא ישבתי בסבבה עם כוס שוקו חם, אלא פתחתי רשמית את החורף עם מרק בטטה סמיך ומהביל, כמו שמרק בטטה צריך להיות
אילו פינוקים אחרים יש לכם בחורף כשקר בחוץ?

קרמבו

ואייס קפה וגלידה, בהכרח כשממש קר, ובהכרח מתחת לפוך כשהכל בחוץ סוער וגועש, ואם אפשר, אז גם ליד מישהו שאוהבים במיוחד...

glitter8

New member
מה , כבר הגיעה העונה של הקרמבו?

אצלנו בצפון עוד לא צמח לו הביסקוויט... (כל הזכויות לבדיחה שמורות לאחי) הפינוק שלי שסוף סוף יש עם מי להתחבק מתחת לשמיכה....
ושהשבת נודע לי שעוד שתי חברות שלי בהריון...

glitter8

New member
זו כבר לא שאלה..זו עובדה..

אתמול וידאתי שחברה אחת (טוב שנשארה אחת) ל-א בהריון.... הקטע הוא שגם זוג חברים של החצי שלי גם בהריון- אז גם הוא מוקף, וכמובן שעכשיו העיניים מופנות...נכון.... שמישהו יציל אותי מכל הקטע הזה.. .מה אני אשמה שאני כבר בת 33+. ,חצי מהמורות בחדר מורים סופרות את הימים בשבועות... .לא בא לי, 'פסדר???

handlessman

New member
אוי הזכרת לי משהו...

מי שהיה פה לפני שנה, זוכרים את הוויכוחים על הקרמבו? מאיפה מתחילים לאכול אותו וכל זה? חחח יאללה איפה רונן שיתחיל להשתגע פה ולהמשיך לשכנע אותנו שהגירסה שלו היא הנכונה...

למעלה