רענון בוקר

gaia20

New member
רענון בוקר../images/Emo140.gif

צרור בדיחות שקבלתי במייל.....
שלוש בנות שחורה ,ג'ינג'ית ובלונדינית פוגשות מכשפה עם מראה . המכשפה אומרת להם שזו מראת קסמים שאם אומרים בה אמת מקבלים כסף וזהב ויהלומים , אבל אם משקרים נעלמים. שלושת הבנות התקרבו אל המראה אחת אחת: השחורה אמרה: אני חושבת שאני הכי יפה בעולם, ונעלמה. הג'ינג'ית אמרה: אני חושבת שאני הכי מצחיקה בעולם, ונעלמה. הבלונדינית אמרה: אני חושבת... ונעלמה !
שתי בחורות, אחת מהן יוצאת עם סטודנט ממוצא פולני והשנייה עם סטודנט ממוצא מרוקאי, מדברות. זאת שיוצאת עם פולני: - "חבר שלי חרש למבחן שבוע שלם. תעירי אותו באמצע הלילה, הוא מדקלם לך את החומר בעל פה". זאת שיוצאת עם מרוקאי: - "אז מה? חבר שלי למד שבועיים ללא הפסקה. תעירי אותו באמצע הלילה, הוא שובר לך את הלסת".
מתנהל משפט נגד מרוקאי שהטביע את אחיה של אישתו באמבטיה. - "מה היה המניע שלך?" שאל השופט את המרוקאי. - "כבוד השופט..." ענה המרוקאי "...באותו יום הגעתי מוקדם יותר הביתה מהמקובל. כאשר נכנסתי הביתה, ראיתי את אישתי בבגדיה היפים, עורכת שולחן לשתיים, לאור הנרות ומהמקלחת נשמעת שירה של גבר. ברור שמייד זיהיתי את קולו של אח של אישתי ומייד רצתי לאמבטיה להגיד לו שלום, אך אישתי עצרה אותי במבט מבוהל, בבכי והחלה למלמל שזה לא מי שאני חושב שזה..."
בית יולדות. האחות המיילדת יוצאת החוצה ומודיעה לסמי המרוקאי: - "מזל טוב! אתה אבא..." סמי חסר הסבלנות חטף את התינוק מידיה של המיילדת ומייד הכריז לחבר'ה: - "בן!" האחות: - "זו בת ובבקשה תעזוב לי את האצבע".
מתקשרים למרוקאי הביתה, אמא שלו עונה לטלפון: - "שלום מדברים מבית יולדות. אנו שמחים להודיע לסמי אבוטבול שנולדה לו שלישיית תאומות!" אמא של המרוקאי: - "אללה יסטור!!! לא עכשיו, כפארה מתגלח".
כל מה שקורה, קורה לטובה" הרהר לעצמו המרוקאי אחרי שזרק נעל בית על החתול ובטעות פגע באישתו.
מה כתוב בתחילת ספר הבישול של מרוקאית? קודם כל תירגעי...
בעל מרוקאי, גוסס ממחלה סופנית פונה לאישתו ולוחש: "רגע לפני מותי אני רוצה לדעת משהו..." האישה בבכי: "מה שתרצה יקירי!" הבעל: "אני רוצה לדעת אם תמיד היית נאמנה לי". האישה: "אני לא רוצה לדבר על זה", הבעל: "למה?" האישה: "ואם תשרוד?"

קאריני21

New member
אם בבדיחות עסקינן ../images/Emo6.gif

הינה כמה בדיחות ... אני בטוחה שאסף נהנה מכל הבדיחות פה (כן כן אני כמעט בטוחה שאתה קורא... יא ... יא ... גרב)
** קצת בדיחות על רומנים ... כן אני רומניה ואני אוהבת לצחוק על עצמי...חחחחחח**
שאלה: "מה כתוב על הקיר בבית כנסת ברומניה?" תשובה: "התפללות בעיניים עצומות על אחריותך בלבד..."
שני רומנים גונבים מחנות בגדים כשלפתע אחד מהם שם לב שמחיר עניבה בודדת הוא אלפיים ש"ח. הוא אומר לחברו: "תראה איזה גנבים הם..."
שאלה: "למה רומני מתקלח אחרי שוד?" תשובה: "כדי לצאת מזה נקי..."
זוג רומני מארח זוג רומני נוסף לארוחה. בערב, כשהאורחים עזבו, המארחים גילו שנעלם להם הסכום המוזהב. האישה אומרת בעצבים: "הם גנבו לנו את הסכום שגנבנו מאמא שלך..."
שאלה: "איך רומני לומד לשחות?" תשובה: "לקחת... להחביא... לקחת... להחביא... " (אוייי זאתי בדיחה טובההה....)
תחילת הבוקר עם בדיחות .... מצויין!!

ritosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

champ

New member
ואיך מרוקאי לומד לשחות?

גורמט... שרשרת... גורמט... שרשרת...
אחל'ה שירשור!! תמשיכו!

קאריני21

New member
ממשיכים ... ../images/Emo6.gif

יאלללה?????????? יאאאללללההה!!!!
קניבלים תפסו תייר, הכניסו אותו לסיר, הדליקו אש ושאלו אותו: "מה שמך?" התייר התפלא: "למה אתם צריכים את השם שלי?" הקניבלים: "מה זאת אומרת? בשביל התפריט..."
שאלה: "מה כתוב במדור טריוויה בעיתון של קניבלים?" תשובה: "בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא פתר נכונה..."
שאלה: "מה אוכל קניבל בבורגר ראנץ?" תשובה: "ארוחת ילדים..."
קניבל מגיע למסעדה תאילנדית, ושואל: "מה בדיוק מגישים במסעדות תאילנדיות?" המלצרית מספרת לו: "במסעדות תאילנדיות מגישים כל מה שזז!" הקניבל אומר לה: "יפה מאוד, אני רוצה בבקשה את האישה השמנה משולחן 8..."
לזוג קניבלים היה יום אחד ויכוח גדול. ביום למחרת האישה הקניבלתי מספרת לחברה שלה: "אני לא יודעת מה לעשות עם בעלי." אומרת לה חברתה הקניבלית: "יש לי מתכון חדש..."
דיילת במטוס ניגשת לאחד הנוסעים הקניבלים ואושלת אותו: "אדוני, אולי תרצה לראות מה יש לנו בתפריט?" משיב לה הקניבל: "לא תודה, אני אסתפק ברשימת הנוסעים..."
שאלה: "מה עושה קניבל כשהוא רואה שאוכלים את אישתו?" תשובה: "חוטף שוק, אוכל את הלב, לוקח את הרגליים ובורח מהמקום..." (חחחחחחחחחחחחחחחחח זה קרע אותי מצחוק)
אויי .... משעשע!!

champ

New member
קניבלים... ../images/Emo5.gif

ילד קניבל אומר לאמו - אמא, אני לא אוהב את סבתא, אז האמא עונה לו - טוב, אז תוכל רק את האורז...

קאריני21

New member
בדיחה פרטית ../images/Emo6.gif

זה מה שאסף מזמר לו כל יום כשהוא מתהלך ברחוב : "אני לא זמין אני לא פנוי המנוי אינו בנוי לאהבה."

3VIVI

New member
הבדיחות בדיוק בזמן ,חזרתי מהניתוחון

חחחחחחחח,צחקתי -כל הכבוד בכלל היה לי יום משונה לא מקובל ודיי מפתיע עברתי ניתוח(להסרת פוליפ ) והיתי אמורה לדאוג אלמלא הכינו אותי שזה ניתוח קל מאד בהרדמה כללית שבו לא מרגישים מאומה וכעבור שעתיים הולכים כבר הביתה-ובאמת כך היה. התכוננתי לעבור הכל לבד -אך ברגע האחרון אחותי ביקשה ללוותני בכל מחיר- לא עמדתי בהפצרותיה וכך מצאתי עצמי מדסקסת איתה כבימים עברו עת שהיינו ילדות -בלי סוף דיברנו ,ארבע שעות לפני הניתוח ו3 שעות אחרי .(לא ראיתי אותה יותר משנה וחצי)כך שיצא משהו ממאד חיובי מהניתוח הזה והוא קירוב לבבות מחודש וראייה מפוקחת יותר על החיים עצמם שהם בלתי צפויים וניתנים לשינוי כל הזמן בלי פסקה. יום אחד אתה בריא ויום אחד מאושפז וכו'. שלכם רק בריאות -תמיד ויוי.
.

ל3

New member
ויוי היקרה שלנו

אכן החיים מציבים לנו הפתעות בדיוק מתי שאיננו מצפים להם. טוב שהיסתכל על כל הנושא בצורה חיובית - זה עוזר. אני שמחה שהניתוח כבר מאחורייך ושהכל עבר בשלום

gaia20

New member
כדי לראות יותר טוב

מה קורה בתמונה, יש ללחוץ על הקובץ עצמו

3VIVI

New member
../images/Emo24.gif בחזרה יפה שלי-../images/Emo23.gif

מה שלום אוזנך? הוטב לך טיפה.

למעלה