רענן המקסים

s.p.y

New member
רענן המקסים

כל מי שדיברתי איתה מחברותי נדלקה על רענן. כל כך חמוד הבחור. מבין ותומך ועוזר. צריך להראות דוגמא לכל הגברים בארץ ובעולם. (יצא לי לראות תוכנית כזו שצולמה באנגליה ושם הגברים לא פחות שוביניסטים).

נכון הוא באמת מקסים!

אבל אני חושבת שהוא צריך לבקש גם מהילדים שלו ומאישתו שיעשו את עבודות הבית.. מה הוא משרת שלהם?!

yupiter g

New member
תגובה

אבא שלי הוא לא משרת של אף אחד.. הוא עושה דברים מרצונו וכשהוא מבקש אנחנו וודאי עושים התוכני הזאת עשתה הכל קיצוני, אמא שלי גם מנקה ואנחנו הילדים גם עוזרים.

s.p.y

New member
לבת של..

לי היה ברור שהוא לא משרת שלכם, הוא גם אמר שהוא עושה הכל בכיף, שזה הבית שלו וטבעי שהוא ינקה ויסדר. כמו שאמרתי קודם כל חברותי דיברו על זה שהוא אדם ממש מקסים. שכולם צריכים ללמוד ממנו. דרך אגב דיברנו גם על זה שהטלויזיה בטח היקצינו דברים בשביל הרייטינג. לי זה גם היה ברור. וראיתי שאמך ציפי כתבה פה כבר על שהיקצינו דברים בכוונה. בכל מקרה הרבה בריאות ואושר.

יו מי את/ה?! אחד הבנות או הבנים?

וכן, אני יודעת שהכל קימוני, אבל איך שזה היה נראה בטלוויזיה, זה היה נראה ככה..

אהבתי את הבעל

שעזר ותמך גם ב"אמא המחליפה" והבין שיש פה בעיה, כמו שאהבתי מאוד את תכונותיו של הבעל המתחשב מהפרק הראשון. רק מה שניהם צריכים לאהוב את עצמם קצת יותר ולדאוג שגם יכבדו אותם, בעיקר הילדים. לא במובן של כסאח, אלא דיבור והתייחסות טובה יותר כלפי עצמם.

למעלה