רענן טל שואל..........

רענן טל

New member
רענן טל שואל..........

שהכלבים נובחים השיירה עוברת או לא עוברת? מאת: רענן טל שלום רב לכל העוסקים בענף אומנויות הלחימה. אני מקווה כי כולכם צופים בערוצים 5 ו- 5+ ונהנים ממספר רב של שידורים מערבי קרבות "הזירה" שצולמו ברעננה בחודש פברואר 2005. ראשית ברכות למר אורי צבי יו"ר האיגוד הישראלי לקיק בוקס וליניב פישר מנהל פורום אומנויות לחימה בזירה שנפתח לא מכבר, אני בטוח ששניכם יחד תהיו לתפארת הפורומים הקשורים באומנויות לחימה בישראל. כל מי שאי פעם עבר בפורום זה או אחר הספיק לראות את מיטב הלכלוכים וחוסר הפרגון הכול כך מתאים לנו הישראלים, אני באמת מקווה שהפורום בהנהלת יניב ואורי יהיה עניני מקצועי ומפרגן לכולם, היה שווה לחכות.! בנוסף ברצוני להודות לכל חברי המאמנים הנאמנים "לזירה" והמשתפים פעולה באופן יוצא מהכלל, תמיד בחיוב ותמיד עם רצון לעזור, לעולם לא בגישה אגואיסטית וחסרת פרגון. תודה רבה לכולם על העזרה והתמיכה. הראשון ברשימה מאסטר שלום אדמוני קנפוג'יטסו חדרה. תודה רבה חבר יקר על העזרה 24 שעות 365 יום בשנה כולל שבתות, כבר יותר מחבר ממש אח גדול, הנני מאחל לכל מי שקורא את הכתבה חבר כמו שלום אדמוני. גיא סקורניק קנפוגיטסו רמת אביב- חבר יקר שתמיד עושה מאמץ להכין לתחרות "הזירה" מתחרים ברמה הגבוה ביותר בלי סיפורים בלי תירוצים, כמה כיף לעבוד עם מאמן שמחפש תמיד את הקרבות הקשים והמעניינים ולא את הניצחונות הבטוחים. אורי צבי מועדון קרב ת"א, אבא והאמא והבייביסיטר של אומנויות הלחימה בישראל. תודה רבה על עזרה גדולה מהאיגוד, פרשנות נהדרת בערוץ 5, השתתפות פעילה עם חניכים נהדרים בערבי הזירה ונאמנות בלתי מוטלת בספק בדרך בה בחרת לנהל את הענף שלנו בועז פולני מועדון לומפיני ת"א - תודה רבה על שיתוף הפעולה המלא מצידך בכל ערבי "הזירה" WIN OR LOSS תמיד בשיתוף פעולה ובמטרה לעזור לרעיון להצליח. כל הכבוד יישר כוח. איתן גיל מלחימה משולבת- תודה רבה על שיתוף הפעולה, אני מקווה להמשיך את העבודה המשותפת שלנו מזה שנים אפילו לא תחת אותו שם, אני בטוח שלחניכים מהמועדונים בהדרכתך יש עוד הרבה מה לתת בזירה. שלמה ניאזוב:- חבר יקר המרכז בארץ את כל תחום האגרוף המקצועני, תודות רבות לך על שיבוצי הקרבות, השיפוט, העזרה לצוות המאמנים ועל שימוש בקשרים הבינלאומיים הנרחבים שיש לך משנותך הרבות כמתאגרף בארץ ובחו"ל. מזל שיש לאגרוף הישראלי אחד כמוך. מורדי גלאם:- תודה רבה אישית עבור הדחיפה הגדולה שהינך עושה לענף הגיוגיטסו בישראל, מבלי להתבייש, חבר יקר אני אומר בפה מלא כי אין אדם אחר בארץ שמסוגל לדחוף את הענף הזה כפי שאתה עושה. לאט ובטוח אני משוכנע כי הJJ הישראלי יגיע רחוק ויתנהל כיאה לענף ספורט זה. אורי רפאלי/אילן פדלון- קרב מגע חדרה- תודה לקרב מגע על שיתוף פעולה יפה, על פרגון רב והזרמת קהל צופים גדול מאוד לאירועי הזירה, כולי תקווה שתפרחו, תצליחו ותגיעו ליעדים אותם אתם מציבים לכם. אורן גורגוב - תודה רבה על השתתפותכם בערבי הזירה, אני מקווה לראות אתכם כמה שיותר משתתפים ומככבים לצד הטובים ביותר ,בישראל, בענף אומנויות הלחימה, אני מכיר את מועדונכם מעל 15 שנה ויודע מאיזו מסורת יפה אתם מגיעים, אני מקווה שתצליחו בהמשך ותתברגו בראש טבלת האלופים. וא'דסלאב מייזל: - תודה רבה על שיתוף הפעולה בינינו באירועי הזירה, אני מקווה שנמשיך להיפגש "בזירה" בעוד מספר גדול של קרבות אגרוף מעניינים, ונקדם יחד את הענף למעלה. צחי שוחט:- פנים חדשות ב"זירה" קונג פו עגור לבן מהוד השרון תודה רבה לך עבוד הדרך היפה בה בחרת לקחת חלק באירועי "הזירה" בהצלחה בהמשך, נחמד לראות מועדונים רציניים מצטרפים "לזירה" ומחזקים אותה בחומר אנושי איכותי שהוא הדבר החשוב ביותר לדעתי היום בארגון של קרבות " הזירה". אייל אופיר:- כל הכבוד לכם קונג-פו שאולין על הצטרפותכם לענף אומניות הלחימה מגע מלא המשודרת בלעדית בערוץ 5, אני מקווה לעבוד אתכם עוד שנים רבות ולראות אלופים צומחים בין הלוחמים ממועדונכם. אילן דותן- קנפוג'יטסו הרצליה:- תודה על שיתוף הפעולה מזה מספר לא קטן של שנים, כל הכבוד למועדון שברשותך, תמיד לוחמים, תמיד נמרים, בהצלחה בהמשך. יעקב שמואל- מאמן אגרוף משכימו ומעלה, מאמן במכבי ת"א, תודה רבה על שיתוף פעולה בתוכניות "הזירה" , ועל מוכנות גבוה בהכנת מתחרים והשתתפות בקרבות "הזירה", ענף האגרוף צמה לאנשים כמוך עלה והצלח. אחרונים חביבים: אלון רצון ורותם דון שותפי לעשייה באומנויות הלחימה CMA, תודה רבה לשניכם על העזרה התמיכה הנאמנות שהיא מצרך יקר מפז בארץ ישראל. אומרים שהיום אין יותר "צברים" והכל זה כסף, מזל שיש לי אתכם "צברים" אמיתיים שדוחפים איתי יחד את עגלת אומנויות הלחימה בישראל, מכינים חניכים למופת בעלי חינוך וערכים מהמעלה הראשונה, גם בימים קשים שלי כאמרגן קרבות ישראלי, שפתאום מגלים פרצופים אמיתיים של קולגות לענף, הבטחות שווא ביטולים של קרבות זדוניים על רקע פוליטי, חוסר פרגון, משחקי כח ושאר זבל מקומי שלצערי מתאים כל כך לחלק מהענף שלנו, אתם תמיד איתי עוזרים לי לאסוף את השברים ולהמשיך קדימה בעשייה. כל עוד יש לי אתכם אני ביליתי ניתן לשבירה, בלתי חדיר כדורים, עמיד בכל תנאי מזג אויר - סמוראי אמיתי. תודה לכל השופטים הנהדרים העושים עבודה קדושה. אייזיק ויגדורצ'יק, שי אופיר, אלי לנדס, שלמה ניאזוב, מורדי גלאם, אורי צבי, דורון אברהמי, איציק אשכנזי, גיא סקורניק. תודה לצוות ההפקה המסור:- אהוד ברוך, אסף אבירם, אלי דניאלי, עמוס חג'ג, שלומי חגואל, ויניב פישר תודה לנותני החסות: מר מתי בש מחברת בש-גל, מר צדוק ששון מחברת רותם שלטים. לסיכום:- את התחרות הראשונה שהפקתי, סיימתי בהפסד כספי גדול, כאב ראש מטורף, והרגשה שאולי בחרתי בדבר בלתי אפשרי, כל זה היה בשנת 2000. היום בשנת 2005 אחרי 24 תחרויות אני בטוח שהמתכון מוכן, הספונסרים הנכונים, האולם הנכון, ענפי הספורט הנכונים, והכי חשוב הצוות הכי טוב שיש, המאמנים הנכונים נאמנים, חיוביים, בוגרים ולא מתוסבכים, שופטים ישרים ומקצועיים. לאט לאט בשקט ובבטחה אנחנו סיימנו את הכנת הקרקע ובנית התשתית החזקה ביותר כיום בארץ, וכל מה שנשאר זה לעלות גבוה למעלה. כולי תקווה ששנת 2005 והשנים הבאות יהוו קפיצת מדרגה אדירה לענף. עיצה אחרונה לכל מי שהפך את הקיום שלו לניסיון למוטט את מה שבניתי יחד עם המאמנים הפעילים, חבל לו על המאמץ, מה שעומד וקיים, בנוי מחום אהבה וחברות גדולה ולא אני המצאתי את המשפט :- If you can't beat them join them הוסססס רענן טל

eladי

New member
יפה ../images/Emo45.gif, ואם יורשה לי להציע

לא ראיתי הרבה פוסטרים של ה"זירה" במקומות ציבוריים (גם שבועיים לפני התחרות). הענף לא זוכה לחשיפה. יכול להיות שהאינטרס שלכם הוא לא למשוך עוד קהל, אבל במידה וכן... הנה משהו: בתור סטודנט באוניברסיטת בן גוריון (וזה נכון לכל אוניברסיטה) אני רואה בכל יום 20,000 סטודנטים (ולא מעט חברי סגל ועובדים) שמסתובבים בקמפוס, וצופים במודעות על פסטיבל שנטיפי בגליל, תערוכת קיפולי נייר בנהריה, וגלריה לאמנות משיירי פחיות בערבה - בנוסף לכל אלה, פוסטר של "הזירה" ימשוך הרבה הרבה קהל פוטנציאלי. שאלתי חברים (שלא עוסקים באמנויות לחימה) אם הם היו מעוניינים להגיע, הם ענו בחיוב (וסתם מתוך עניין לגלות ספורט חדש). תוכלו להפיק כל ארוע בעיר אחרת - ככה זה יפיץ את התחום בכל הארץ. my 2 cents.... להת', אלעד.

dascalu jacob

New member
שלום לך מר רענן טל. ברוך הבא לפורום

קראתי את התייחסותך בקפידה ואני תקווה כי תצליח בכל אשר תפנה. קראתי גם את המאמר בנושא השיפוט באגרוף המקצועני, מאמר מאלף לכל הדעות ששופך אור לקוראים מכל אומנויות הלחימה בנוגע לשיפוט קרבות מקצועניים. אני חייב לציין כי ישנם קרבות במסגרת הזירה בהם חלקתי על אופן השיפוט שלהם ולדעתי נעשתה שם עבודה לא נכונה מצד שופטי הניקוד ולעיתים גם מצד שופט הזירה. אני מתכוון לכך: 1. ישנם הרבה עבירות של הורדת ראש בקרבות המקצועניים בזירה. 2. ישנם לא אחת מכות פתוחות. 3. נותנים ניקוד למתאגרף ש"דוחף" קדימה ללא קשר אם המכות שלו פוגעות. 4. לא נותנים ניקוד למתאגרפים שנעים לאחור תוך התקפה. אולם - אני חייב לציין שיש עליה ברמת הקרבות בזירה בתחום האגרוף וזאת הודות לשיתוף מתאגרפים מוצלחים מהחובבנים. חבל שלא מביאים את הטובים שבחובבנים לקרבות. יש טובים מאוד אפילו. אגב - מה עם מרחב מוהר ? לאחר הנצחון לא שומעים ממנו בארץ. האם הוא מצליח בארה"ב ? השמועות אומרות שהיה לו קרב בלאס וגאס. בברכה.

garey

New member
dascalu jacob מרחב ניצח נוק האוט

ניצחון הנוקהאט סיבו שני ,אינפורמציה ,מלאס וגאס,

שלום רענן,

שמח לראות כי גם אתה מצטרף לפורום נכבד ןמכובד זה,אין לי ספק כי תוכל להעשיר ותנו ממאמריך היפים ומנסיונך האישי בכל הקשור ללחימה בזירה. חשוב וטוב שישנם אנשי מקצוע כמוך וכמו מר דסקלו ידידנו אשר תורמים מנסיונם האישי ומפרים ומעשירים פורום זה.נהניתי לקרוא את מאמרך על השיפוט בקרבות אגרוף,אכן חשוב כי קהל הצופים בקרבות האגרוף יבינו ולו במעט את פשר הניקוד ובמקביל אני מאמין ומקווה כי גם אנו השופטים בתחרויות,נמשיך ונשתפר מאירוע לאירוע בכל הקשור לשיפוט מדוייק ככל האפשר. תודה לך גם על המילים החמות והמחמאות אשר נתת לכולם במכתבך,כולנו משפחה אחת גדולה וכך צריך להיות בכדי לפתח ולהתפתח בענף הספורט שאנו קשורים אליו בעבותות של אהבה מזה שנים. בברכת ברוך הבא, שלך בפורום, אורי צבי,

עדכונים למרחב../images/Emo35.gif

מרחב יצא עצמאית לארה"ב. הוא כבר לא שייך אלינו... אין לנו דרך לעדכן על מעלליו... SORRY יניב

garey

New member
יניב פישרניצח שבוע שעבר בנוקהאוט

סיבוב שני ,נוקהאוט מוחץ ,למרות הכל שווה פירסום, יניב אתה צריך להפריד עכשיו הפרדות בתור מנהל פורום, מישקעים על אדם, או גוף זה או אחר ,לא רלוונטים מסיבה פשוטה, אתה ואורי צבי מנווטים כיום את הפורום להצלחה, האוניה שטה יפה ,עכשיו ההגה בידיים שלכם. זו פשוט עצה בונה לעשיה והמשכיות טובה , ג'רי מזרחי

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifמחקתי את הודעות הבלאגן...

גם שלי וגם של ג'רי.... שיהיה שווה ופייר ושכולם יהיו מרוצים.. כמובן השארתי את ההודעה שלך ג'רי כתגובה לרענן יניב

מי שרוצה לעקוב אחר מרחב...

כנסו לכרטיס שלו... http://www.boxrec.com/boxer_display.php?boxer_id=061060

chty

New member
מרחב מוהר

יניב.. שלום רב... אני חייב לציין שהפורום הזה ממש טוב ובכלל בין הפורומים הטובים בארץ לאומנויות לחימה!!! כל הכבוד... גם לך אורי! טוב ככה עכשיו לשאלה שלי... יניב אני רואה שמרחב כבר לא שייך..(ממה שאתה אמרת..) שאלתי היא למה..? הוא בחר את זה..? או מכיוון שהחליפו את השם...? דרך אגב.. אני לא מגיב הרבה אך אני קורא בפורום יום יום.... :)

שלוםchtyוברוך הבא../images/Emo24.gif

הפורום מוצלח בזכות האנשים שכותבים בו מרחב לא שייך כי עכשיו הוא מתאמן בארה"ב באופן עצמאי ... למה הוא בחר את זה...., זה צריך לשאול אותו... בברכה יניב

למעלה