רעננה הכי מוצלחת וראויה לחיקוי

ATAF151

New member
רעננה הכי מוצלחת וראויה לחיקוי

מדובר במשאל בויי נט לא בסקר מקצועי

gabiskon

New member
כמה מבין 59 המצביעים עבור הסקר

שייכים למטה כזה או אחר?

ATAF151

New member
אין כאלו

מדובר על סקר שכולל 9 ערים בארץ. עורכי ווי נט שהם לא מהמטה של אף אחד החליטו אילו ערים בכלל יכללו בסקר, והגולשים מצביעים בין הערים ולא בין מועמדים לראשות עיר.

סייעת א

New member
אטף מאיפה הסובלנות שלך כלפי ה
הזה?

עדיין לא הבחנת בכך שאין בו שום כלום חיובי אלא רק טענות וטרוניות?
= התנהגות טיפוסית של טרולים!!!

gabiskon

New member
במקרה הזה מנהל הפורום הוא הטרול, בעולם הפוך

כך נראים הדברים ומנהל פורום "אובייקטיבי" הוא פעיל פוליטי, אבל בקרוב זה יעבור

סייעת א

New member
העניין הוא

שאתה פעיל אנטי בעקביות. אין לך שום דבר בעד מישהו או משהו. אתה תמיד רק נגד. ואפילו כשמישהו שאל אותך בעד מה אתה או בעד מי אתה (אינני זוכרת את השאלה המדוייקת והיא גם לא חשובה במיוחד) לא ענית ולא הסברת את עצמך. ואני חושבת (וליתר דיוק חוששת) שכל מטרתך היא להתסיס את הפורום. ובזה אתה מצליח ללא כל ספק. ומכיוון שגם למנהל הפורום לא אכפת מההתנהגות שלך אז בהחלט מגיע לך שאפו ענק. ואתה יודע מה עוד? למרות שאני סולדת ממך אני מצדיעה לך על העקביות שלך לאורך כל הדרך במשך תקופה ארוכה ללא כל סטיה. שאפו ענק (עם אף סתום)

gabiskon

New member
מדובר על סקר שכולל 9 ערים בארץ

והגולשים בוחרים בין הערים.

גולש יצביע או לעיר שהוא מכיר או לאף עיר. כאשר 59 אנשים שמכירים את העיר לעומת מעט פחות אנשים שמכירים ערים אחרות סימנו וי מאוד ברור
השאלה האמיתית היא מי שלח את האנשים האלה למצוא את הסקר הנידח ואיך זה שהוא מצא בדרך פלא את דרכו לפורום הנידח.

ATAF151

New member
היו גם לא מעט סקרים גדולים ומקצועיים

ובהם רעננה למרות קוטנה היא אחת הערים המבוקשות בארץ. ברוב המקרים אחרי תל אביב, ובקרב הדתיים גם אחרי ירושלים

gabiskon

New member
הביאהם לכאן ונדבר גלויות יש או אין

סקרים לאורך ציר הזמן

ATAF151

New member
לדוגמא

בעבר ראיתי לא מעט סקרים, תמיד רעננה בסביבות מקום שלישי-רביעי ועוברת את כל ערי השרון שגם הן די מבוקשות.
צריך גם לדעת שהסקרים הללו נערכים כאשר אין כמעט בניה בעיר, כאשר תהיה בניה בקרוב, רעננה עוד תתקדם בדירוג כי היא תהיה רלוונטית יותר לתשבים חדשים.

למעלה