רעננה לא נחה בשבת - האמת, נדהמתי.

gabiskon

New member
רעננה לא נחה בשבת - האמת, נדהמתי.

"למכובדים בעיריית רעננה שבת שלום
האם נראה לכם הגיוני לקבל דו"ח ביום שבת בבוקר בפארק רעננה ?
האם נראה לכם הגיוני שפקח יעבור ביום שבת בבוקר בכחול לבן ויצמיד דוחות לחלונות הרכבים ?- מה שלא קורה אפילו בתל אביב עמוסת החנייה והדוחות
בושה וחרפה לקבל דוח ביום שבת שאמור להיות יום מנוחה של כולנו - כן, כן , כולל של הפקח המסכן שצריך לעבוד ביום הזה"

"החנייה בצמוד לסימון כחול-לבן הינה חנייה בתשלום בכל ימות השבוע למבקרים המגיעים מחוץ לעיר רעננה - ובדומה לנהוג בערים רבות בישראל ובעולם. יודגש, כי הסדרי החניה ברעננה נועדו בראש ובראשונה לאפשר חנייה ללא תשלום לתושבי העיר הנושאים תו תושב רעננה.
בברכה,
עיריית רעננה"

https://www.facebook.com/RaananaMunicipality/posts/578514702178349

gabiskon

New member
שימו לב, לא מדובר על דוחות בשל

חניה במקום אסור, מדובר על גביית תשלום על חניה בכחול לבן גם בשבת שבמידה ולא שולם מתקבל קנס.

ATAF151

New member
כל הכבוד לעירייה

לאחר שהכנסת חוקקה חוק שלא מאפשר לגבות תשלום בכניסה לפארק רעננה לתושבי חוץ, עברה העירייה לשיטה אחרת של גביית תשלום על חנייה מתושבי חוץ.
הבילוי בפארק רעננה הוא מן הסתם בעיקר בשבתות וחגים, ולכן לא לגבות תשלום על חניה בימים אלו אינו הגיוני.

אין כרגע שיטה אחרת כדי להגביל את העומס בפארק ולממן חלק מהעלויות האדירות של תחזוקת פארק בסדר גדול כזה. בתל אביב למשל, המבקרים בפארק יהושוע בשבת נאלצים לחנות בחניון בתשלום, שם העירייה מקבלת כסף מזכיין החניון והמבקרים משלמים לו עבור כניסה, כמובן שגם בשבתות וחגים.

המממ... אני יכול בקלות לדמיין הודעה שלך

שמתלהמת על הכפיה הדתית, על השבתת מנגנוני הפיקוח בשבתות ועל הפגיעה בתושבי רעננה שאינם יכולים להנות מהפארק שכספי המסים שלהם משלמים עליהם רק בגלל הכפיה הדתית.

קשה לקחת את ההודעות שלך ברצינות.

gabiskon

New member
לדמיון אין גבול

וכך גם אני יכול לדמיין אותך במצבים שהשתיקה יפה להם (וכבר היו דברים מעולם),

אמנם אני מבין שקצפך יצא על התנגדותי לצורות שונות של הדרת נשים וכפייה דתית, אך אם זכרונך היה עומד לך או לחילופין לו בדקת במנוע החיפוש
של הפורום, יכולת למצוא בנקל את דעותי הנוגעות לגביית תשלום מאורחים על חניה בעיר.

למעלה