רעננה - צורן 7-4

R A N c h

New member
רעננה - צורן 7-4

צורן מנצחת 7-4 את רעננה בחצי הגמר ועולה לגמר. המשחק נפתח בשער מהיר של סטס, לאחר מכן רעננה השוו ל-1-1 וצורן הבקיעה שוב וקבעה את תוצאת השליש הראשון- 2-1. השליש השני היה בשליטה מוחלטת של צורן, היא מבקיעה 4 שערים ועולה ל-6-1. בשליש האחרון צורן מתעייפת קצת ומאפשרת לרעננה לצמצם עד ל-6-4, ואז מבקיעה את הגול האחרון שקובע את תוצאת המשחק: 7-4. מבקיעים לצורן: 2 סטס הגדול, 4 לסטס הקטן, עוד אחד שאני לא זוכר מי הבקיע. לי היו 30 הצלות מתוך 34 מכות בשער. מה קרה במשחק השני בין נתניה לראשון?

טורין

New member
קרה הרבה

קודם על המשחק הראשון: ראיתי את כל המשחק,ולדעתי היה משחק ממש חלש.. הקצב היה איטי ביותר ולא היו הרבה מהלכים יפים, במיוחד אצל רעננה שבעטו לשער בכל הזדמנות במקום להניע כדור. אבל צורן באמת היו יותר טובים והתוצאה משקפת את המשחק. נתניה1-7 רשל"צ אני לא אובייקטיבי כאן כמובן
הדקות הראשונות היו שקולות עד לשער הראשון של נתניה.. משם המשחק היה שלנו וראשון לא חזרו. 1-0 בשליש הראשון 3-0 השליש השני כאשר רשל"צ כמעט לא מסכנת את השער של נתניה בשליש השלישי רשל"צ פתחו חזק ולחצו הכוכב שלהם, רועי רביב פרץ משמאל, אני שמרתי עליו אבל הוא עצר בפתאומיות ובעט מזוית ממש קשה, לא הצלחתי לעצור אותו והוא הבקיע, גם השוער שלנו לקח אחריות על זה שהוא לא סגר פינה קרובה אבל סלחנו לו
אבל נתניה חזרה מיד עם שער ששבר כנראה את ראשון...נתניה המשיכה לדרוס והבקיעה עוד 3 עד הסיום. אני כבר לא זוכר מי הבקיע אני יודע שגלעד שם 3 גולים, אלכס(1/2),עידן(1), מיכה(0/1) השיפוט היה מוזר מאד. זה היה המשחק הכי טוב שהייתי שותף בו מעודי אם להתחשב במעמד וביריבה. הולך להיות גמר חזק ביותר, ד"א ברכות למורן על הניצחון היום. אני הייתי דווקא טיפה בעד רעננה כי לא רציתי גמר ללא מאמן, כמו שיהיה. מעניין באמת מי יהיו המאמנים.

למעלה