רעשים בצריבת אודיו לדיסק

deep_

New member
רעשים בצריבת אודיו לדיסק

מה לעשות אם אני שומע רעשים של תקליט ישן אחרי הצריבה... אני משתמש בeasy cd creator 4.2 הצורב הוא hp9100 ניסיתי גם הכי לאט(X2)ולא עזר מי יודע?

eYaL

New member
תגובה

צורבי HP ידועים בדפקטים שלהם.. אבל בכל זאת,נסה להשתמש בתוכנת צריבה יותר מקצועית - NERO

yev1

New member
לא שמעתי על שום דפקטים.

יש לי צורב HP ואין לי בעיות איתו. אומנם גם לי היו כמה פעמים בהקלטת אודיו דיסק אבל זה נדיר. בעקרון לחברה זו יש מוניטין רק וכמעט לא שמעתי אצל אף אחד שיש לו בעיות. אז אולי תספר לי על הדפקטים של צורבי HP, ותמליץ על צורבים של חברות אחרות שאינם עושים בעיות. רק על תתחיל לתת לי שמות של צורבים שעולים אלפי שקלים שאיכותם כמובן גבוהה יותר.

deep_

New member
עדיין לא קיבלתי עזרה!

חברה, לא התכוונתי לעורר ויכוח על מהו הצורב הכי טוב... אני לא הולך להחליף צורב... יש לי את הבעייה שתיארתי. אם מישהו מכם חווה את אותה בעייה אז אשמח לדעת איך ניא נפתרה ואם מישהו יודע מה זה יכול להיות אז שיתן רעיון. להחליף את תוכנת הצריבה זה רעיון למשל, אבל האם זה באמת יכול לפתור את הבעייה? האם nero אכןיותר טובה ? ולמה? תודה!

eYaL

New member
בבקשה.

אני מכיר 2 חברות טובות של צורבים: Smart & Friendly TEAC אני אישית משתמש בצורב CDRW של TEAC . אף פעם לא היו לי איתו בעיות,לא רעשים ולא תקלות. eYaL

למעלה