רעשים ופרובוקצייה בתקרה

GOOGOOLOO

Member
רעשים ופרובוקצייה בתקרה

מדובר במשקיע זדוני שאיכלס את דירה שבקומה מעלי במגה משפחה עם הרבה ילדים שמתאספים בהם גם ילדים גרושים גרושות שלהם ושאר משפחות, קיבלו הוראה מבעל דירה כמה שיות פרובוקציה, הם סביב השעון מכריחים את הילדים לדפוק בתקרות ולזרוק חפצים וריהוט ולרוץ בדומה לסוס וקוף רעשני, עד כדי שכבר הופיעו צדקים בתקרות וקירות טרור רעש ונזק מתמיד מתבצע ונמשך למרות התלונות שלי במשטרה במטרה לבצע השתלטות על גינות וחצרות וביצוע עוד עבירות בנייה בעתיד שאני בוודאי לא מסכים,
במשטרה סוגרים את התיק בטענה שרעש לא פלילי, למרות שברור שרעש יזום והטרדה מאימת במטרה לפגוע בשינה ובבריאות שלי שבינתיים גם לגרום נזק בדירה שלי, מה ההמלצה האפקטיבית במקרה זה?

לעבור דירה, או להשכיר את זו ולשכור

דירה אחרת, או למכור ולקנות דירה אחרת, לאנשים מותר לחיות בביתם כמו שהם רוצים, להזמין ילדים, לשחק בכדור ללכת על עקבים ולהתנהל בדיוק כמו שנוח ונעים להם, אם אתה ביחסים גרועים איתם, אגב מה שמשתמע מתוך שכתבת, אחרת לא מבינה למה יהרסו לך בכוונה את הבית ואת הבריאות.

אם אתה בכל זאת ביחסים טובים איתם אז תוכל לזמן אותם ולהראות להם את הנזקים שעשו לך ולהסביר להם את הנזק הנפשי שנגרם לך.

מטרד רעש

ראשית חשוב לדעת שגם הפיקוח העירוני אוכף את החוק בנושא מטרדי רעש. לעיתים פיקוח עירוני יותר יעיל ממשטרה בנושא זה. האם ניסית לפנות אליהם?

למעלה