רעש ואני משתגעת

רעש ואני משתגעת../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif

חייבת להוציא קיטור!!!!! עוד בהריון קיטרתי על הרעש הנורא שיש בדירה שלנו, אבל אז קיוויתי שזה בגלל שאני רגישה לרעש בהריון ואחרי שאלד זה יעבור. איזו תמימות - המצב רק החמיר, כי כעת אני כל הזמן בבית והרעש מלווה אותי לאורך כל היום, שלא לדבר שאי אפשר לישון!!! יש את הרעש מהרחוב (בעיקר צפצופים) , שילוב של מיקום ואקוסטיקה גרועה. את הרעש מהשכנה למטה, שילוב של שכנה עם הפרעת אישיות (מסתובבת ללא הפסק על עקבים וגוררת רהיטים, אפילו ב4 לפנות בוקר) ואקוסטיקה גרועה! השכן מימין כבר חודשיים משפץ (למרות שהוא טען שזה יקח רק 3 ימים) עד לא מזמן שמעו את המעלית בכל מיני חללים בבית (כבר אמרתי אקוסטיקה גרועה?) ועכשיו התחילו לבנות במגרש ממול, האמת הייתי צריכה לחשוד שמגרש ריק הוא מקור לצרות, אז משש וחצי בבוקר עד שבע בערב עובדים עכשיו מתחת לחלוני!!!!! אוווףףףףףףףףף!!! והדר ישן ברעש כאילו כלום.....לפחות זה.....

../images/Emo24.gif ופתרונות איין... אולי תעברו

דירה? אוקיי, זה פתרון שאולי הוא לא מעשי (אינני יודעת) וקצת קיצוני. אומרים שבסוף מתרגלים לרעש
ולא שומעים אותו יותר...... מקווה שהרעש יפחת.
ות להדר שאני מתה לראות
שירלי.

ligo

New member
גם אותי רעש משגע!

אבל בגלל זה לפני שאני נכנסת לבית אני בודקת את הסביבה מחשש לרעשים פוטנציאלים, אבל זה כבר מאוחר מדי... אז מה עושים? משתגעים. בסוף זה יעבור. אולי יש עוד דברים שמעצבנים אותך והרעש הוא רק הקש ששובר את גב הגמל

מזדהה כל כך! ../images/Emo10.gif ../images/Emo123.gif

גם אצלנו האקוסטיקה בבית איומה. למרות שזה רחוב יחסית שקט, אני שומעת כל מה שקורה למטה, כל אחד שנכנס לחנייה שלנו ושל כל השכנים, וכל אחד שמדבר ברחוב. הילד של השכנים למעלה הכי אוהב לנסוע בבית במכונית הקטנה שלו, ואצלנו זה נשמע כאילו הם מזיזים שולחנות כל היום. השכנים מעבר לקיר שיפצו (כשהייתי בהריון - שיגעו אותי) והעבירו את המטבח לקיר הצמוד לחדר הילדים, כך שבכל שעות היום והלילה יש שם דפיקות וזרימת מים ומה לא. עכשיו הילדים עוד ישנים ברעש, אבל בקרוב זה כבר לא יהיה כך ואני דואגת

ריטה1

New member
אומרים שלכל דבר מתרגלים

ומנסיון זה נכון. כעירונית מושבעת שעברה לגור במושב אני יכולה להגיד לך שבשלב מסויים פשוט הפסקתי להריח את הפרות. לפני חודשיים עברנו למושב השכן ולא רק שאנחנו מוקפים ברפת מ-4 כיווני הרוח יש גם רעש נוראי של מטוסים,ושכן שמדבר עם הפרות ב - 6 בבוקר. בהתחלה היינו מגבירים את הטלויזיה, והיום אנחנו כמעט ולא מתיחסים לרעש.ואם השכן שקט אנחנו לא חתעוררים לעבודה. אני מאמינה שעם הזמן מתרגלים להכל. מקווה שזה מעודד. ויש גם משהו חיובי עובדה שהילד רגיל לישון ברעש, ולזה הרבה אמהות היו מייחלות.

יכולה רק להציע לך...

להצטרף אלי לבית החדש - עם הקדיחות, הדפיקות, שיירות בעלי המקצוע וכולי וכולי (כמה שנים "בפנים" מקבלים על רצח? היום כמעט והרגתי חשמלאי... מחר זה כבר לא יהיה "כמעט")

יווו...כמה שאני מבינה אותך עם הרצון

לרצוח בעל מקצוע
. אני זוכרת, שכשנכנסנו לבית החדש החודש הראשון היה סיוט נוראי. היו ימים שבכיתי לאור שאני רוצה לעבור ורק שלא יכנסו לי כל החשמלאים, זגגים, טכנאי-אנטנות/דודי חשמל/מעליות לבית... אבל זה עבר וזה השתלם... ד"א - היום, אם מישהו מעצבן אותי ביומיים שלפני המחזור, אני באמת מסוגלת לרצוח (ואני בונה על התקדים שנוצר בארה"ב שהכירו בתסמונת הקדם ויסתית כחוסר שפיות זמנית
)

למעלה