רעש מזיק שינוי שיבוץ

רעש מזיק שינוי שיבוץ

שלום לכולם
התגייסתי ב30.8.12 לחיל האוויר אני מתנדב בגלל שיתוק מוחין קל
בתחילה שנכנסתי לחיל האוויר עברתי בדיקות שמיעה שלא יצאו תקינות הרופאה ביחידה ביום חמישי אמרה לי שלצערה שי לה חדשות רעות ולא יוכל להמשיך לשרת בבסיס שיש לו רעש שמזיק לי
הרופאה רשמה שאני יהיה כרגע מסופח ליחידה שאין בה רעש
עכשיו רציתי לדעת בבקשה על איך הולך התהליך של השינוי שיבוץ אני מאוד רוצה להגיע לחיל הים האם זה אפשרי?
וכמה זמן בערך עד שמעבירים אותי לאן שאני רוצה?

שלום, צריך עזרה בקשה

שלום,
מי שיודע פרטים נוספים וכל פרט אחר על אורך התהליך של השינוי שיבוץ כמה זמן הוא נמשך האם אני יכול לבחור את התפקיד והחיל אני מאוד רוצה חיל הים האם זה אפשרי...?

Queen Erised

New member
זה לא אמור לקחת הרבה זמן

אבל כמובן שזה תלוי כמה מהר תמצא תפקיד וכו'.
מה הסטאטוס שלך? דיברת עם תא מתנדבים?

מה זה אומר סטאטוס?

שלום ,
אני מאוד רוצה חיל הים זה אפשרי לדעתך ?

שהיה שבוע טוב ותודה על העזרה

noboya

New member
בהצלחה

קודם כל כדאי מאוד שתתקשר לתא מתנדבים, הם יעזרו לך הרבה יותר מכל מי שכאן.
דבר שני - אנחנו לא מכירים אותך או את הבעיה הרפואית שלך, ולכן לא יכולים להגיד לך אם משהו אפשרי עבורך או לא.
עוד משהו - אתה אומר שאתה מאוד מעוניין בחיל הים, אבל לא מזכיר שם שום תפקיד. על איזה תפקיד חשבת שם?
המון בהצלחה בהמשך! (אני לא זמין בשאר השבוע אז אם לא תענה עד הבוקר לא אני זה שיענה לך)

תגובה

שלום,
אני שלחתי במוצאי שבת איימל ואת כל המסמכים הרפואיים אני התקשר אליהם בהקדם האפשרי.
זה נכון שאני מאוד רוצה חיל הים ואין לי כיוון חשיבה על התפקיד
אבל כך גם היה שהייתי בראיון בחיל האוויר ואז הציעו לי תפקידים ובחרתי מבניהם כך אני מצפה שהיה לי בחיל הים.
תודה רבה על תגובתך
שהיה שבוע טוב ומבורך וגם לך שהיה הרבה הצלחה בהמשך.

noboya

New member
מיונים לפני ואחרי גיוס

אני מקווה שתא מתנדבים יוכלו לעזור לך יותר.
אני לא יודע להגיד לך אם יתנו לך ראיון עם הצעות לתפקידים בחיל הים, במיוחד אם אתה כבר גויסת.
אם אתה מכיר מישהו בחיל הים כדאי שתבקש ממנו/ממנה למשוך אותך אליהם, זה יהיה יותר מהיר ויעיל מלפנות לתא מתנדבים.
שבוע טוב ובוקר טוב.

נ ו ע ה 12

New member
לעבור חיל זה לא דבר של מה בכך.

אין הבטחה שזה באמת יקרה, במיוחד כשאין לכך אף הצדקה. מציעה לך לא להסתמך על זה... לפני שאתה בכלל מנסה להתחיל תהליכים למעבר, לא משנה לאיזה חיל, תחשוב קודם כל על תפקיד! זה יקדם אותך הכי הרבה.

g a l4

New member
מבחינת הזמן יכול להיות שילך לך יותר מהר

אם תעבור תפקיד באותו החיל.. אני גם הייתי צריכה לעבור בסיס בגלל בעיה רפואית וסוגשל הדרדרות במצבי הרפואי במהלך השירות, בגלל שנשארתי באותו החיל ושהיה אסור לי להישאר באותו הבסיס (מה שאתה אומר שגם אצלך) זה היה תהליך דיי מהיר.
השאלה היא גם לאיזה תפקיד אתה יכול/מעוניין לעבור והאם אתה עדיין באותו הבסיס או שכבר נכנסת לסיפוח בבסיס אחר, זה תלוי בהמון גורמים, כעיקרון זה לא תהליך שאמור להיות ארוך, בעיקר אם אתה כבר מוגדר כחייל חובה, אבל כמו שאמרו לפני, תא מתנדבים ידעו טוב יותר מאיתנו.
שיהיה בהצלחה

תגובה

שלום,
אני לא יכול לעבור תפקיד באותו חיל כי אני לא מעוניין שזה יהיה קרוב לבית חשוב לי להיות בבסיס סגור להכיר אנשים חדשים זאת חוויה של הצבא
ואם אני מחפש חיל האוויר אז יש רק בקריה בבסיס ללא רעש וזה 6 שעות נסיעה אני גר בצפון
בגלל זה אני מאוד רוצה להגיע לחיל הים שהיה בסיס סגור נקווה שזה הסתדר

Queen Erised

New member
->

אישית אני עברתי חיל, אבל אני מסכימה /שזה תהליך ארוך ואף אחד לא מבטיח לך שהוא יקרה.
יש בחיל הים תפקיד מסוים שאתה מעוניין בו ואין בחיל האוויר?

למעלה