רעש, רעש, מה לעשות??????

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
רעש, רעש, מה לעשות??????

כבר שלוש שנים השכנים ממולנו(בדירה המקבילה משמיעים מוזיקה מאוד מאוד חזקה, לאחרונה הצלחתי לאחד את כל השכנים מאחורי במלחמה במוזיקה הזאת, מה לעשות עכשיו, מבחינה חוקית? המוזיקה היא מאוד חזקה ומהווה מטרד כמו כן המוזיקה מושמעת בשעות סבירות לרוב, לפעמים הם משמיעים אותה בשעה 2 בלילה, או ב11 וזה משגע, הגיעו מים עד נפש, בבקשה עזרה תתקבל בשימחה. BY mE

אם כל השכנים מאוגדים

אפשר לפנות לעיריה למחלקת איכות הסביבה לעשות מדידות רעש, בשעה שהמוסיקה מושמעת. או לשכור חברה פרטית שתעשה את זה (ואז אפשר יהיה להקפיץ אותם גם בשעות לא שעות). אח"כ לכתוב מכתב רשמי ודרוש את הפסקת הרעש לאלתר. אם הוא לא מופסק, אפשר לתבוע אצל המפקח על הבתים המשותפים.

אביא

New member
מדובר בבית ממול גם אז אפשר לתבוע

אצל המפקח הרי זה לא בית משותף?

שנוי תקנון??!

ציפי (וכמובן כלל החברים המכובדים של הפורום), מכיוון שכל השכנים משתפים פעולה, האם אפשר לשנות תקנון בית משותף ולהגביל שעות נגינה? לבצע מדידות רעש ולדרוש הפסקתו לאלתר - זוהי זכותו של כל אזרח, גם בודד.

סליחה, לא שמתי לב שמדובר בבית

ממול. עניין כזה כבר דורש אולי שינוי תקנון שכונתי - השאלה היא אם פעולה כזו אפשרית (התשובה של אביא נכתבה בעת שההודעה שלי נרשמה)

ציפי ג

New member
אני הבנתי דירה ממול

בהמשך המסדרון ולא בבנין שמעבר לרחוב. אם בבנין שמעבר לרחוב עסקינן, אז יש להגיש תביעה לבימ"ש. ומה משנה אם יוחלט על הגבלת שעות הנגינה, הרי ההגבלה מצויה בחוק. הבעיה היא באכיפה.

mmm

New member
המצב לאשורו הוא....

כבר שלוש שנים כל השכנים שומעים מוזיקה מזרחית חזקה מאוד מהשכנים ממול, הכוונה מהבית השכן, כל הבלוק סובל, הכוונה לפחות שישה שבעה בתים. אף אחד לא התלונן מפחד, מאחר ומי הוא האדם שישמיע מוזיקה חזקה מאוד ללא כל מוסר. כך אף אחד לא פעם וזה גרר תגובת שרשרת ושלוש שנים כולם סובלים. מה לעשות, צו בית משפט, כמה זמן יקח להשיג זאת, משטרה, לא עוזרת. עצומה שכל השכנים יגישו, על זה אני עובד, אבל מה אם אלו לא יעזרו. אני נואש, נמאס לי, עצבי מרוטים, הגיעו מים עד נפש, לא אסבול זאת עוד, בבקשה עזור לי. אינני נוהג לפנות בצורה כה נרגשת לעזרה, אבל הגבול האדום נחצה, ואני לא יכול להוריד אותו יותר. BY mE

shaio

New member
במקום עצומה

התארגנו כמה משפחות שמוכנות לכך, ושכרו יחדיו עורך דין שייאבק בנגע. בהצלחה.

fantom

New member
חשבתם על משטרה??? ../images/Emo47.gif

יש חוק מתי מותר להרעיש כגון בן 2 ל 4 בצהריים ומשעה 11:30 בלילה למעט יום שישי ואם זה מופר קוראים למשטרה ומגישים תלונה מסודרת על הפרעת מנוחה והמשטרה כבר תבדוק את העיניין ותטפל בהפרעה חוץ מזה שיש משרד לאיכות הסביבה שיכול לבדוק את עוצמת הדציבלים ובאים הם חזקים מידי להוצי צו מבית המשפט

ורוד

New member
חבל"ז

האם למישהו מוכרת המילה חבל"ז - הכוונה חבל על הזמן. המשטרה לא מצליחה לאכוף את החוק. וגם שיש סיכסוכי שכנים בדרך כלל זה נגמר בסגירת התיק. וזאת למרות שיש המון חוקים שלא נשמרים והם רק כתובים. לכן אני אומרת חבל על הזמן. רק תביעה משפטית אזרחית.

למעלה