רע לי :( אני חולה ומותשת

יוקטנה

New member
רע לי :( אני חולה ומותשת

כבר כמה ימים שאני חולה "בקטנה", ועכשיו אני גם כבר מותשת מלילות ארוכים עם שינה מועטה. במקום להרגיש יותר טוב, זה רק נהיוה יותר גרוע (כאבבי גרון/אזניים ובחילות קלות). הצרבות שלילה ביחד עם הכאבים המציקים בפוביס בקושי מניחים לי להירדם, וכשאני נרדמת אני מתעוררת לעשות פיפי (6-8 פעמים בלילה ממוצע) או בעקבות אחד הקטנטנים, והסיוט מתחיל מהתחלה
אם אני לוקחת טאמס אחד לשעה בערך 5 פעמים בלילה, עד כמה זה נורא? נוסף לכל הצרות שכבר תארתי, אתמול היה נדמה לי שאני מרגישה את השיהוקים של העובר כבר לא למטה אלא בצד, כאילו שהוא יצא ממצג ראש לרוחבי. אני מקווה שאני סתם מלחיצה את עצמי בגלל הנאחס הכללי
בכל זאת וליתר ביטחון, למקרה שלידת הבית המקווה שלי הופכת ללידת בית חולים, אשמח לקבל שמות של רופאים ובתי חולים שמבצעים לידת עכוז או היפוך פנימי בלידה, אם מישהי מכירה ויודעת. לילה (בוקר?) טוב לכולן

אני איתך באותה הסירה

אותו הדבר בדיוק אצלי כבר כמה שבועות שאני נלחמת בהצלחה רבה בצינון קשה שכככווולללםםםם מסביבי תפסו. אבל היום זה בא ואני עם כאב גרון, ראש, והכי גרוע אף מנוזל שלא נותן לי לישון בלילה. שלא לדבר על הריצות הדחופות לפיפי. אתמול כמעט התעופפתי על הכלבה שלי שישנה לה באמצע הדרך בדיוק. הכי גרוע זה שאני לפני התלמ שלי ואני מפחדת שהחולי שלי יעזור את הקטנה מלצאת. ולגבי השיהוקים מהצד, בדיוק אותו הדבר היה אצלי אבל בסוף היסתבר שזה פשוט התנוחה של הראש שלה ולא המיקום. אם היא "מסתכלת" יותר לכיוון למעלה אז זה ממש מרגיש בצד, ואם היא מסתכלת למטה אז זה מרגיש ממש במקום "הנכון". בכל אופן מוסרת לך החלמה מהירה... ותנוחת עובר במצג ראש

יוקטנה

New member
תודה בנות../images/Emo20.gif מורן ממש עודדת אותי!

היום היתה כזו הדרדרות (ואני אחסוך את הפרטים הצבעוניים...), שאני מקווה שזה אומר שיש התקדמות במחלה ושהיא עומדת גם להסתיים באיזשהו שלב! המון בריאות לכולן!

mise

New member
בטח שהיא תסתיים,

והתדרדרות שבד"כ מביאה למצב שיא בחולי אקוטי מעודדת משום שאז המגמה היא ירידה בחולי.

feeling better?

sorry i dont have my hebrew keyboard today just wanted to check up on you and see if you are feeling better? i am still in the same situation but my mom came from israel yesterday and she will make me some chicken soup!!! feel well

למעלה