רע לי . אני לא יושן בלילות .

thesurvivor

New member
רע לי . אני לא יושן בלילות .

אני לא יושן בלילות .נפגעתי מהלם-קרב . אני בודד ואין לי אהבה . לא מסוגל להחזיק מעמד בכל מה שאני עושה יותר מחצי -שעה. יש לי כל הזמן התקפי -דיכאון שתוקפים לקראת ערב . אני לא יודע למה ? דווקא בלילה ולאחר מכן התקפי-חרדה . המטוטלת הרגשית הזו בלתי אפשרית . אני בתביעה נגד משרד הביטחון שמתעלם ממני כבר שבע שנים . לא רוצים לתת לי עזרה פסיכולוגית כי אני מסרב לקבל את הדרך שבו מכריחים אותי לוותר על התביעה ושאפנה לביטוח לאומי. אני יודע שהפסיכולוגית הזו מקופת -חולים מאוחדת לא דאגה לי , אלה אולי למישהו אחר . היא אמרה לי שאני לא רוצה להשתקם ולהתמודד . אם לא הייתי רוצה לא הייתי פונה לעזרה של איש מקצוע . אמרתי לה שלום יפה והלכתי . אין לי כסף לכלום , אך זה לא חשוב כל-כך מה שחשוב שאני תלוי בטובות של אנשי-מקצוע שלא כולם דואגים לי . למזלי פגשתי גם אנשי-מקצוע שעזרו לי ותמכו בי . אך זה נגמר נשארתי ללא טיפול . לא מבין מה קורה פה . אותה פסיכולוגית אמרה לי שאני לא מנסה להתמודד ומיותר לחשוב על אומנות בתוך ריפוי. היא אמרה לי לעזוב את הציור והשירה שאני כותב אבל אני מרגיש שזה מקל על הבדידות ועל הכאב . אינני יכול לדבר יותר .הכל נראה באמת חסר תקווה .

בוזיקית

New member
ניצול יקר ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מבינה אותך בקטע של השירות הציבורי, שלא תמיד אתה מתחבר למטפל שלך ואז מאשימים אותך כביכול בכך שאינך רוצה להתמודד או שאינך בשל לטיפול. הם לא מקבלים את זה שלפעמים באמת הכימיה לא עובדת ואולי אפילו השיטה שלהם לא עובדת. אני לא יודעת מאיזה איזור אתה בארץ אבל ניסית לפנות למרפאה הפסיכיאטרית בתל השומר? הטיפול שם הוא תמורת סכום סימלי בלבד (משהו כמו 20 ש"ח לריבעון). יש שם כל מיני שיטות לטיפול, לאו דווקא שיחות. יש גם פסיכיאטרים וביו פידבק וכל מיני. אתה יכול לפנות לשם על דעת עצמך - לכתוב להם מכתב ולפרט מה הבעיה שלך ולבקש להתקבל שם לטיפול. אסור לך לחשוב שאין תקווה. תקווה תמיד יש. אני מבינה את הקושי ואת תחושת חוסר האונים, אבל חשוב שלא תרפה ולא תוותר. ואיזה מין דבר זה להגיד לך לא לצייר או לכתוב שירה??? אצלי זה היה חלק מהתהליך הטיפולי... לא מבינה את פשר העניין. ניסית להבין עם הפסיכולוגית מה הנימוקים שלה להצעה הזאת??? בכל אופן אני מאחלת לך שבוע נפלא ומואר, ושחייך יסתדרו על הצד הטוב ביותר. כולנו פה אחים לצרה, ואני בטוחה שתוכל ללמוד וגם ללמד אותנו על התמודדויות עם מצבי חרדה וגם דיכאון. שלך,

thesurvivor

New member
תודה על תמיכה

בתל-השומר אמרו לי שהמרפאה פתוחה רק למבוטחי-קופת חולים כללית . המרפאה מצווינת ומתמחה בתחום . יש לי קושי להגיע לשם כי אני צריך לנסוע באוטובוס ואני סובל מהתקפי-חרדה ץ נפגעתי מהלם-קרב בקו 300 .

בוזיקית

New member
אוי ואבוי, צר לי לשמוע... אתה מסוגל

לנהוג? ביררת מה זכויותיך כנפגע צהל? אתה מוגדר נכה צהל? כי אם כן אולי הם יממנו לך נסיעה במוניות לטיפולים? באיזור מגוריך אין מרפאה פסיכיאטרית? אני חושבת שבכל בית חולים יש מרפאה כזו, אך אם הצבא מכיר בך כנכה הוא אמור להפנות אותך למקום המתאים! צר לי שאיני מבינה בכך, אך לבי איתך ואני מאחלת לך רגיעה ושלוה! שלך,

ניצול יקר ../images/Emo141.gif

לוקחת את דבריה של בוזיקית "כולנו פה אחים לצרה, ואני בטוחה שתוכל ללמוד וגם ללמד אותנו על התמודדויות עם מצבי חרדה וגם דיכאון". יש לך גם מה ללמד אותנו. אתה קורא לעצמך ניצול, שורד. האם תרצה לשתף אותנו מה אפשר לך לשרוד?

למעלה