רע לי בנשמה

אור ה101

New member
רע לי בנשמה

לא מצליח לי כלום בחים אני תקוע הרבה זמן בלי התקדמות אלוקים עזור לי נמאס לי מהחים האלה

תשאל באמת

שלחת שאלה לאלוהים עכשיו תרפה ותחכה לתשובה. היא תגיע. לפעמים התשובה מגיעה לתוך הראש שלנו ולפעמים מבחוץ דרך אירוע שקורה לנו או ספר או סרט. לפעמים אני מקבלת תשובה דרך הטלויזיה דוגמא:שקלתי להפסיק לאכול בשר. אחרי כמה ימים שמעתי תכנית על אנטרופוספיה. אישה אחת סיפרה שרופא אנטרופוסופי אמר שהבן שלה זקוק לבשר כי הוא לא מחובר טוב לאדמה. זאת הייתה תשובה ברורה בשבילי.

גריני

New member
אור

אתה נמצא בתקופה גרועה בחייך ובהרגשה שהכל תקוע, שאין דבר חיובי בחייך. האמן לי, אני מכירה אישית את ההרגשה הזו, כמו כולנו - גם אני הייתי במצבים כאלה, ולכן מדברת מתוך ניסיון אישי: הדרך לצאת מהמצב הזה היא בראש ובראשונה החלטה שלך - שאתה רוצה להרגיש/לחשוב אחרת. זה אולי נשמע מוזר, אבל המודעות שלנו לכך שניתן להשפיע בדרך של מחשבה על מצבי הרוח שלנו, שאנחנו לא באמת "קורבן של נסיבות" - היא "הסוד" הגדול והצעד הראשון ליציאה מהתחושה הקשה שאתה מבטא כאן. הצעד הבא הוא לשנות, שוב ע"י חשיבה, את הפוקוס שלך. מצא דברים חיוביים בסביבתך, ארועים מהעבר הלא רחוק, חברים טובים שיודעים לעשות לך כיף, בני משפחה נחמדים - שבאמת איכפת להם ממך. שנה את הגישה שלך - ע"י מחשבה מודעת, ע"י רצון לראות את החיובי! (מומלץ מאוד בתקופה כזו להתנתק מהחדשות: רדיו/טלויזיה/עיתונים...) ו... השג לך עותק של "שיחות עם אלוהים" - 1
חייך אל העולם והוא יחייך אליך בחזרה. מאחלת לך שבוע מואר ומחוייך

avital24

New member
היי אור ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

מה בדיוק אתה מנסה לעשות שלא הולך לך , מה אתה רוצה להשיג ומה יש לך כרגע , במה אתה רוצה להתקדם זה יעזור לי להבין את מצבך יותר טוב וגם לך כך אפשר למצוא פיתרונות טובים יותר השאלה הכי חשובה היא מה יש לך כרגע בחיים ומה אתה רוצה שיהיה לך ומה אתה מרגיש שלא מצליח לך לפי התשובות שלך נוכל יחד למצוא פיתרונות. מחכה לתשובה ובאהבה אביטל

מנון 21

New member
למה אתה חושב ככה

אסור להיות כולכך מיועשים יש דברים יותר גרועים

למעלה