רע לי (זהירות לא מומלץ לאנשים במצב

פרוזק

New member
רע לי (זהירות לא מומלץ לאנשים במצב

למה זה היה צריך לקרות עכשיו כשסוף סוך ף אתחיל להיות טוב? ככל שאני מנסה לחשוב על זה ככל שהזמן עובר והבשורה יורדת פנימה זה נהייה יותר כואב עד שסוף סוף מצעתי מישהו שבעת מבין מישהו שאני בעמת יכולה להאמין בו שלא יתן כדורים סתם ולא יזרוק אותי מהחדר מישהו שגם כשלא היה לי תור קיבל אותי וגם כשהתקשרתי מצא את ה10 דקות בשבילי בטלפון אין לי כוח להתחיל לחפש עכשיו מחדש והאמת זה נראה שזה גם לא ממש שווה אף פעם לא יהיה לי טוב אני לא יכולה כחה יותר פשוט לא יכולה

stonefroze

New member
גלי היקרה

גלי אני מבין שאת פוחדת ואת פוחדת כי שוב מתרחש בחייך שינוי בלתי צפוי דווקא כאשר חשבת שהשגת לעצמך קצת יציבות ושקט רגעי. בואי ננסה לראות ביחד מה כבר יכול לקרות. ומדוע אולי לחששות כרגע אין בסיס. מה שקרה הוא שלאחר שמצאת לעצמך רופא פסיכיאטר טוב,אדם שבו בטחת והרגשת חופשי במחיצתו,את צריכה עכשיו לשוב ולמצוא רופא אחר ומטבע הדברים את עומדת כמו כל אדם מול תחושה של שינוי שיוצרת בך חוסר וודאות. וחוסר הוודאות הוא מפחיד.אנו בני האדם אוהבים שיש לנו עוגן.אנו אוהבים לדעת היכן אנו עומדים ובהחלט אוהבים לחוש,כי האדמה תחת רגלנו היא יציבה. יחד עם זאת,אם נחשוב על כך היטב, לפני שהכרת את אותו רופא,אף הוא היה עבורך בחזקת חוסר וודאות ואף בלכתך אליו לראשונה הרגשת ברגשות שליליים שהטרידו אותך ולא נתנו לך מנוח. אולם למרות זאת התברר כי החששות היו מיותרים. הרופא התברר כאדם מקסים,שמכבד ומעריך אותך, שדואג לך,שמטה לך אוזן קשבת גם כאשר אין לו תמיד זמן והוא עשה זאת,לא רק בגלל היותו איש מקצוע טוב, אלא בגלל היותו גם אדם טוב.ולפי דעתי הוא גם נפל בשבי הקסם האישי שלך כאדם וכולנו יודעים גלי,שיש לך קסם אישי רב ויכולות אנושיות רבות וגם את הרי יודעת זאת. אולם למה בעצם לא יהיה ניתן לחזור על אותו דבר עם רופא אחר? אין לנו כל סיבה להניח שכל הרופאים האחרים חוץ מהרופא שאליו התרגלת יהיו נוקשים ומחוספסים כאשר הם יפגשו אדם מקסים ומעניין וקורן מאור פנימי כמוך. אני מאמין שתמצאי אחלה רופא שבעולם,כי את אחלה אדם וכל רופא שידבר איתך יהפוך להיות גם בלי רצונו בכלל לרופא טוב,בדיוק כמו הרופא הקודם שלך. יחד עם זאת,וכדי להסיר חלק נוסף מחששותייך, דברי על החששות האלו עם הרופא החדש שאליו את הולכת.נסי לדבר איתו על פחדייך.על מצוקתך. אני מאמין שלאחר מכן תראי שהשד לא נורא כל כך והרופא,כל רופא שאליו תלכי יתברר לבסוף ,אם לא לפחות טוב כקודמו,אזי הוא יהיה אפילו טוב יותר. אל תיראי גלי יקרה.לכל מקום שאת הולכת לשם מגיע אור. ואת האור הזה כל אדם רואה מאוד מהר.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
זה אחד מהדברים

הפחות טובים בקשר טיפולי... שכשזה טוב, רוצים עוד ועוד מזה ואם יש איזו פרעה, ניתוק, זה כואב כל כך. ואת יכולה ככה, זה יירגע. יש לה לנפש את היכולת להזו, לסדר את הדברים בתוכה כך שבסופו של דבר היא יכולה. מקווה שתמצאי מישהו טוב!

למעלה