קשה לי
טריגר!!!
אני מסוממת עד זרא מאוכל. אלוהים, אלוהים, מתי זה יפסיק, ההתעללות הזאת שאני מעבירה את עצמי, אלוהים. אין כבר מקום. חייבת שקט, לא להרגיש, לא לחשוב את המחשבות האלה עליו, שאומר לי לעשות דברים. לא יכולה. לא יכולה לחיות עם זה, לא יכולה. אני מוטרפת. הלב שלי לא סוחב, לא עומד בזה, כמה זמן הגוף שלי ימשיך עד שיתפרק?? לא רוצה תשובה, פוחדת.
בכיתי בטלוויזיה, צחקתי והתעצבנתי בשיחה עם אחותי, אני לא מצליחה להתמודד עם העומס של הלימודים והעבודה למרות שאני משתדלת ומנסה. קוראת הודעות של אנשים שלא מסמנים טריגר ואחר כך אוכלת סרטים ופוגעת בעצמי ומחזיקה בכל הכוח לא לעשות משהו קיצוני כי כמה אפשר. גם אני רוצה ככה. גם אני. בריאה אני כבר לא אהיה כנראה, ואני כל כך עייפה מלנסות. הכול כל כך גדול.
הייתי רוצה להיות מישהי אחרת. מישהי שקטה, עדינה, נחבאת אל הכלים. מישהי אפרורית שבקושי מדברת. מישהי קטנה עם גוף קטן ורזה ושיער חלק שתמיד מסתדר ושלא צריך לטפל בו כמעט. הייתי רוצה לא להתבלט. הייתי רוצה ללמוד לסתום לפעמים, כי הפה שלי מסבך אותי. הייתי רוצה לא להתנשם בכבדות אחרי שני צעדים שאני עושה. הייתי רוצה להיות מישהי ששומרת בבטן ולא מספרת הכול לכל העולם. הייתי רוצה להיות רגועה ושלווה ושקטה. הייתי רוצה לא להיות תלויה באחרים כל כך, לא להיות נתונה לחסדי הבל פיהם של אנשים שבקושי מכירים אותי, לא כל שכן אלו שכן מכירים. הייתי רוצה להיות מסוגלת לנשום ביותר מ-70% מנפח הריאות שלי, וזה כנראה לא יקרה בלי ניתוח, שלא בטוח בכלל שיאשרו לי. הייתי רוצה להפסיק להתנהג בבהמיות עם האוכל או כשדורכים לי על הזנב. הייתי רוצה שיהיה בי פחות רעל. רק מכל הכימיקלים שאני צורכת על בסיס יום יומי אפשר להתחרפן. הייתי רוצה להיות בריאה, אבל אני כנראה לא אהיה.
וקורים לי דברים מיסטיים שמי שלא מאמין בזה בטח יחשוב שישתגעתי, אבל אני ממש מרגישה שאימא שלי שומרת עליי שלא אתפרק, שהיא משדרת לי את זה באמצעות מספר מסוים שיש לו משמעות. אני לא פסיכוטית ואני לא הוזה, אני פשוט נפעמת מהתופעה הזאת שאותו מספר מופיע בסיטואציות הזויות לגמרי ומרגישות לי כל כך את הנוכחות שלה ששומרת עליי. זה יותר מדיי הזוי מכדי להיות אמיתי. אין לי כוח להסביר עכשיו, אולי מחר.
אני רוצה שהוא יפסיק. שייתן לי שקט. בשבוע הבא ימלאו 23 שנים למותו והוא עדיין. ואני מתעוררת מבועתת מסיוטים וזיעה קרה, דופק בשמים, אני רק רוצה שזה יפסיק. אני לא יכולה לשאת את זה. אני בטוחה שהוא לא רצה שיהיה לי רע ובטח שלא רצה שאמות, הוא אהב אותי בדרכו, אבל ההתעללות הזאת. אני לא צריכה לשכב עם אהוב לבי ולראות בו את הפנים שלו. זה היה לפני 15 שנה בערך, עם האקס הראשון שלי, שאז התחילו לי הפלשבקים ודחפתי אותו בפראות מעליי. זה היה מזעזע, כמו ברקים שהיכו את עיניי וסנוורו אותן. איזה מחריד. ומאז זה בא והולך, ועכשיו תקופה רעה, החרדה מתגברת, מחשבות על השואה ועליו, איך הוא עשה לי את זה. בדיוק - התנועות, המילים, טון הדיבור, התגובה שלי, המגע, בדיוק, מפורט, מה שזה עשה לי, ההצגה של זה כמשחק וכעוד משהו שאני לא יכולה להגיד והסוד. אלוהים, איך אף אחד לא ראה. איך ניסיתי ולא הבנתי ואף אחד לא הבין מה שניסיתי להגיד עד שפשוט סתמתי ושכנעתי את עצמי לשכוח. ועכשיו כל השכנועים לא עוזרים, זה מציף אותי כל כך חזק ואני כל כך סובלת. כל כך. יש דברים שאני לא בטוחה, אבל הגוף זוכר ואחסן את זה בשביל אחר כך, והאחר כך הזה זה עכשיו.
ואני לא רוצה שהיא תלך, אלוהים, תעשה שהיא לא תלך ממני. אני לא אעמוד בזה. אני מתחלחלת. עוד 3 שבועות. אין לי אוויר. אני חסרת נשימה. לגמרי. במובן הכי ליטרלי, אין לי אוויר. הגוף בקושי נושא אותי ואני רק רוצה לנשום. שונאת את הגוף הזה כל כך, בזה לו. איך הוא נהנה, איך אני, איך אפשר. זה לא שלא היה סבל, ודאי שהיה, ולא פעם גם נלקחתי לבתי חולים ולקופת חולים (ואיך, איך אף אחד לא שאל, תינוקת בסך הכול, כמה פעמים) ואני לא יכולה לחיות עם זה באותו גוף. לא יכולה עם הפיצול הזה. שמישהו יעשה שזה ייגמר, אני לא יכולה יותר. אי אפשר לשאת את הכתם הזה. את הגידול הזה. אני מפחדת. אני מרגישה שמשהו רע עומד לקרות ואני צריכה סרוקוול. מזל שעוד יש לי. מי ייתן לי כשהיא תלך? הרי מאשרים את זה רק לסכיזופרניה, וברוך השם אין לי את זה.
שלא תלך, שלא תלך, אני צריכה שהיא תשמור עליי, שמישהו ישמור, שמישהו יעשה שהוא יפסיק לבוא אליי. זה לא רק בלילות, ממש לא. זה כל היום כל היום כל היום כל פעם שאני צריכה ללכת לשירותים, כל פעם שאני באמצע משהו, פוגם לי בניסיונות שלי להסיח את הדעת, פוגם לי בחיים, אני רוצה רק שקט, שקט, הס, די. באמת שמספיק. אבל לא, אני לא יודעת למה זה קורה לי, אני בכזאת חרדה.
מה משנים המדדים כמו סוכר, לחץ דם, פרמטרים של בדיקות דם... מה זה כבר משנה אם אין למי. ובשביל מה. אני מרגישה שהכול עומד לקרוס והוא עומד שם ומושיט לי יד ואני מהססת כי אני כועסת עליו ואני פוחדת שאם אקח את היד הזאת אני אשתגע לגמרי. היד הזאת דומה כל כך, הידיים. אני פוחדת. אני מתגעגעת כל כך. ריחמתי עליו ופחדתי ממנו כל כך. איזה טירוף היה בבן אדם, והוא רק רצה את טובתי, אני בטוחה, זה לא מסתדר לי. גם היא. אבל כל הזמן היא צעקה לו - X, תיקח ממני כבר את הילדה, חם לי. לכי לאבא שלך. כל כך רציתי חמש דקות איתה. עשר דקות. רק זה, בבקשה, רק זה. ולא. לכי לאבא שלך, הוא יש לו סבלנות. כל לילה סיפור.
אני חושבת שאני זוכרת מתי זה נגמר ומתי התחילו דברים אחרים של ילדות יותר גדולות. ואני נחנקת, כי פה וגם פה זה עדיין לא בסדר, ואני, אני הייתי שם ולא הפסקתי. לא עצרתי את זה. יכולתי לבקש, יכולתי אבל קפאתי. לא רציתי לאכזב. לא רציתי שיצרח את הצרחות מקפיאות הדם שלו. לא רציתי שיהיה בכוח.
אני שונאת את עצמי. מתעבת. כל כך רוצה להיות מישהי אחרת שיש לה כל מה שלי אין. אני שונאת להיות אני. שונאת להיות בגוף הזה, עם המשקל הזה, עם הכבדות הזאת, עם פריצת הגבולות הזאת. או אגרסיבית או פסיבית או פסיב אגרסיב, אבל לא אסרטיבית, לא, בדרך כלל ישר בוכה כשצועקים עליי. וכועסת. כל כך כועסת. ואין על מי, אז כועסת על עצמי או על החתולה שעושה לי דווקא, מסכנה. גם היא בסך הכול רוצה צומי ואין לי סבלנות. ואני משתדלת לפצות אותה ולפנק אותה כשהיא קופצת עליי, אבל כמה אפשר. פשוט אין לי כוח. אין לי כוחות.
אני לא יכולה שהיא תעזוב אותי. אני לא יכולה לקרוא טריגרים. אני לא יכולה וזה בא לי בפרצוף. אני לא יכולה להיות בתוך הגוף שלי, אני חייבת לעשות לזה סוף. לא יודעת איך בדיוק, אבל חייבת לחשוב על משהו, שאוכל להסתלק לפני שהיא, לפניה. לא רוצה. לא רוצה. כל שנייה צוחקת ובוכה. אי אפשר ככה. שקט, אני רוצה שקט, די.