רע לי נאחס לי, קצת רחמים עצמיים

רע לי נאחס לי, קצת רחמים עצמיים

הבעל עדיין במילואים, עד יום חמישי. להסתחרר ולהקיא התחלתי ביום ראשון. אז הפסקתי לאכול ועברתי לקולה. לקחתי את הילדים ועברתי אל ההורים כדי לקבל עזרה. קיבלתי חצי עזרה. אתמול הרגשתי נפלא, וברעבוני אכלתי בצהריים קוסקוס עם עוף. מאחר והמשכתי להרגיש טוב - אכלתי פיתה לארוחת ערב. שניהם מצאו את דרכם לאסלה במספר גלי הקאה בלילה. מה שנשאר מצא את דרכו מהצד השני החל מהבוקר. כמובן שלא אכלתי כלום כל היום, ורק שתיתי קולה. ספיר, שסדר היום שלה שובש לחלוטין, נהייתה משועממת ועל כן - מרושעת. היא התאכזרה אלי, אל אמא שלי ואל כפיר, ואני נשברתי, אספתי את שלושתינו וחזרתי הביתה. עכשיו מתחיל לעלות לי החום (38) ולחץ הדם שלי עלה ל-130/88. הסחרחרות החריפו. ספיר החריפה את ההתעללות שלה בי ובכפיר. מחר, אם אני אצליח לקחת אותה לגן, היא תתאפס על עצמה. ונגמר החלב לקורנפלקס (אין לי כח לבשל לה), רק שאני לא לוקחת את הסיכון ללכת למכולת, שאני לא אתעלף באמצע הרחוב. נאחס.

דיאנה1

New member
נשמע ממש רע, אל תשארי לבד בבית עם

כפיר ככה. אולי בכל זאת תחזרי להורים? ואם תתעלפי כשאת לבד בבית איתו? מקווה שתחלימי במהרה. אני דאגתי לא להיות לבד עם בר, במיוחד מאז שעלה לי החום. אמנם אמא שלי שיגעה אותי ללכת לרופא ולקבל אנטיביוטיקה, או ללכת לבית מרקחת ולבקש אנטיביוטיקה בלי מרשם (עצה נהדרת, במיוחד כשמניקים) אבל זה היה שווה את העזרה עם בר שאיפשרה לי לשכב במיטה בין ההנקות.

וואוו, אין לי מילים, מסכנונת ../images/Emo24.gif

האם יש לך אפשרות לקבל עזרה ממישהו? סבא-סבתא? אך שיגיעו אליכם? תרגישי טוב במהרה!

meira

New member
הלוואי והייתי קרוב קצת לעזור ../images/Emo24.gif

אולי יש לך שכנה נחמדה שלא תציק ורק תקל קצת? אפילו רק לקנות חלב

למעלה