רע לי נורא

בוזיקית

New member
רע לי נורא

מאתמול בלילה אני משלשלת ומקיאה מיצי מרה וכל הגוף כואב לי. אני לא יכולה לישון ולא יכולה לעשות כלום ואני עייפה מזה כל כך. אני לא יכולה גם לקחת את התרופות שלי. בקושי מים אני יכולה לשתות. ואני לבד. לגמרי לבד.

בוזיתו'ש

צר לי כל כך לשמוע שמצבך רע. האם התייעצת עם הרופא?? אני זוכרת שבמצבים כאלה נכון להכין אורז <עדיף מלא> עם הרבה מים, ולשתות את המים, למרות שלבטח רופא ידע טוב ממני מה נכון לעשות.. ביחוד עם התרופות. חשוב לי שתדעי, ש ת ר ג ש י שאת לא לבד, שולחת מאהבתי אליך
מצטערת שלא הייתי בימים האחרונים, אבל ליבי איתך.

מטפל

New member
בוזיקית

תתקשרי לחברים או דברי עם מישהו..... יש איזה קרוב משפחה בטווח ? (דודה, סבתא, שכנה.....)?

dana00

New member
בוזי, צריכה שאביא לך משהו?? אנחנו ב

בטח שכנות. באמת אם את צריכה משהו (תה, מרק, לחם...), אנחנו שתינו תל אביביות ואולי אוכל לעזור:) דנה

בוזיקית

New member
תודה אנשים יקרים אני לוקחת מונית

לקופת חולים - מקווה שלא ישלחו אותי לבית חולים כי אין לי כוח לדברים האלה... אדווח בהמשך. תודה אנשים נפלאים אני צריכה אתכם ואוהבת אתכם.

בוזית מלאכית../images/Emo42.gif

מחכה לדיווח, כולי תקווה שתחזרי במהרה עם כוחות מחודשים... אבל, בכל מצב... אני פה.. תני סימן

בוזיקית

New member
עכשיו חזרתי

קבלתי 3 זריקות ואיזו אבקה לשתות. הכל כואב לי ואני מנסה לישון

בוזיתו'ש

בשביל מה הזריקות והאבקה? מה אמרו שיש לך?? מקווה שאת ישנה עכשיו..שולחת חיבוק :)

בוזיקית

New member
נגד הקאות וכאבי בטן

והאבקה כדי להחזיר לגוף מלחים ונוזלים שאיבד, רק שזה מגעיל ברמות

בוזיקית

New member
קמתי לשלשל חוזרת לישון

גולשת מהפון. קשה לי נורא להיות לבד עם כל זה בקושי מסוגלת למזוג כוס שתיה אבל ב"ה נתגבר גם על זה. אין ברירה. לא רוצה להטריח אף אחד גם אין כל כך את מי... כל מי שדרש בשלומי דעו שאני אסירת תודה אין לי עכשיו כח לכלום רוצה לישון

בוזיקית

New member
קמתי לשלשל חוזרת לישון

גולשת מהפון. קשה לי נורא להיות לבד עם כל זה בקושי מסוגלת למזוג כוס שתיה אבל ב"ה נתגבר גם על זה. אין ברירה. לא רוצה להטריח אף אחד גם אין כל כך את מי... כל מי שדרש בשלומי דעו שאני אסירת תודה אין לי עכשיו כח לכלום רוצה לישון

בוזיקתי מתוקה,

תשתי הרבה מים ותה ולאט לאט אפילו עם כפית חוץ מזה שזה מתכון מצויין להרזייה תהיי. בריאה חומד אם את גרה במרכז אני אשמח לקפוץ אליך לראות שאת בסדר חמודה

כבר אמרתי לכם שאתם מדהימים!../images/Emo23.gif

בוזיקית, מה שלומך עכשיו? תראי כמה תמיכה יש לך! ולא רק וירטואלית. אנשים מוכנים לבוא ולהביא לך מרק עוף בוזיקית! זה באמת משהו! מצטערת שלא הייתי פה לאחל לך שתרגישי יותר טוב. מה יותר גרוע מבחילות והקאות! באמת נורא... מקווה שהכל נגמר מהר.

בוזיקית

New member
את צודקת גילה

ברוך השם אוהבים אותי כאן ומוכנים להביא לי מרק עוף (אני צמחונית גחגחגח אבל דווקא את זה אכלתי, בלי העוף כמובן). רק מה הבעיה איתי גילה? הבעיה שאני לא מוכנה לקבל עזרה. לא מוכנה לנצל את האנשים המקסימים שיש פה. לא נעים לי להעיק עליהם. לא הייתי רוצה שיטרחו למעני. תיראי כמה חזק אני שומרת את החומה שלי, זו שמגנה עלי בפני פגעי העולם... אותה חומה מונעת ממני גם לפתוח את הלב לאנשים שרוצים להיטיב עמי... כמה חבל... ותודה על התמיכה, היה שבוע מזעזע אבל זהו, זה מאחורי ברוך השם. נגמר... חוץ מזה מה זה לעומת מה שאמא שלי עברה... הצלחתי להרגיש קמצוץ, טיפה בים, מכל מה שעבר עליה 7 חודשים 24 שעות ביממה. איך בכלל שרדה ככה אני לא יודעת...

למעלה