רע לי

בומט

New member
רע לי

כל השבת התמודדתי עם מחשבות אובדניות (רק ברמת תכנון תוכנית מגירה). במוצ"ש רציתי לשלוח מסרון למטפלת שאני רוצה לבטל את הטיפול ובכלל לגמור איתו. בעלי הניא אותי מכך כי הוא אומר שאם אני רוצה לסיים טיפול אני צריכה לדבר איתה פנים מול פנים ולא במסרון. עכשיו אני מתמודדת עם מחשבות לפצוע את עצמי. אני יודעת שאם אני מרגישה רע אני צריכה לדבר עם המטפלת, אבל לא רוצה לערב אותה בעניין.
בקיצור, רע לי.
ואחר כך עוד שואלים אותי למה אני רוצה למות...

תפוח30

New member
סליחה מראש על הבוטות אבל לא ברור לי

מה שאת אומרת זה:
רע לי אז אני אפצע את עצמי ואעשה לעצמי עוד יותר רע - לא ברור

זה כמו ילד שאמא הענישה אותו שלא יוכל לשחק אחה"ץ במשחק כלשהו אז מעצבים הוא זרק אותו לפח ולמעשה העניש את עצמו שלא יוכל לשחק במשחק גם ביום למחרת וביום שאחר כך...

או שאולי את רוצה לפצוע את עצמך ולכן רע לך שזה מובן עוד פחות.

gal028

New member
למה- טריגר

כי לפעמים פציעה עצמית היא הדבר הכי קרוב למעשה אובדני בפועל, זה למה.

ולך, בומט- סליחה שמתפרצת ועונה במקומך (אך לא בשמך).
אני מניחה שזה עוד גל שאת צריכה לצלוח. מקווה שתרגישי טוב מהר

בומט

New member
תודה.

בינתיים לקחתי ואבן ויידעתי את המטפלת על המצב.

בומט

New member
עדיין קשה

המטפלת כמעט רצתה שאלך לאשפוז.
בינתיים בעלי בקשר טלפוני איתי כל הזמן. הוציא ממני הבטחה שלא אפגע בעצמי עד שיחזור מעבודה.

בומט

New member
היום יותר טוב, ב"ה

אתמול היה ממש קטסטרופה. הייתי מפורקת לגמרי, עם מצב רוח רוגזני ותוקפני והייתי תלויה באחרים שישמרו עלי. כמעט הגעתי לאשפוז כי לא רציתי להתחייב לא לפגוע בעצמי. אינני בטוחה, אבל יכול להיות שזה לא היה דווקא מצב של דיכאון אלא מצב של היפומניה או משהו מעורב של היפומניה ודיכאון. בכל אופן היום אני יותר בשליטה, יותר יציבה ויותר רגועה.
תודה לך.

יום אסל יום בסל?

הי בומט
שמחה לקרוא שהמצב השתפר. כמו שכתבו בהתייחסויות אליך : זה גל שצריך סבלנות או לכופף את הראש עד שזה עובר. ברגעים שזה קורה לא חושבים על כך שזה זמני אלא רק סובלים. שיהיו עוד ימים טובים

בומט

New member
צודקת.

רק שנמאס לי מהגלים הללו.
זה לעבור ימים מטורפים עם תחושה של התפרקות טוטאלית של עצמי מעצמי.
אני נלחמת ונלחמת וכל פעם הם חוזרים מחדש. לצערי זה חלק מהמחלה שלי, וכבר נגמרים לי הכוחות להילחם.

למעלה