רע לי. רע לי. רע לי. רע לי. רע לי. רע לי. רע לי. רע לי. רע לי. נמאס.
N netaK New member 16/2/04 #3 תודה רבה ../images/Emo13.gif אין לך מושג כמה שהחיוך והפרח עזרו לי באמת תודה רק לדעת שמישהו מקשיב
N netaK New member 16/2/04 #5 הכל בסדר ../images/Emo13.gif היא לא עונה במסים וגם לא מטרידה אז בינתיים שקט אותי מפריעה חברת הפורום השנייה שבמקום להקשיב לי מתעקשת לרדת על מומחית הפורום כי פשוט יש לה משהו חריף נגדה.
הכל בסדר ../images/Emo13.gif היא לא עונה במסים וגם לא מטרידה אז בינתיים שקט אותי מפריעה חברת הפורום השנייה שבמקום להקשיב לי מתעקשת לרדת על מומחית הפורום כי פשוט יש לה משהו חריף נגדה.
ק קוקי על סוזוקי New member 16/2/04 #6 כל עוד זה לא גורר אף אחד אחר להתנהג באותה צורה...אז אולי לא כדאי להפעיל את "התותחים הכבדים".
N netaK New member 16/2/04 #7 בינתיים אין שום חסימה ../images/Emo13.gif אני מעדיםפה לנסות לדבר איתה, שתבין שמה שהיא עושה זה לא בסדר ואי אפשר פשוט לצפצף על כולם
בינתיים אין שום חסימה ../images/Emo13.gif אני מעדיםפה לנסות לדבר איתה, שתבין שמה שהיא עושה זה לא בסדר ואי אפשר פשוט לצפצף על כולם
ב ברבורה לבנה New member 16/2/04 #8 לי יש גם ../images/Emo24.gif אחד עבורך... או שכבר עבר לך הרע??? שיהיה בכל מקרה... היה על החיבוק הכתובת שלך - אז מסרתי... אההההה רגע הנה עוד אחד....
לי יש גם ../images/Emo24.gif אחד עבורך... או שכבר עבר לך הרע??? שיהיה בכל מקרה... היה על החיבוק הכתובת שלך - אז מסרתי... אההההה רגע הנה עוד אחד....