בילי המלאך השומר שלנו
מצטערת שרק עכשיו אני כאן, החלטתי שכל פעם שאתה תפחד ממחלה הארורה הזו אספר לך סיפור הרבה יותר גרוע ואולי זה יעודד אותך לא הייתי כאן כי הבן של חברה שלי בן 3.5 נדרס למוות ילד קטן שלא ראה כלום שלא הספיק להגיד לאמא ואבא שלו כמה הוא אוהב אותם, הוא לא ילך לגן של גדולים, הוא לא ילך לתיכון, בהלוויה הרשתי לעצמי לעשות דיאלוג עם אלוהים וניסתי להבין איך? למה? מה הוא עשה ילד כל כך קטן, והגעתי למסקנה ששם למעלה בשמים חוץ מעננים אין כלום שום דבר באותו היום נגמרה לי האמונה. תמיד חשבתי כמוך שגם אני נמצאת אצל אלוהים באיזו רשימה שחורה הורי נפטרו ממחלת הסרטן במשפחה של אבי ואימי הסרטן טבוע כל כך חזק, וזה שסרטן תורשתי זה בדוק. אז אני חשבתי לעצמי יש בפניי שתי ברירות: האחת זה לחיות בפחד תמידי שכל יום אני אמות, וארגיש שאני חולה. השנייה: לא להיות אדישה למחלה להיבדק כשצריך וזהו. אלוהים כבר לקח את האנשים הכי יקרים לנו וההתמודדות עם חסרונם היא קשה, תחשוב על הנכדה החדשה שלך, על זה שאתה אבא סבא ואיש נפלא, על זה שאתה מתמודד מול המחלה נמצא עם אנשים חולים עוזר, מקשיב, מסתכל למחלה בעינים ואומר לה אני לא מפחדדדדדדדדדד כי לי עד היום אין אומץ להיכנס לאותה מחלקה. פייה