רע לי

bilitis

New member
רע לי

יש לי צמרמורת מעיי הומים הגוף כואב לי בכל מקום אני פוחד אולי המחלה כבר נובטת בתוכי אולי אני ברשימה השחורה ושנתי טרופה ויומי מוטרף והפחד הזה,הארור .... ואולי זוהי פרידה?

דולידול

New member
היי בילי. ../images/Emo24.gif

בילי תחזור לכאן, על תסתבך אם מחשבות כאלה שיובילו אותך לטירוף, תחשוב מה יעזור לך אם תפחד ותחשוב על זה כל הזמן אתה לא שם, אתה במקום אחר תזכור!!! למה לך לבזבז אנרגיה וכוחות על משהו שהוא לא נכון, אתה לא שם, תשמור את הכח למקום אחר. זה מזכיר לי הייתה תקופה שכל הזמן דמיינתי שאני כבר זקנה והרגשתי את חוסר האונים של הזקנים ואת כל מה שהם מתמודדים, להרים סלים, לסדר את המיטה, אין כח, הזיקנה הנוראית הזאת רציתי להרגיש בכל כוחי את תקופת הזיקנה, שכחתי שאני לא שם ואיני יכולה לתאר את זה ולכן זה נראה לי סוף העולם, אי אפשר להכניס את עצמנו במקום שלא היגענו אליו תמיד זה יראה נורא ואיום ויכניס בנו חרדה נוראית. כמו שאצלנו בישראל יש הרבה פיגועים ואנחנו לצערי חיים עם זה ועם כל הפחד יוצאים וממשיכים להסתובב ברחובות, האנשים שנמצאים בחו"ל מסתכלים על זה אחרת בפחד נוראי כאילו שכאן זה גהינום מוחלט ואי אפשר לצאת מהבית והם מפחדים לבוא לישראל כאילו כל מי שיוצא מהבית נפגע, הם לא מבינים שזה לא כך כי הם לא כאן. בילי יקר, תחליף מחשבה שלילית למחשבה חיובית למה לדאוג ממשהו לא נכון. אתה בריא וכל בסדר. אגב אולי המקום שבו אתה מתנדב מכניס אותך למצבים כאלה אולי תשקול שוב אם זה עושה לך טוב או לא? אולי ורק אולי עדיף לך להתנדב במקומות שיש בהם תקווה. שולחת לך חיים

ביליטיס

האם אתה צריך למות קצת כדי להבין כמה אתה דבק בחיים? והרי מה אלה הדאגות האלה אם לא למות קצת? שולחת לך

פייה 31

New member
בילי המלאך השומר שלנו

מצטערת שרק עכשיו אני כאן, החלטתי שכל פעם שאתה תפחד ממחלה הארורה הזו אספר לך סיפור הרבה יותר גרוע ואולי זה יעודד אותך לא הייתי כאן כי הבן של חברה שלי בן 3.5 נדרס למוות ילד קטן שלא ראה כלום שלא הספיק להגיד לאמא ואבא שלו כמה הוא אוהב אותם, הוא לא ילך לגן של גדולים, הוא לא ילך לתיכון, בהלוויה הרשתי לעצמי לעשות דיאלוג עם אלוהים וניסתי להבין איך? למה? מה הוא עשה ילד כל כך קטן, והגעתי למסקנה ששם למעלה בשמים חוץ מעננים אין כלום שום דבר באותו היום נגמרה לי האמונה. תמיד חשבתי כמוך שגם אני נמצאת אצל אלוהים באיזו רשימה שחורה הורי נפטרו ממחלת הסרטן במשפחה של אבי ואימי הסרטן טבוע כל כך חזק, וזה שסרטן תורשתי זה בדוק. אז אני חשבתי לעצמי יש בפניי שתי ברירות: האחת זה לחיות בפחד תמידי שכל יום אני אמות, וארגיש שאני חולה. השנייה: לא להיות אדישה למחלה להיבדק כשצריך וזהו. אלוהים כבר לקח את האנשים הכי יקרים לנו וההתמודדות עם חסרונם היא קשה, תחשוב על הנכדה החדשה שלך, על זה שאתה אבא סבא ואיש נפלא, על זה שאתה מתמודד מול המחלה נמצא עם אנשים חולים עוזר, מקשיב, מסתכל למחלה בעינים ואומר לה אני לא מפחדדדדדדדדדד כי לי עד היום אין אומץ להיכנס לאותה מחלקה. פייה

bilitis

New member
פייה יקרה

חשבתי להשיב לך אך לא קמו בי המילים הן ספונות בדומיה שבי ברווח בינות צלילי הפחד התביני?

בילי היקר שלנו

איך אתה מרגיש עכשיו? שלחתי לך קצת רייקי מקוה שזה הגיע בגלי חום או קור. מה הביא אותך שוב לנפילה הזאת נשמה טובה? ספר לי אני במסרים. בכרטיס הזה החדש.

למעלה