רע לי

רע לי

אני חן ואני מכורה לאוכל אני פותרת כל בעיה באוכל ואני שמנה שמנה זה אומר כבר ברמת סיכון ואני עצלנית לא מסוגלת להזיז את התחת ולהתחיל בצעידות פוחדת ללכת לקבוצת תמיכה כי מאסתי בכלן מרגישה שאין לי פיתרון מרגישה שאין מוצא מרגישה שאני שקועה עד צואר ואין מושיע באו איי הייתי וניבהלתי שמחה לדעת שאני לא לבד עם הבעיה ושיש אתכם נעים מאוד

OA ענת

New member
שלום לך צמח בר

אני מכירה את היאוש, את תחושת חוסר האונים, את ה"עצלנות", את הפחד... הייתי שם. אכילת יתר והשמנה זאת מחלה, הפרעת אכילה שלא זוכה ל"כבוד" הראוי לה. אנשים עם בעיית השמנה ואכילת יתר הם לא סתם שמנים שיכולים לסתום את הפה כשהם רוצים, הם ממש כמו אלכוהוליסט או מכור - כוח הרצון כבר לא משחק תפקיד. אני מאמינה גדולה בקבוצות תמיכה וב12 הצעדים כדרך להחלמה ויציאה ממעגל הקסמים של יאוש וחוסר אונים שמוביל לאכילה שמובילה ליאוש וחוסר אונים שמובילה ל... אני לא יודעת כמה ארוך היה הניסיון שלך בOA, אבל סביר להניח שלא מצאת את הקבוצה המתאימה. לOA קבוצות בכל רחבי הארץ וכשמגיעים לקבוצה הנכונה, קבוצה עם החלמה, כוח ותקווה - מקבלים המון... ראשית מרגישים בבית, מרגישים לא לבד, מרגישים שיש עוד מישהו שנמצא יחד איתי באותה הסירה, ולפתע מגלים שזאת לא סתם סירה שנסחפת בזרם, יש תוכנית והיא שטה לפיה. אני הגעתי לOA מתוך יאוש גמור, יאוש כל כך עמוק שאמרתי שאני מוכנה לתת צ'אנס לכל דבר, נתתי לקבוצה צ'אנס עף על פי שלא הבנתי מה רוצים ממני, על מה מדברים איתי ומה הקטע הזה עם אלוהים... נתתי צ'אנס - כי פשוט לא היה לי מה להפסיד. מקווה שתמצאי את ההחלמה שאת מחפשת, בכל מקרה אני פה. ענת

תודה ענת

הייתי שמחה לקבל פרטים הניסיון שלי שם היה לפני שנים לא מעטות כעוד לא הייתי במשקל סיכון. אשמח לשמוע איך מגיעים אליהם כיום שיכנעת אותי ואני רוצה לנסות. קצת חוט בבקשה ענת אליהם . אין לי מסרים וזו בעיה אז אם תוכלי לתת לי פרטים פה אשמח מאוד

נבט9044

New member
ברוכה הבאה צמח בר

קפצתי לפורום רק להציץ, קצת מחוסרת אנרגיות בגלל מכתב שכתבתי כרגע בבלוג שלי ושלקח ממני את כל האנרגיה. רק אומר שגמאני חזרתי לאואיי אחרי כמה שנים טובות שהתרחקתי משם יש קבוצות שונות, אנשים שונים ותוכנית אחת מדהימה אשמח לשוחח איתך בהתכתבות אישית אם תרצי ובכל מקרה יופי שהגעת לכאן לילה טוב

סלינוש

New member
../images/Emo24.gif

לא, את לא לבד!

OA ענת

New member
צמח היקרה

זהו לוח פגישות OA לכל הערים בישראל. העדיפי פגישות רגילות על פני הסוגים האחרים, גם פגישות How יכולות להיות טובות (אם כי התוכנית בHOW קצת יותר נוקשה מאשר התוכנית בקבוצות OA רגילות). בקבוצות OA עובר דף שבו מספרי הטלפון של אנשי הקשר של קבוצות OA - ז"א אם את רוצה להגיע לקבוצה בעיר X - אני יכולה לתת לך את המספר הטלפון של איש/אשת הקשר של אותו ישוב, שיסבירו לך איפה בדיוק, וימתינו לך ביום הפגישה... אבל יש בעיה לפרסם טלפונים אישיים בפורום, אז אם תשלחי אלי אימייל (הכתובת שלי מופיעה בכרטיס האישי שלי) - אוכל לשלוח לך את הטלפונים.

למעלה