רע לי!

רע לי!

זהוו! נימאס לי!!!!!.. למה להקיא אני לא יכולה ולבכות אני יכולה המון! אני לא יצאתי להופעה של אחותי שכ"כ בא לי להיות שם בגלל שאף מכנס לא עולה עליי.. יותר נכון עולה עליי אבל כל השומנים נשפכים החוצה!? למה אני בוכה אחרי מלוואח וחצי!? נימאס לי .. אני ניסתי להקיא חצי שעה אבל לא עובד לי!! למה!? אופפפפ.. רע לי! רע לי! אני רוצה להיות כמה פעם..(לפני חודשיים בערך) לאכול רק תפוח ולשקול 50 ולא 10 קילו יותר. אני רק בת 14! למה!? למה!? למה זה קורה לי!?

כנסי

גברתי הצעירה אני מבינה את הרגשתך בהתאם לגילך שמראה זה דבר חשוב מאוד אם כל כך רע לך בשל משקלך עלייך לפנות ליעוץ תזונתי ולקבוע תור עם דיאטנית שתרכיב לך תפריט בריא בהתאם לצרכייך וכך תוכלי לרדת במשקל בצורה הכי בריאה ולא בעזרת"אכילת תפוח ביום" שזאת בטח אל הדרך.. תלמדי לקבל את עצמך ולאוהב עצמך עם היתרונות והחסרונות ולהבין שאת זאת את עם כל היתרונות והחסרונות זה צעד ראשון... ולהקיא זה לא הפתרון להרזייה זה רק גורם סיבוכים ועלול לגרום לבולמייה , ככל שתפני ליעוץ תזונתי יותר מהר כך יוקל לך... בהצלחה ובאהבה רבה הילה =)

רע לך

התשובה שענתה לך "בולית קטנה 17" מקסימה ומרגשת! ולא נותר לי אלא להוסיף: גשי לטיפול ויפה שעה אחת קודם.... בכי, הקאות ורחמים עצמיים רק יחריפו את הבעיה בה את נמצאת וככל שיחלוף הזמן יהיה קשה יותר לעצור ו"לצאת" מזה.

למעלה