רע לי.

NitsNats©

New member
רע לי.

אני לבד. אני תמיד הייתי לבד. ובמשך כמה שנים אני כבר לא מעוניינת בלבד הזה, וכלום לא קורה. עצוב לי כבר כמה ימים. הידיד הכי טוב שלי בחו"ל כבר חודש. והוא לא דיבר איתי המון זמן, עד שאתמול שלחתי לו מייל ואחרי זה הוא התחבר לאייסיקיו והתחלתי לבכות מגעגועים. אף פעם לא חשבתי שאני אבכה מגעגועים אליו. המירק שלי לא מתחבר ואין לי עם מי לדבר עכשיו. אני לא אתקשר אל אנשים כי אני לא יכולה לדבר תוך כדי בכי. כל השירים שבפלייליסט שלי גורמים לי לבכות. כל השירים האלה על אהבה גורמים לי להרגיש יותר ויותר רע עם עצמי. לעזאזל! אני יפה ומוכשרת. ואני חכמה. למה אף אחד לא יכול לראות בי את הדברים האלה? עצוב לי. נמאס לי. ואני צריכה מישהו לדבר איתו. אבל אף אחד לא שם. אני צריכה חיבוק אחד טוב ואמיתי (לא וירטואלי) ומכל הלב. אחד. רק אחד. במקום הנכון וברגע המתאים.

../images/Emo7.gif

גרמת לי לבכות. לא שחלילה בכי זה משהו רע, אבל... אוף... אני שונא לבכות. אני כ"כ מזדהה איתך. זהו.

הי.

גם אני בודד, לומדים לחיות עם זה. "מציאות, לא מחפשים, מציאות, מוצאים". אני אדבר איתך במסרים.

sh53

New member
../images/Emo41.gif שרשור הכרות ../images/Emo41.gif

אולי זה המקום לעשות את זה? שם: גיל: אזור בארץ: תחביבים: ספרו על עצמכם בקצרה:

sh53

New member
לא התכוונתי לפגוע בכותב ההודעה הראש

הראשית, עשיתי את זה כי זה באותו ענין וכדי להגיב לו - קראתי את ההודעה שלך והנה נעשה משהו בענין הזה. אפשר גם בהודעה נפרדת (פשוט היה חשוב לי לומר שזה לא נעשה מתוך זלזול בכותב ההודעה הראשית).

ניצנץ...

האם את יודעת מה את עושה שמשאיר אותך לבד? (או אולי מה את לא עושה...) חברים שנוסעים למרחקים - באמת לא תלוי בך - אבל מדובר כנראה גם באנשים במרחב גיאוגרפי יותר סמוך שלא ממש נשארים לידך כשאת צריכה... נכון?

buffgirl

New member
הגבתי לך כבר ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

בבלוג ופנים מול פנים

למעלה