רע לי

michal*

New member
רע לי

רע לי ובא לי להוציא את כל הרוע שמצטבר בי בא לי להקיא את כל הרעל שזורם בי למה שום דבר לא מסתדר לי? למה אני לא מצליחה להיות הילדה הטובה שהייתי? למה אני רבה עם כל העולם? למה אני צריכה להיות שונה מכולם? אני רוצה שיהיה לי טוב,וכיף לחיות... אני רוצה את חברה שלי...שכרגע עם חברה אחרת... אני צריכה לדבר איתה... כי

peace and love

New member
מה הבעיה בלהיות שונה?

כולם צריכים להיות אותו דבר? לפעמים יש תקופות שאין כוח לאנשים ורבים. אז מה?

wildflower!

New member
זה לא נכון מה שאתה אומר...

נכון,אין שם דבר רע בלהיות שונה...אבל שונה בצורה הטובה... ומיכל...... אל תדאגי..כולנו עוברים את זה...גם לי יש עכשיו תקופה רעה ,גם אני רבה ען כולם בלי הפסקה וזה פשוט משגע לי את השכל ונותן לי הרגשה כל כך רעה... אבל אני מנתחמת בזה שזו רק תקופה ועוד כמה זמן זה יעבור:) אוהבת בר

מתוקה שלי

תוציא את כל מה שמעיק עלייך תתפרקי ותרוקני הכל, ואז תוכלי להתחיל מחדש לפתוח דלת חדשה להתחלה חדשה.... לפעמים קורה שלא הכל מסתדר, אבל הכל עובר יש בנו בני האדם כוח גדול ולך יש כוח שכזה.... אני פה יקירתי תהיי חזקה חוקרת

David L.

New member
מיכל

לכולנו רע בתקופה כזו או אחרת של חיינו. גיל ההתבגרות הוא גיל מועד לפורענות וצריך הרבה תעצומות נפש כדי לעבור אותו. עם כל הקושי והכאב, אני בטוח שגם את מאמינה שיש אור בקצה המנהרה. לכולנו מותר להיות שונים. אף אחד לא חייב להיות העתק של האחר. אין "נכון" או "לא נכון", "טוב" ו"לא טוב". כל בן אדם זכאי לממש את עצמו בצורה שבא הוא רואה זאת לנכון. אם את רוצה שיהיה לך טוב וכיף, אז יהיה לך טוב וכיף. את צריכה לנקוט צעדים בשביל זה. ללכת להעזר באיש מקצוע (יועצת או כל גורם מקצועי דומה שיעזור לך "לסדר את הבלגן"). והרעיון שאני תמיד ממליץ עליו- להפתח גם למעגלים חברתיים אחרים מעבר למעגל החברתי הקיים. ללכת לחוג או כל דבר אחר. משהו שישבור את השיגרה. והעיקר- להאמין בעצמך- שאת מספיק חזקה ושגם לך יהיה טוב. בהצלחה!

Brit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif../images/Emo36.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo41.gif

יש דברים שתקועים בלב וצריך לפרוק אותם החוצה. אבל קשה! אבל צריך! חייב! לפעמים קשה לפתוח את הלב ולתת לדברים המכאיבים/המעבנים/המציקים החוצה. לפעמים צריך מפתח כדי לפתוח את הלב והמפתח הזה הוא רק ביטחון. אסור ללחוץ על הלב כי אז זה רק מזיק. אבל אנחנו לא יודעים מי את ואתם לא יודעים מי אני אבל מאחורי כל מסך מסתתרת דמות, בן אדם עם נשמה שעבר את זה. כן כן גם אני פרקתי הכל לתוך הפורום הזה..זה רק פורום אבל זה כל כך מקל... זה כמו בית קטן שלנו אז תרגישי ב
כי כולנו פה לעזור.

למעלה