רע מאוד

מיצי2013

New member
תודה לכולם....

עכשיו קמתי מהשינה.
אני מרגישה חרא, פיזית ונפשית.
אתמול כבר לא הרגשתי טוב. הייתי במשמרת ערב עד מאוחר, וגם היום הייתי אמורה להיות במשמרת ערב
רק שקמתי היום והרגשתי כמו פוחלץ, צינון, כאב גרון, כאב אזניים, צמרמורות וחוסר יכולת כללי לתקשר עם הסביבה, המוח שלי נסתם.
באמת התכוונתי להגיע למשמרת ערב. אבל הבנתי שזה פשוט גדול עליי. אז התקשרתי למחלקה לבקש שיחליפו אותי
אני יודעת שזה היה ברגע האחרון.... אבל לא תיכננתי לא להגיע
אז המזכירה גם טרחה לעשות לי רגשות אשם על זה שאני עושה להם בלגן, ואמרה לי שזה חוסר אחריות להודיע כ"כ מאוחר
ובכללי התנהגה ביץ'. לא שכזה אכפת לי ממנה אבל אני תמיד מרגישה רע כשאני מבריזה מהעבודה.
אני אף פעם לא מרגישה "מספיק חולה" כדי שזה יהיה מוצדק. אז נסעתי לכיוון הבית והרגשתי רע גופנית ורע נפשית.
ולא שכזה טוב בבית, פה מחכה לי הריקנות שאני חווה בימים האחרונים. וקצת חרדות כדי לתבל את זה.
וה-א' במחשב שלי לא נלחצת טוב ונמאס לי!!!!!!
הכנתי מרק כדי שיהיה לי משהו בריא לאכול. הכנתי תה עם דבש ולימון. אני מטפלת בעצמי אבל מרגישה כמו פוחלץ.
הודעתי לה מראש שגם מחר אני לא מתכוונת להגיע. זה בטח נשמע כאילו אני מפברקת. וגם ככה אני לא העובדת המה צטיינת. יש לי הרבה חיסורים, אני מרשה לעצמי.
ובעוד שבוע וקצת אני בכלל מסיימת לעבוד שם. ככה זה נראה, כאילו אני מחפפת את הסוף.
הפתרון היחיד שנשאר זה עוגייה. אין לי כוח לכלום.

Lady Stark

New member
קוקי

תנשמי עמוק. הכל בסדר.
יש לך כדור הרגעה שאת יכולה לקחת במינון נמוך וללכת לישון? רוצה לדבר איתי במסרים?

היי48

New member
מיצוש איך המרגש היום?

מקווה שהמנוחה אתמול והיום עזרה!

מיצי2013

New member
היי אחותי

המנוחה עזרה- בפן הפיזי, מרגישה הרבה יותר טוב
בפן הנפשי ככה ככה... וגם יש לי צרות עם האוניברסיטה שאין לי כוח לפרט כרגע אבל מעיק ביותר
ואחד מהאידיוטים שלי (הלייט) התחיל לסמס לי עכשיו והתחלנו לריב בסמסים (עכשיו בלייב בזמן כתיבת שורות אלה) וזה מביא לי את הסעיף, כי עד שנפטרתי ממנו הוא חוזר כמו בומרנג
אני לא אוהבת את העולם היום. עוד פחות מבדרך כלל.

היי48

New member
אכן

יש ימים שהעולם נראה פחות טוב מאחרים...

לגבי הסמסים-מקווה שהסמוסים כבר מאחוריך, זה נראה לי ממש מכביד ומעצבן וכמו שאמרת, גם מקשה עליך להיפטר ממנו. נשמע מה שנקרא מצב מרעיל ביותר. אלו הם חלק מהצדדים הגרועים של הטכנולוגיה-קשה לנתק קשר עם אנשים כשיש בעולם פלאפונים, פייסבוק וכו'... אולי פשוט כדאי ללכת לגור במערה או משהו כזה. אם רוצים לתקשר עם אנשים תמיד אפשר לשלוח אותות עשן

אני מקווה שהבעיה עם האוניברסיטה תפטר, ושמחה מאוד לשמוע שאת מרגישה יותר טוב

שולחת

למעלה