רע. פשוט רע.

רע. פשוט רע.

ופעם ראשונה שיצא לי לבטא את עצמי בצורה כל כך פתוחה. לא חושבת שיש דרך טובה יותר לתאר את זה, מאשר איך שתארתי כאן.

Padme Amidala

New member
../images/Emo24.gif

הגבתי לך שם.
אני מקווה שתרגישי טוב יותר...

olsen cool

New member
שירי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שירי די תפסיקי לחשוב ככה,אני לא מכירה אותך אבל אין שום סיבה בעולם שתהיי מדוכאת!!תחשבי שאת ראית את קיאן מקרוב ואני לא!את אמורה להיות הבן אדם הכי מאושר בעולם. מקווה שתרגישי טוב יותר. אפי.

מנצל"שת את עצמי...

צריכה לכתוב איפשהו על משהו בקשר לחבר שלי, וזה המקום היחידי שאני יודעת שלא יקרא בו. אני כל כך מבולבלת... אנחנו נמצאים במערכת יחסים פתוחה, כאשר הוא אוהב אותך, ולי אין שום רגש אליו. זה ידוע לשנינו. לפני כמה ימים כשחשבתי על כל העניין, התחיל להראות לי שזה יוצא כניצול מצידי ולגמרי לא פייר כלפיו. אמרתי לו שאני חושבת שכדאי שניפרד. הוא בכה והתחנן לעוד קצת זמן... אמר שלא מפריע לו כל העניין. החלטתי להישאר איתו. אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, אני פתאום מגלה שאני זאת שלא טוב לה בקשר. אני רוצה להיות עם מישהו שאוהב אותי ושאני אוהב אותו גם, אבל לא מסוגלת להרגיש כלום כרגע. אם את זה אי אפשר, אני רוצה להיות בקשרים לא מחייבים. זאת אומרת, לא מערכות יחסית פתוחות, אלא סתם להיפגש עם אנשים שונים. לא רוצה להיות עם מישהו שאוהב אותי כשאני יודעת שאני לא יכולה להחזיר לו אהבה. עכשיו אני בטוחה בזה... רוצה לעזוב אותו. לא כי אני חוששת שהקשר רע בשבילו, אלא כי אני יודעת שהקשר רע בשבילי. אבל איך עושים את זה?

עושים את זה כמה שיותר מהר.

כמה שפחות יהיה איתך, שיקשר אליך פחות, שיאהב אותך פחות ממה שהוא יאהב עוד שבוע, חודש, חודשיים. "X שמע, אני לא אוהבת בצורה ששאני צריכה לאהוב אותך או רוצה לאהוב כדי לשמור על הקשר הזה. הוא יפגע בך, ואני לא רוצה שזה יקרה.. אז אני חושבת שכדאי שנשאר ידידים [או שסתם תגדעי את זה, ותגידי שאת מעדיפה שתפרדו]." תעדני קצת את הנוסח שלי, ואמרי לו אותו. בהצלחה...

lollapalooza

New member
שירי,

אני מסכימה עם מה שיפעת(
) כתבה מעליי, ואני אגיד גם את דעתי- אם את לא יכולה להחזיר לו אהבה ואת לא מרגישה כלפיו כלום- זה לא הוגן שתהיו ביחד. לא מבחינתך ולא מבחינתו. זה שהוא לא רוצה להיפרד זה לא אומר שזה הדבר הכי טוב. יחסים הם דבר הדדי ואי אפשר שרק צד אחד בהם ירגיש משהו. זה לא עובד ככה... ומה זה "לא מפריע לו כל העניין
" מה איתך
אל תוותרי רק כי הוא רוצה להישאר ומתחנן או מה שלא יהיה. אולי כרגע זה נראה קשה לעזוב אותו, אבל זה בפירוש הדבר הנכון ואם יהיה כואב עכשיו, זה עדיין טוב יותר בטווח הארוך מאשר להשאר ביחד. וברור שככל שתישארו יחד יותר זמן, ככה זה יהיה יותר קשה. תסבירי לו שזה לא נעשה כדי להכאיב לו, אלא בדיוק להפך. הכי חשוב שתהיי בטוחה שאת עושה את הדבר הנכון... בהצלחה.

Padme Amidala

New member
אני גם מסכימה עם כל מה שכתבו מעליי.

באמת כדאי שתפרדי ממנו כמה שיותר מהר, וככה זה יהיה פחות כואב...

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

מסכימה איתן, אומרים את זה בעדינות, אבל אומרים, וכמה שיותר מהר. אני אוהבתותך, ואני גאה בך שהצלחת להחליט מה את רוצה.

../images/Emo51.gif לכולכם ../images/Emo23.gif

עשיתי את זה. זה היה קשה, אבל סוף סוף עשיתי את זה. הסברתי לו הכל והוא לקח את זה נורא קשה, אבל אחרי הרבה הסברים (חלקם חוזרים) ודיבורים על זה, זה באמת נגמר. אמרתי לו שכדאי שניקח פסק זמן אחד מהשני, ואחר כך אולי נחזור להיות ידידים. אני מרגישה חופשייה. מרגישה טוב שעשיתי את הדבר שטוב בשבילי לשם שינוי. תודה רבה לכל מי שהגיב וייעץ ועזר. אוהבת אתכם

ToryMaster

New member
../images/Emo25.gif

אני אל צריכה לספר לך כמה אני גאה בך
עכשיו תשמרי על עצמך בובע

Marsha Figg

New member
הכפתור שעשית ושמת בבלוג שלך,

של "גם אני עושה מיאו"- כבר ראיתי אותו קודם... איפה מצאת את התמונה של החתול?

אמ

אני חושבת שהיה לי אותה במחשב כבר די הרבה זמן. לא זוכרת איפה מצאתי אותה

Marsha Figg

New member
אני אגיד לך איפה מצאת אותה!

לפני איזה שנה וחצי חיפשתי תמונה לכריכה של תיקיית הגרפיקה שלי, ובמקום נידח כלשהו אי שם במעמקי הרשת מצאתי את הקוצ'קוצ'ון הזה, שכל מי שראה אותו (על הכריכה של תיקיית הגרפיקה שלי) התאהב בו מיידית, ואיך אפשר שלא
. כאילו, סתם, שתדעי מאיפה החתול הזה הגיע לכפתור שלך
.
רחלי

למעלה