רע רע רע רכבת ישראל

רע רע רע רכבת ישראל

הרכבת מבאר שבע יצאה בזמן, זוהי סיבה רצינית לחגיגה! אבל הקרונות האחוריים לא היו ממוזגים. הצטופפנו בקרונות הקדמיים (שאלה: מה קורה כאשר הנוסעים יושבים בשלושת הקרונות הראשונים ברכבת דוהרת שמתנגשת במשאית על המסילה?) בחזרה מתל אביב הרכבת יצאה באיחור חינני של חצי שעה, אבל הגיעה לבאר שבע באיחור של 20 דקות. כלומר, היא דהרה במהירות גבוהה בחלק מהדרך. זוכרים את השאלה? אהה כן, והפעם הקרונות הראשונים לא היו ממוזגים. רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רע רכבת ישראל. ואיך זה אצלכם ראשונים? האם הרכבת מגיעה בזמן? האם היא ממוזגת? או שמא רק אנו הדרומיים מקופחים?

Shark Alarm

New member
הרכבת יוצאת בזמן זה בטוח ../images/Emo26.gif

כי תחנת "הראשונים" היא התחנה הראשונה של הקו הזה.. אבל לגבי ההגעה, זה כבר תלוי בעיכובים שיש בדרך... אבל לא יצא לי להתעכב ברכבת כל כך הרבה זמן (מקסימום 10 דקות אם אני לא טועה- וגם אז, האוטובוסים חיכו לנו)

אז ככה

בתור משתמשת כבדה בד"כ הקו ב"ש ת"א לוקה באי עמידה בלוחות הזמנים. רק שהיום נוספה לכך תופעה של קרונות לא ממוזגים וזה היה סיוט. אם הראשונים מרוצים מהשירות אז אני מסיקה שהרעכבת מצפצפת בעיקר על תושבי הדרום. תודה למשיבות/ים!

אין לי מושג על מה את מדברת

ואני נוסעת די הרבה בקו... הם תמיד עומדים בזמנים, תמיד.

Shark Alarm

New member
ממש לא../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

צריך לזכור שהקו לבאר שבע לא מוכפח
יש רק מסילה אחת בין לוד לבאר שבע, ולכן יש קצת בעיות בזמני הגעת הרכבת ובעיכובים למניהם.. אך הסירו דאגה מלבכם: רכבת ישראל שוקדת עתה על הכפלת המסילה לבאר שבע, מה שיתן אפשרות לנוע על הפסים בחופשיות יותר. ויתן גם שירות טוב לבירת הנגד- באר שבע כך שיוכלו לנוע על המסילה שלוש ואפילו ארבע רכבות בשעה
(כיום נוסעת רק מסילה אחת לכל כיוון) מה לעשות שממשלת ישראל לא השקיעה ברכבת ישראל כל כך הרבה בכל שנותיה..

Guy Schlesnar

New member
תסתכלי על האפשרויות האחרות שיש לך

אוטובוסים-גם נסיעה ארוכה הרבה יותר,וגם כמעט תמיד שמאחרים. מוניות-יותר מהיר,אבל הרבה יותר יקר. הרכבת מגיעה רוב הפעמים בזמן,יוצאת בזמן,נוסעת מהר,יחסית זולה...

למעלה