רפאאאאאאאאלללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ysofer

New member
רפאאאאאאאאלללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא נמצא כשיר רפואית להשתתף בגדנ``ע צלילה... חארות!!! אני יכול אבל לעשות בדיקה חוזרת אצת הרופא... אני חייב להוציא עוד 5 אחוז, כדי להגיע לשמונים אחוז!!! אלוהים תעזוררררררררר לייייייי!!!!!!! תחזיקו לי אצבעות!!! וכסוס, אני מצטער שפרשתי באמצע, התקשרתי לקבוע תור לרופא..

Casus Belli

New member
5% ?????

זה הכל??? אל תיגע בסיגריות שבועיים ואתה מוציא 80%... ד``א - המשחק הלך לי סתם חרא, אז לא נורא :cool:

רפאל 17

New member
אחי, זה לא נורא בכלל, 5 %, אתה עושה

את זה בעיניים עצומות. בוא אני אתן טיפים כדי שזה יהיה יותר קל: א. עד הבדיקה אתה לא נוגע ( ודגש על לא) בסיגריות או נרגילות! ב. תנסה לא להסתובב יותר מידי עם אנשים שמעשנים הרבה. ג. רצוץ כמה שיותר בימים שלפני הבדיקה, כי זה מנקה יותר מהר את הריאות ד. בבדיקה עצמה, תנסה כמה שיותר פעמים, אל תתיחס לשום דבר אחר חוץ מזה ה. בהצלחה אחי! מזחיק לך אצבעות! רפאל

ysofer

New member
תודה רבה רבה, אבל...

אני עושה את הבדיקה היום, ממש עכשיו קיבלתי את התשובה השלילית.. ככה שאני לא יודע אם כל זה יעזור... אבל ברור שאני לא נוגע בזה עכשיו עד הבדיקה... וזה כל כך מבעס.. עכשיו טחנתי מנה פלאפל כל כך טעים מיץ, אני מתתתתתת לסיגרייה ולא יכול! אני חייב להשאר חזק! אני רוצה גדנ``ע צלילה!!!

רפאל 17

New member
צא לרוץ עכשיו, תרוץ כמה שיותר,

זה אולי יעזור בבדיקה, מה אכפת לך?:)) מתי הבדיקה? רפאל

ysofer

New member
אמממ.. עוד שעתיים שלוש...

אני מקווה שיתנו לי, כי אין לי תור

ysofer

New member
חחחח..... לא הבנת אחי..

אני עושה את הבדיקה החוזרת אצל רופא משפחה פה ליד ביתי... מרחק מטרים ספורים בקניון אפק...

ysofer

New member
קופ``ח חארות!

``אני יפנה אותך לבית חולים השרון, רק שם תוכל לעשות את הבדיקה...`` מה מפנה!?!?!? זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ס`אמא שלהם..

למעלה