בוקר טוב עולם, מה שלום כולם?
(השיר מהסידרה פינוקיו)....היי פנטזיהההההההההההההההההה בעניין השירשור.......הוא כתב גם פה וגם פתח שרשור חדש עם אותה הודעה. עניתי לו בהודעה החדשה...... גיליתי שיש עוד הודעה פה.....העתקתי את ההודעה שלי לפה מחקתי את ההודעה המיותרת הכפולה לו....ושלי.... והגבתי פה.....בלגןןןןןןןןןןןןןןןן כעת, הכל בסדר.....ההערות בעניין השרשור....היו להודעה החדשה.... אלצ´לי.........(אל תשאלי). וכל זה אחרי סָבָלות.......... לא יודעת מה בא לי פתאום......אחרי שיצאתי מהאמבטיה....ממש אמבטיה, עם מלחים וקצף ואובראול......וטיפול עשרת אלפים.... במקום לייבש את הקרקפת......החלטתי להזיז את המיטה בחדר השינה. ליצור יותר מקום בחדר..... נו......אלצ´לי..... הזזתי.....סנטימר ברבע שעה........ הפכתי את כל הסידור........ פתאום נוצר מקום בחדר....... ורק לפני חודש צבעתי את כל הריהוט שם.....ירוק מזעזע..... הגב................הגב.................. והיה לי קשה להרדם......חשבתי שאני במקום אחר...... כל כך השתנה הכל בחדר.......שהייתי רגילה לישון בו......גם החתולים התבלבלו.....
ומאדאם.........נכון.........מה שכתבתי לא שייך לנוסטלגיה........ מה לעשות......יוצא לאנשים לפעמים, גם לכתוב דברים שעוברים עליהם ברגע זה...בעוד דקה....הם יהיו חוויה בזמן עבר..... פתוח פה לדיבורים בכל נושא......הנושא המרכזי הוא נוסטלגיה....... גם הזיתים של שקדי מותרים ורצויים פה....... ואגב, לא נשאר הרבה זמן לנסיעה לקניה..... מזוודה הכנת???????????? אשור.......אני מחכה לשם .....שעדיין לא חיפשתי בעניין...... השיר המיתולוגי שלך........................ אני מגגלת (גוגל) שמות....ומקבלת תוצאות........ ושיהיה יום טוב למרות החדשות...............