היי קטיה
בתור מישהי שניסתה הרבה תחומים ברפואה האלטרנטיבית, אנסה לייעץ...
הרפואה האלטרנטיבית/משלימה, כשמה כן היא, היא באה להשלים את הטיפול הקונבנציונלי, כמובן שהיא לא מהווה תחליף.
היא לא תרפא, אבל היא כן יכולה לעזור ולחזק אותך בהרבה נקודות שבהן לרופאים אין מענה, ומי מאתנו יודעות שיש הרבה כאלו.
למשל - להקל על הכאבים, לחזק את המערכת החיסונית, להרגיע את הנפש, לתת אנרגיות לגוף וכן הלאה...
כיום יש כל כך הרבה תחומים ברפואה האלטרנטיבית כמו - דיקור סיני, טווינא, נטורופתיה, רפלקסולוגיה ועוד... ועל כל אדם הם משפיעים בצורה אחרת.
יכול להיות שסוג של טיפול יהיה מעולה למישהו אחד אבל מישהו אחר לא ירגיש בהבדל. לכן אם את מתחילה להתנסות בתחום, קחי זאת בחשבון.
אעיד על עצמי שעד כה ניסיתי דיקור סיני, שיאצו, נתורופתיה, צמחי מרפא ופורמולות צמחיות ולא באמת הרגשתי שינוי משמעותי. גם אני התייאשתי מנסיונות כאלו ואחרים אבל
הבנתי שאין לי ברירה, אלו החיים שלי ואני חייבת לעזור לגוף שלי להתמודד עם כל מה שעובר עליו. לבסוף מצאתי את הטיפול שמתאים לי - הומיאופתיה. אני רק בתחילת הדרך אבל
כבר אני מרגישה שינויים משמעותיים בהרבה נקודות, לכן מנסיוני אני מאוד ממליצה. אולי אפילו שווה לקרוא ולראות מה כן יכול לדבר אליך. אני מאמינה שיש הרבה מה לעשות במצבנו וקיימות הרבה דרכים שיכולות לעזור לנו להתמודד. הכי חשוב זה לא להתייאש!
מקווה שעזרתי, שתהיה שבת שלום!