רפואה משלימה ופוריות

BABYBOOM10

New member
רפואה משלימה ופוריות

שלום,
אני עוברת מזה כשנתיים טיפולי פריון ולאחרונה מתחילה לחשוב על שילוב דיקור/הומאופתיה לטיפולים עצמם לצורך הרגעתי בעיקר..
המתח הנפשי הורג אותי ואין לי ספק שהוא משפיע על הצלחת התהליך..
אני חדשה לחלוטין בכל הקשור לרפואה המשלימה ולא כ"כ מבינה בזה.. פונה לתחום הזה עקב המלצות שקיבלתי מנשים שנמצאות כמוני בתהליך..
האם יש מדקרים/הומאופתיים שמתמחים בתחום הפוריות או שכל אחד יענה על הצורך הזה?
מה אני צריכה לחפש?

0 אור 0

New member
ההתמחות תלויה בשיטה

ברפלקסולוגיה (שהיא שיטה מאד עוצמתית לנושאים הורמונליים) אין התמחות ספציפית לנשים, אך מעמיתי בפורום שמטפלים ברפואה סינית הבנתי ששם דוקא יש התמחות כזו
מכיוון שהגעת לרעיון להעזר ברפואה משלימה מנשים שאתך בתהליך, ממליצה בחום לקבל מהם המלצות ספציפיות למטפל
&nbsp

יעל ND

New member
שלום וברכה

קודם כל, רעיון לשלב בין טיפולי פוריות שאת מקבלת לטיפולי פוריות הומאופתייפ/דיקור - זה רעיון טוב מאד, כי ככה, לדעתי, מגיעים לאחוזי הצלחה הכי גבוהים בטיפולי פוריות.
אבל דוקא עם משלבים שיטות שונות של טיפולי פוריות, למשל, הומאופתיה+IVF. איזו שיטה מתאימה לך יותר לא נוכל להמליץ באינטרנט כי צריך לאבחן אותך בכדי להתאים לך שיטה, אבל בגדול גם הומאופתיה וגם דיקור יכולים מאד לעזור.

אם רק רוצה "לצורך הרגעה בעיקר", אז אני ממליצה לך לפנות לתחומים אחריםף טיפולי מגע (למשל, רפלקסולוגיה), הדרותרפיה, יוגה, קבוצות תמיכה, טי-צ'י, אולי יעזרו פרחי באך. כל השיות הללו טובות לצורכי הרגעה וכאן את בעצמך יכולה לבחור מה מדבר אליך יותר.

tseifer

New member
מדקרת סינית עם הצלחות מעולות בטיפולי פוריות

שלום,
אני מכיר את אוסי גבע שהיא מדקרת סינית מעולה עם הכשרה מאוד מקיפה ומשלבת דיקור עם צמחי מרפא.
היא ביצעה גם טיפולי דיקור לפוריות והתוצאות היו too good to be truth
אז אני מאוד ממליץ לפנות אליה
[URL]http://acupuncturing.co.il/treatments/infertility[/URL]
052-3970588

למעלה